Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinaa

plamienie pare dni przed okresem??

Polecane posty

Gość malinaa

Jestem przerazona.. wczoraj mialam plamienia ktorych nigdy nie mialam(pare kropelek i koniec) a jestem okolo 5 dni przed okresem, odrazu mowie ze nie uprawialam jeszcze seksu ale petting, ale uwarzalismy i to nie możliwe by moj chlopak przeniosl na rece swoją sperme do mojej pochwy.. do tego pare dni wczesniej czułam świąd i zaczerwnienie(czy to moze miec jakis związek?). Czytałam gdzies że czasem wystepują plamienia pare dni przed miesiączką gdy jajo zagnieżdża się w macicy :(((( czy to wogle mozliwe bym byla w ciazy?? ale skad to plamienie???boje sie, napiszcie co uwazacie..

Gość takie plamienie
może oznaczać zagnieżdżenie! No wiesz, są tu takie przypadki jak Judyta 2005, która twierdzi, że nie współżyła i nie uprawiała pettingu a jest w ciąży, swoją drogą nie wiem jak jest to możliwe. Sądzę, że jak nie dostaniesz @ to powinnaś zrobić test. Samo uważanie czasem nie wystarcza!

Gość mslfj
bzdura! nie moglas zajsc w ciaze!! twoj chlopak nie skonczyl w tobie, wiec nie bylo zaplodnienia, bo nie bylo spermy w tobie!!!! po prostu okres ci sie zbliza, a nie bierzesz tabletek wiec nie bedzie regularny co do minuty!!! boze!

Gość no nie wciskaj
dziewczynie takich głupot, że tylko w czasie pełnego stosunku może zajść w ciążę!!!