Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samsonite

kulki brazujące AVON

Polecane posty

hej, zastanawiam sie nad zakupem kulek brazujacych AVONU. slyszalam ze sa dobre ale nie wiem czy beda dla mnie odpowiednie bo mam jasna cere. a poza tym czy mozna jes teoswac jako róż do polikow?

oczywiście że tak--bardzo dobrze zastepuja róze :) jak delikatnie musniesz pewnie beda ok ;) Posiadam takie, na bardzo długo wystarczaja

Tez mam jasną cere...mam kulki brązujące i rozświetlające z avonu, brązujące sa dobre na lato na piliczki zimą są zbyt widoczne nawet lekkie muśnięcie.Zimą super są rozświetlające,mają bardziej różowawy odcień też używa sie ich mało.Wystarczają na ponad rok.Ja jestem bardzo zadowolona.Pozdrawiam

Gość aaafffff
chetnie kupie te kukleczki brazujace avonu, jezeli ktoras konsultantka sperzedala by mi je po fajnej cenie, niech pisze tutaj:P

Gość niunia198700
mozna kupic taniej takie kulki brązujące, z avonu są drogie, a mozna kupic za 15 zł z innej firmy

Gość rozswietlajace
polecam, tez nadaja lekko brazowy odcien, nadaja sie do jasnej karnacji i sa bardzo bardzo wydajne.

Gość ladyyyyy
Naprawdę są super. Mam je już ponad rok i prawie ich nie ubyło. Są warte swojej ceny,polecam