Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna informatyka

MÓJ FACET jaki jest?

Polecane posty

malo zarabia, okropnie sie ubiera, nieprzyjemnie pachnie, nie ejst romantyczny. A jak u was?

Gość ta od specjalisty od reklamy
romantyczny i pragmatyczny jednocześnie, ubiera się elegancko, super pachnie, zarabia więcej ode mnie

ale i tak uwielbiam ssać mu nieświeżego siusiaka i ssac jajeczka. no i lizanie stóp.bajka...

Inteligentny, romantyczny, zaradny, czuły, troskliwy, zadbany, uroczy, zabawny, męski, uczciwy, bystry, mądry, pomysłowy, pogodny, honorowy... Długo wymieniać ;)

Gość zawiedzionaa
zazdroszcze bo ja nie mam nikogo :(

Głowa do góry. Z uśmiechem na twarzy o wiele łatwiej można kogoś znaleźć w tej dżungli ;)

Gość zawiedzionaa
mam juz prawie 23 lata... :(

Gość Blue Malibu
Ma bardzo trudny charakter, ale jest cholernie inteligentny, ma swoje zasady i to skrzywione poczucie humoru takie jak ja :) Jest z nim gorzej niż ciężko, ale mimo wszystko warto :P

23 lata to nie tragedia. Jak będziesz miała 30 i Twoim jedynym zajęciem stanie się mówienie do kotów to wtedy możesz zacząć się martwić. Piękna i młoda... a jeszcze narzeka. Całe życie przed Tobą [NIEKONIECZNIE W SAMOTNOŚCI !!!]

Gość zawiedzionaa
piekna? :/ kotow nie lubie :P dzieki za slowa otuchy :)

Gość spokofacet
mam 28 lat i nigdy nie mialem dziewczyny :O help

Gość Blue Malibu
Spokofacet, podajcie sobie rece z TMT :P

Każda z nas jest na swój własny sposób piękna... a już na pewno taką się staje dla osoby, która Cię pokocha :) Wtedy jesteś przepięknie rozczocharana, cudownie nieuporządkowana, prześlicznie nieporadna... Co byś nie powiedziała czy nie zrobiła staje się czymś więcej niż tylko przykładowym mieleniem kawy czy nakrywaniem do stołu. Magia... której ja Ci życzę :)

Gość zawiedzionaa
dzieki mla mla... kiedys tak wlasnie sie czulam, ale zakochal sie we mnie zonaty...a to odpada...

Uuuu, no to faktycznie nieciekawa sprawa. Łatwą rzeczą jest pocieszać, więc powiem \"nie ten, to inny\"... ale doskonale zdaję sobie sprawę, że w praktyce może to wyglądać \"nieco\" inaczej. Grunt to nie załamywać się, iść do przodu a miłość... miłość przyjdzie przy okazji ;)

Gość zawiedzionaa
ehh... co zrobic, ale nic nie dzieje sie przez przypadek podobno... gdybys chciala kiedys cos skrobnac mail w stopce, buzka :D

Gość --------dziewczyna informatka-
Z tą nieświerzością to chba przesadziłaś.............................

Gość ----------Mla-mla
Sprawdzam ,czy masz coś jeszcze do powiedzenia,a może coś mądrego teraz...............???

Gość dziewczyna Brazylijczyka
Spokojny, uczuciowy, przytulanski, wrazliwy, obiektywny, dobry, zaradny, wyrozumialy, wesoly. A przy tym sliczny i tak fajnie mowi po portugalsku :)

Widzę, że osobnik ----------... ulotnił się. Nie mniej jednak prosiłabym o pewne sprostowanie... Cóż idiotycznego napisałam, czy może co jest \"nie tak\" w powyższych postach. W wolnym czasie postaram się odeprzeć \"atak\". Z góry dziękuję.