Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja niewiem

objawy ciazy???

Polecane posty

Gość ja niewiem

czesc,,ja tak sie glowie czy aby nie jestem w ciazy...uprawialam seks z moim narzeczonym i on niestety nie zdazyl powstrzymac...niestety okazalo sie ze zrobilismy to w dniu najbardziej ploodnym (bez zabezpieczeniia) dostalam okres- regularnie nie spoznil sie...ale trwal ok 2 dni a pod koniec tego 2 dnia bolalo mnie podbrzusze...cos w stylu bólu jajnika...czy to moze oznaczac ciaze.??

Gość *********
taK może

Gość *********
dziewczyny czasem się oszukują same i biorą plamienie za okres. A bóle podbrzusza wtedy kiedy ma mieć miejsce normalny okres też towarzyszy ciąży. kup sobie test, będzie wiedzieć

Gość bi man
glupie dziewuchy, nie lepiej zainwestowac w gumki czy tablety zamiast co rusz latac do apteki po testy?! a potem czytamy glupie topiki typu "co mam zrobic", "jak powiedziec" "jak poronic czy usunąc" itp itd... zalosne jestescie...

Gość *********
bi man inwestuj a potewm sam się zdziwisz i będziesz zasuwał do apteki po test i pisał na forum :ratunku moja dziewczyna wpadła pooomooocyyy. nie mów hop póki nie przeskoczysz

Gość ja niewiem
dzieki za odpowiedz:-)))

Gość ja niewiem
a Ty bi man nie badz taki do przodu bo ci kiedys tylu zabraknie....i jezeli masz tak pisac nie pisz wcale...proste....!!!!!!!!!!!!!!