Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Biała czekolada tak

Jak się wita z prezydentem kto wie

Polecane posty

12 minut temu, Bambo napisał:

Nie sądzę 👹to tak nie działa, jak ktoś jest fałszywa podla szuja i dnem ludzkim to leki nic nie dajo

Podła szuja bo wytyka ewidentne przekłamania w narracji kolegi? A nie lepiej spróbować zrozumieć o co chodzi.

21 minut temu, Bambo napisał:

Dobranoc lajbed 👋

dobranoc

21 minut temu, mr_Kumpir napisał:

a powiedzcie mi czy na całym Śląsku ludzie szczają w gacie z wrażenia jak rozmawiają z panią prezes w podrzędnym urządku czy tylko u mnie xD

tylku u ciebie im prostsi ludzie tym wiekszy szacunek dla byle urzedu a tam masz potomkow gornikow 

15 minut temu, Bаzyl napisał:

Jakbym z kretуnem rozmawiał. Wklejasz mi obrazki ze zmienionymi nickami jak ci kolejny raz tłumaczę, że ich zmiana powoduje zmianę we wcześniejszych wpisach i potem możesz sobie robić bulwersujące obrazki. Weź wróć trochę wstecz i przeczytaj (ze zrozumieniem), jeżeli nie zakumasz to spróbuj raz jeszcze i raz jeszcze...

a ja ci mowie ze nie powoduje poza tym tam nie ma dziwnych nickow chodzi mi o wymiane zdan andrzejowi tez ktos zmienil tresc wiadomosci ?

• Like 1

12 minut temu, Bаzyl napisał:

Podła szuja bo wytyka ewidentne przekłamania w narracji kolegi? A nie lepiej spróbować zrozumieć o co chodzi.

ale to ty klamiesz wszyscy od jego doradcow po dziennikarzy i wikipedie podaja ze rozmawial z takimi nickami a nie ze ktos zrobil fotomontaż czy pozniej zmienil. poza tym zacytowalem ci zasady zmiany nickow i masz tam ze w archiwalnych wypowiedziach nick sie nie zmeinia

16 minut temu, Bаzyl napisał:

pewnie dobrze wiesz ze klamiesz alee moze ci matecki za to placi albo jestes zatwardzialym pisowskim komunista i robisz to celowo dla dobra partii, jesli nie to prawdopodobnie jestes jedynym czlowiiekiemk ktory nie zdaje sobie sprawy ze andrzej faktycznie gadal z takimi nickami o bzdurach i oni wtedy gdy z nim rozmawaili takowe mieli 😄

Edytowano przez aktoidi_ot_psaw

52 minuty temu, aktoidi_ot_psaw napisał:

Mógłbyś wyjaśnić te 'Alpy Austriackie'? Jestem tego bardzo ciekawa.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się