Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutek__

co zrobic z tym facetem? czekac czy odejsc?

Polecane posty

Gość smutek__

A wiec bylismy w zwiazku ponad 2 lata. Bylo swietnie, u niego caly czas bylo dobrze. na nic nie narzekal, pieniadze zarabial, studiowal sobie, rozkrecal interes. Byl pewny swego szczescia. Bylismy ze soba na co dzien, spotkania, telefony.Pech chcial , ze wszystko peklo. On po raz pierwszy stanal w sytuacji, gdy wszystko stracil. Nasz zwiazek sie rozpadl juz szmat czasu temu ale bylismy w kontakcie. Cierpialam bardzo bo on mnie raczej odsuwal od swoich problemow, zycia. Nie poznawalam go. Postawil mnie w sytuacji czekajacej. Musialam czekac w niepewnosci na wszystko. Byly momenty , ze cos mu sie udalo. Przychodzil ze lzami w oczach, mowil ze ma nadzieje, ze jak mu sie juz ulozy wszystko to bedzie znowu miedzy nami dobrze. Niestety znowu dol i cisza. mam wrazenie, ze on nie zdaje sobie sprawy jak to sie na mnie odbija. Zajal sie swoimi bolaczkami, nie patrzac na nikogo. Tydzien temu znowu mnie zapewnial, ze bedzie dobrze bo chyba bedzie mial prace po pol roku zycia praktycznie bez pieniedzy, co sie strasznie na nim odbilo bo kiedys sobie swietnie radzil finansowo. Zaoewnial, ze niech tylko znajdzie prace to zabierze mnie gdzies na wakacje. pech znowu chcial, ze praca stala sie niepewna. ktos mogl go oszukac a tak sie cieszyl, jak male dziecko. Ostatecznie stwierdzil, ze juz sobie nie radzi chyba i bedzie lepiej chyba jak poczekam az on sie odezwie jak sie ulozy juz bo teraz mecze sie z nim i odbija sie to na mnie. tak, to bardzo sie na mnie odbilo , jego zmienne nastroje, raz tak raz nie az w koncu wypalilam sie w tej walce. Kocham go ale przeciez on nie szanuje moich uczuc. Ja nie chce cale zycie czekac przeraza mnie ta cisza, strasznie ale coz bede czekala ale czy warto?

Gość dać sobie z nim spokoj
:) facetow jest moc. wybierz innego :D ciau!

Gość smutek__
czemu stracil? to sprawa skomplikowana, wole na forum jej nie poruszac ale dobrze mu interes sie rozkrecal az tu ciach ...

Odpuść mu.On nie dojrzał,by być w związku na dobre i na złe.To slogan,ale najprawdziwszy,a on jest jakby chwiejny emocjonalnie