Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość era

czy za drogi wozek?

Polecane posty

Gość era
kazdy kupuje na taki na jaki go stac niektorzy mowia kup uzywany ale dla mnie dziwne bo ja chce aby dziecko mialo wszystko nowe.Najprawdopodobnie kupie Quinny wozek bo jest naprawde fajny :)

aGUNIA1 no i ładniutki ten twó breaker... :) za małe pieniażki jak widac tez mozna cos wynaleźć... mnie osobiscie na innych rzeczach zalezy w wozku,inny kształt, funkcje, wygląd itp. ERA? a jaki kolorek chcesz quinniego? widzialas na zywo wozek? 3kołowy? z Poznania jestes?? pozdrawiam serdecznie:) ciao🖐️

Gość mamka
drogi jak dla mnie a nie zarabiam malo :) po prostu wiem jak jest z głebokiego wozka kozystasz ok 5mc moze jeszcze zalezy od tego kiedy sie dzidzia urodzi mysle ze jak na jesieni to moze do kwietnia sie przyda :) a pozniej juz spacerowka i lepiej zeby nie byla to Hanchara (nie wiem jak to sie pisze ) wtedy wszedzie latwiej wjechac lzej jest i wygodniej :)

Gość to jest straszne co
piszecie...chyba was pokarało? wózek głęboki nie powinien tyle kosztowac to po pierwsze,a po drugie głupota żeby wydawać tyle kasy na wózek, dla mnie to nienormalne i chore dziecko w nim pojeżdzi ok 5-8 miesięcy to lepiej zainwestowac w spacerówkę bo dziecko jeździ o wiele dłużej . ja rozumiem że może kogos stać, ale kupowac dla szpanu to bezsensu no chyba że wózeczek się podoba ''ten i tylko ten'' i jest praktyczny i wygodny i dla dziecka i dla mamy...innych wyznaczników w zakupie wózka nie ma. te ceny sa nienormalne !dla nowobogackich to i tak wygórowana cena a wiara szaleje i chce jednak takie wózki kupować.Beznadzieja!

no wlasnie z głębokiego kilka m-cy tylko... dlatego ja super spacerowke kupilam ktora bedzie słuzyc długo i sprawnie... a gleboki to sie kupi jakis inny,tanszy nic ekskluzywnego :P lepiej ciuszkki kupic;) tylko jaaaaaaaki ten głeboki:O nie mam zielonego pojecia...:O

Gość ojojojc
snobizm jest passe.. :O

o jakim wozku piszecie ze za drogi? o tym co era wspominala? mutsy? quinny?... ale przeciez one sa uniwersalne (taki ona che kupic-prawda?) to czemu piszecie ze z glebokiego tylko korzysta sie tyle i tyle m-cy... ze sie nie opłaca,no ale ona ze spacerowki tego modelu bedzie korzystac dlugi czas... no chyba ze ona chce kupic osobno gleboki quinny... i osobno np spacerowke mutsy...no to fakt troszke wyjdzie pieniazkow.... ale uniwersalna wersja... czemu nie... przeciez nie kazda musi jezdzic w polskiej wersji taniego wózeczka. jak ja stac to niech kupuje nawet te naj naj najlepsze dla swej dzidzi..

Gość hossa
era nie polecam wozka mutsy, owszem moze i jest ladny, ale za to strasznie ciezki. Moja przyjaciolka kupila go bo jest odjechany, ale niestety po patu miesiacach kupila spacerowke graco, bo ilekroc miala zlozyc mutsy i wlozyc go do samochodu to przeklinala na czym swiat stoi. Ja osobiscie uzywam wozka bebe confort trophy avenu i jestem nim zachwycona, wygodny lekki, sprawdza sie w kazdych warunkach.

ja kupilam wozek mutsy i jestem zalamana ciezki nie wygodny kandachara i co bujam sie z nim teraz bo wydalam tyle kasy ze kto go odkupi za rosadne pieniadze ?nikt i tym sposobem musze jakos przecierpiec ,ale naprawde ten wozek nie jest watr tych pieniedzy jest poprostu przereklamowany .

Gość to jest straszne co
ok ok uniwersalny może być....bo to jest głęboki plus spacerówa ale generalnie chodzi o to że wózki za drogie sa i te quinny i mutsy i nie chodzi o to że każda musi jeździc w polskiej wersji TANIEGO wózeczka:O:O:O żałosne:O mówisz jakby z pogardą o tanich wózkach czy jak mam to rozumieć? ogólnie mówię że te wózki są za drogie!!!!!nie chodzi mi o to czy kogoś stać czy nie, tylko żeby nie dać się zwariować!!!chodzi o dobro i wygode dziecka ...dziecko nie wie czy jedzie w tanim wózku (jak to isabelle nazwała:p) czy w drogim..ważne żeby mu było wygodnie i oczywiście mamie też;)pozdrawiam

Gość hossa
co do cen wozka, to tez uwazam ze kazdy kupuje taki na jaki go stac. I nie nalezy nikogo krytykowac. W koncu kazdy ma prawo wydawac wlasne pieniadze na co chce. Ja swoim chlopca (2 lata, 8mscy) nigdy nie kupilam rzeczy uzywanej, nie zebym miala cos przeciwko rzecza z drugiej reki. Poprostu wychodze z zalozenia ze poki mnie na to stac to chce by mieli wszystko nowe. W koncu na co mam wydawac pieniadze? mam ogromna frajde gdy kupie im cos fajnego, gdy sa ladnie ubrani. Chyba kazda matka tak ma. Kupowanie rzeczy sobie, nie daje mi juz takiej satysfakcji.

absolutnie-zle zostalam zrozumiana,,, tylko jak ją stac i chce kupic drozszy wozek to czemu era ma sobie na to nie pozwolic... mnie osobiscie podoba sie bardzo deltim focus... ladne ma kolorki i jest za 700 800 złotych... sama sie zastanawiam nad wersja głęboką tego modelu bo jest sliczny wg. mnie... moze i cholernie ciazki bo chyba z tego co mi wiadomo 17 kg wazy,ale.. akurat mi nie zalezy na wadze... winda jest wiec spoko:)

Gość to jest straszne co
i ja sie z tym zgadzam że jak cie stać to kupuj:) ale żeby nie dac sie zwariowac i jak jedna dziewczyna się przekonała kasjopeja że mutsy jest przereklamowany bo drogie nie zawsze znaczy najlepsze:) o to mi chodzi, ja akurat tez nie oszczędzam na ciuchach dla dzieci(mam córki) i lubie jak sa fajnie ubrane, ale sama przekonałam się że te firmowe ciuchy to nieraz gorsze szmaty od tych z drugiej ręki:) to wszystko

ISABELLE- nie trac nerwow na zakompleksine dziewczyny,,jak tak mozna- tak ciezko zrozumiec ze moze ktos ma po prostu duzopieniazkow!!!!!!!!!!!??????????????? proste!!! ISABELLE- nie tlumacz sie- wracaj :) , jakim prwem ktos moze okreslic----------\" za drogi wozek?????????????????????\" DLA JEDNEJ ZA DROGI - A INNA BYLOBY STAC I ZA 4 TYS- MA OOCHGOTE- I KUPUJE!!!!!!!!!! I BARDZO FAJNE SA I QUINNY I MUTSY- I O CO CHODZI???????????????????

szczerze mowiac wczesniej nie spotkalam sie ze zlymi opiniami wozkow mutsy... hmm.... dobrze ze jest takie forum,przez ktore moga przyszle kupujace uniknac bledow.. super:) oczywiscie ze nie zawsze cena swiadczy o jakosci wozka.. zgadzam sie!

hihihhih.monia zmykaj na nasze forum...raz dwa trzy.... i nie przemęczaj sie skarbie:P hihihihi... a tu nie chodzi o moj wozek tylko ery:P hihihi.... jasne ze kazda z nas kupi wóziorek dla swej kruszynki taki jaki chce... :P

Gość a czy ktoś pomyślał
o tym, że ten wózek jest strasznie płaski. Wystarczy spojerzeć na spacerówkę i widać , że dzieko nie będzie w nim wygodnie siedzieć tylko będzie miało wypchnięty brzuszek do przodu. Widziałam takie biedaki w takich wózkach. Wąskich, płaskich. Musi być szekoko pod pupą i duże oparcie na plecki. Nóżki dziecka też powinny mieć możliwość "fikania" i położenia sobie w róznych pozycjach, a nie na sztywno w jednej pozycji. Potem szpan, bo drogi wóżek, a dziecko drętwieje. Dzidzi jest wszystko jedno czy jeździ w wózxku za 3000 czy za 400 zł, ale sąsiadka widzi i zazdrości. O troszkę złośliwa jestem :(

Gość a kto powiedział
tak,era jest z Poznania,niedawno założyła topik o tym,że posiadanie dziecka to porażka.Sama pisała że się zabezpiecza i wpadki nie będzie,a teraz....zakłada topik o tym jaki wózek kupić!!!Czyżby dzidzia w drodze?!A ślub to jest planowany przecież na grudzień 2006!!!Wyjechać miałaś do USA,bo pisałaś że tu syfff!

widocznie plany sie zmieniły.... ludzie-jestescie okropni... co z tego ze slub za rok? co was to interesuje! kazdy zyje swym zyciem.. widocznie ERZE zmieniło sie duzo... moze ma teraz inne podejscie, a i przyjdzie czas i bedzie nadal chciala to wyjedzie sobie chocby i do australi... nie rozumiem tej zawiści ludzi.. tych niesmacznych słów, dogadywania... pozdrawiam🖐️

Gość a kto powiedział
widzę że nie czytałaś tamtego topika....era była tam po prostu bardzo niegrzeczna,twierdziła że ci wszyscy co decydują się na dziecko a nie mają ślubu to napewno żyją w nędzy,bez wykształcenia i do tego bez dachu nad głową.Nie dała sobie wytłumaczyć że ludzie tak żyją bo chcą,a zawarcie ślubu nie gwarantuje dobrobytu.Niestety to era była tą stroną nietolerancyjną,do tego obrażała ludzi którzy nie zgadzali się z jej poglądami.Niech jej się dobrze wiedzie...ale uważam że powinna ludzi z tamtego topika przeprosić.

Gość a kto powiedział
Ja też pozdrawiam wszystkie mamusie!!! Sama mam córeczkę!!

Gość to jest straszne co
monia wypisuje:p kogo nazywasz zakompleksionym? tylko dlatego że to paranoja wydawać kasę niewiadomo jaką na wózior bo taki teraz szpan i moda??????? nadal powtarzam że jak kogoś stać to niech kupuje nawet sobie wózek co miesiąc według mnie:p:D a jakim prawem ktos może określić , że wózek jest za drogi???? :D:D:D:D ano można , tak po prostu bo są wózki do 500zł do 1000 zł do 3000zł itd. ale wybrac należałoby ten w rozsądnej cenie , praktyczny i wygodny! ot takie moje zdanie:) a mówię to takim prawem dziewczynko bo to jest forum i mam prawo wyrazić swoje zdanie czy to ci sie podoba czy nie:)

Gość masz rację
hehehehehe zakompleksiona jest właśnie monia bo rekompensuje to sobie drogimi rzeczami m. in. wózkami hehehe a tak serio to też uważam za kompletna bzdurę kupowanie niewiadomo jakiego drogiego wózka , ma on służyć dziecku ,ma być wygodny i praktyczny, a nie służyć mamusi do poszpanowania przed znajomymi że ją na taki czy taki stać:p:p:p

dla ,mnie to zdecydowanie za dużo. no ale skoro cibie stać to i mozesz kupić za 5000

dla ,mnie to zdecydowanie za dużo. no ale skoro cibie stać to i mozesz kupić za 5000

Gość Amellia29
Nie rozumie co to za kłótnie i wydzieranie sie na dziewczyny ze twierdza ze za drogi i ze maja kompleksy itp.. PYTANIE BRZMIALO CZY ZA DROGIWOZEK????? wiec odpowiadaja :P Dla niektorych za drogi dla niektorych za tani takie zycie :P

Gość era
nie wiem dlaczego piszecie o jakis topikach ze niby mam wyjechac to nie jest nick staly.A co do wozkow graco to jest porazka sa masakrycznie ciezkie nie polecam.Quinny na livie jest naprawde swietny kolor czrny jest moim zdaniem uniwersalny.Pozdrawiam do pozniej

Magda Stużyńska ma taki.gwiazda czyli:)a jak chcesz byc gwiazda to kupuj i nie sluchaj innych:)

Gość pewnie
jak chcesz i ci się podoba to sobie kup, nie pytaj czy za drogi czy za tani bo ty chyba lepiej znasz swoją kieszeń no nie???:p dla mnie za drogi