Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

UmarłeSerduszko

Kocham go ale on już znalazł swą Milośc i nie dowie się nigdy o tym

Polecane posty

Gość --------Nieco inna............
----------jest tyly fajnych chłopaków np;TMT zostaw ten związek.......

Gość tez tak mialam
też tak miałam. rozstalismy sie, ja go nadal kochałam w tajemnicy, on miał inną,nie widziałam dla nas szans . po 4 latch czekania - doczekałam sie. bierzemy slub

Gość a ja bym tak chciała
zeby ten moj były do mie wrócił ..

Gość miki_888
ja uwarzam ze nalezy walczyc niewiem czy to dobre czy nie ale ja sama cierpie nie umiem sobie z tym cierpieniem poradzic bo jak jestem bierna i niec nie robie to jest jeszcze gorzej a z 2 strony po co walczyc skoro ktos jest szczesliwy

Gość niom
rzuć w niego majtkami to do Ciebie wróci bo Ty jesteś fajna i byłaś na moim topiku i fajna jesteś i Ciebie lubię i w ogóle, a lubisz czytać książki na przykład: Szerksipa "Król Lir" albo Zerminal albo Placówka Prusaka.. bo ja lubie insztrukcje obsługi..

Gość anka536373
ja tez tak mam, boli jak cholera, kocham go,a on ma dziewczyne, chce o nim zapomniec , wyleczyc sie,nie moge..... nie chce mu rozwalac zwiazku, a z drugiej strony zastanawiam sie czy nie powinnam walczyc o swoje szczescie,

przpraszam o tym miało \"o tym \"miało tam być.... lata mijają a mi to zapominanie ciężko coś idzie zrujnowałam swoje życie i już nie da się tego zmienić szkoda że czasem jeden człowiek którego e dodatku od wielu lat nie ma tak psuje moje plany .Rozchorowałam się po tym rozstaniu i tak zostało do dziś... Nikt nie rozumie mojego stanu i ja sama go nie rozumiem czuję się jak ktoś kto czeka aż wreszcie wykonają wtrok smierci i będzie miał to za sobą .Różnica jest taka że ja nie popełmiłam przestępstwa.... ale to nikogo nie obchodzi y tak muszę umrzeć ze smutku bólu i żalu ...bo nie ma tutaj dla mnie miejsca