Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wzetka

Jak to jest???

Polecane posty

Gość Wzetka

Jestem dziewczyną, heteroseksualną. Zastanawia mnie jednak to, że jakoś nie potrafię chyba normalnie rozmawiać z mężczyznami. Kiedy rozmawiam z kobietą, po prostu mogę poruszyć każdy temat, szczerze o czymś porozmawiać. Natomiast, gdy chcę rozmawiać z mężczyznami, to dobijają mnie pewne sprawy. Te same tematy sprawy, a jakby zupełnie inne podejście. Denerwują mnie dwuznaczności, skojarzenia, brak jakiejś wrażliwości, czy nawet chęci rozmowy......po prostu mam wrażenie, że z mężczyznami nie da się normalnie, szczerze i na każdy temat.......

Gość ciulnik
bo my faceci myślimy inaczej, wy inaczej to zupełnie dwa inne bieguny. dlatego wrażliwi faceci czyli ten drugi typ wolą porozmawiac z kobietami jelsi ich coś męczy, kieyd juz jest bardzo źle.

Gość Wzetka
ładnie to napisałeś:> to może jakaś rada? w jaki sposób mam się zwracać to mężczyzn, żeby nie odczuwać tego, co piszę?

Napisałas \"z mężczyznami\", ale masz na mysli tak generalnie czy swojego faceta? Do wszystkich i tak nie dotrzesz.

Gość Nanana
"kobiety są z Wenus, a mężczyżni z Marsa"

Gość hapetka
Co Ty mowisz! Po prostu nie trafilas na normalnego faceta-kumpla, a tacy naprawde istnieją i gada się z nimi o niebo lepiej niz z kobietami! Polecam!!