Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monaaa

SUCHOŚĆ OCZU

Polecane posty

Hejka:)Czy ktos z was ma może problem z podrażnionymi, suchymi oczami? Czekam na porady jak sie tego pozbyć lub jak załagodzić skutki...Aha, noszę kontakty od kilku lat, ale dopiero od tej zimy pojawił się taki problem, zwłaszcza w pomieszczeniach z klimą lub mocno ogrzewanych...

Gość też tak mam ze jak
przebywam w goracych,ogrzewanych pomieszczeniach albo dużo czasu spedzam przed kompem lub telewizorem to moje oczy sastrasznie suche i podraznione:-(Jka sobie z tym porzadzić?W zimie trudno unikac ogrzewania mieszkania w pracy komputera:-oZna moze ktoś jakieś skuteczne sposoby na pozybie sie suchości oczu?Szczególnie wieczorem staje sie to uciążliwe:-(

Gość morelka trelka
najlepszy sposob to specjalistyczne krople do oczu. polecam artelac (15zl , 4 tyg terminu wanosci) albo wisine. osobiscie uzywaz aquife ale to sa specjalne do soczewek miekkich i tez niestety strasznie drogie :(

Gość sztuczne łzy
mnie to przepisał okulista. tez nosze kontaktu od jkis 8 lat i mam problem "suchego oka"... szczególnie rano jak sie przebudzę (nie śpię w soczewkach) to oczy mam strasznie wysuszone, że cięzko mi mrugać... wieczorkiem jak zdejmę kontakty zpuszczam sztuczne łzy i jest cool.. :)