Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafe31

jaki samochód dla kobiety?

Polecane posty

Gość kafe31

moze ford KA? albo jakis inny mały, napiszcie czym jezdzicie, co chwalicie no i o czym marzycie

Gość Dacia Logan

Gość Dacia Logan jest do dupy

Gość laleczka czaki
toyota rav 4 niby terenowy , ale to taka miejska wersja terenowego , a że siedzi się w nim trochęwyżej , to jest bezpieczniej w razie wypadku

Gość cóz
ja jeżdżę uno, ale to tylko i wyłacznie ze wzgleów finansowych. ale nie narzekam, silnik okej, dynamiczny (1.4, 70 koników :) ) jal dla mnie jest okej, poniżej tej wielkości samochodu już nie chcę zejść. i tej pojemności. to jest minimum. jak dla mnie ( w mojej sytuacji finansowej obecnie) idealny byłby peugeot 306, może punto lub polo. nic mniejszego, a już na pewno żadnej paksudy w stylu forda ka :o

Gość drazliwy problem
DLA MNIE FORD KA

Gość nenehhhh
carisma - bardzo fajna, polecam

Gość chinka...
Tylko z kierowcą:D:D

Gość Marzenie nie rzeczywistośc
opelec corsa! super samochodzik!

Gość toyota aygo

Gość Hukulka
Male są Smarty:P:P:P ale to nie jest samochód na poważnie,ot taka zabaweczka...i pomyślcie co w razie wypadku zostałoby z tego smochodu..i z was... A ostatnio dużo widze tego na ulicach,smieszne są:)

Właśnie, niekoniecznie mały samochód jest najlepszy dla kobiety. Oczywiście większe samochody mogą na początku odstraszać Panie, ale jak się już do nich przyzwyczają to zostaja \"wciągnięte\". ;) Zwłaszcza gdy auto ma wspomaganie i lekko działającą skrzynię biegów.

Gość IZ
Ja jestem kobietą i wcale nie lubię małych samochodów,świetnie sobie radzę z passatem i to kombi,a najbardziej to chciałabym jaguara XJ6

Gość ...........................ja
ja mazda 626 ;) i nie narzekam

Gość oczywiscie maly fiat

Gość rozgrywająca
Ja też nie lubie małych samochodów. Choć fakt że mój pierwszy samochodzik był niewielki. Wprawiłam sie do parkowania i teraz mam już troszkę większy bo Renault Megane. Czuję sie w nim bezpieczniej niz np w Fiacie Panda.

Gość przesadzilas
fiat panda i renault megane, faktycznie roznica w gabarytach jest zajebista, haha

Gość ale wy jestescie glupie

Gość Ford puma

Ja też polecam opla corsę. Wygodny, ładny, nie jest bardzo drogi na pewno będziesz zadowolona, jesli szukasz czegoś niewielkiego.

Gość czerwony
:P

Gość Dla mnie jest
najważniejsze, żeby sie nie nawalał, bo na pewno nic przy nim nie zrobię, nawet nie umiem zmienic koła, tzn. wiem jak sie to robi, ale nie mam takiej sily zeby sobie poradzić :-d Mam Seicento i jestem bardzo zadowolona :-D, polecam Miła

Gość lustro
jak najlepszy ... mocny silnik, duży kop, no i żadnych małych samochodzików, w nich się ginie, choć może czasem ładnie wyglądają. Nie kręca mnie tez samochody sportowe, niskie, jak porche, bo nie znoszę nic nie widzieć i zaliczać każdej dziury na drodze na własnej pupie. Najchętniej jakiś z napędem na 4 koła, wszystko widać na drodze, sporo miejsca w środku i można w miarę bezpiecznie jechać, mijając na drodze innych , bo mają jakieś sensowne przyśpieszenie. Nad marką będę się zastanawiać jak będzie mnie na niego stać ;) dziś moge wymienić np Murano Nissana.

Gość dupson
dla kobiety najlepszy to... taxi... samochody niech lepiej zostawia w spokoju - tak będzie bezpiczej... :P aha najnowszy dialog z bash'a "w temacie": i tam masz statystyki które ci się stale aktualizują, możesz na to patrzeć bez przerwy. na co można patrzeć bez przerwy? na ogień, wodę i parkującą kobietę...