Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rakla

milosc ....do.... Cygana

Polecane posty

Gość asiula101
Hey laska.. Wiem co czujesz... Wiem o tym bardzo duzo.. jesli jest to nadal aktualne to napisz; aska_b101@vp.pl Ja również byłam z Romem.. I do dziś o nim nie moge zapomnieć.. on z resztą o mnie też... Wlasnie dostałam nie dawno od niego sms.. ehh

Gość rrrr
juz mnie wystraszylas.Myslalam ze do Jacka cygana:D

Gość Vissienka
Hymmmm ... ja mam do czynienia z cyganami od roku , i szczerze jak dla mnie są oni spoko ! Bardzo dobrze czuję sie w ich towarzystwie , szanują mnie i są dla mnie jak bracia :) owszem mają troche inne życie ale ja to akceptuje ... jestem bardzo do nich przywiązana . Moi rodzice nie mogą sie z tym pogodzic mówią , że cyganie są źli i ,że kradna i takie tam... No jak dla mnie sa normalni a nawet lepsi niż polscy chłopacy ...

...Hmm jak by to powiedzieć!ja zyłam z cyganami jakies 2 -3 lata mieszkając z nimi i przebywając na codzien z ich nawykami,zwyczajami i kulturą..nie powiem troche cięzko bo faktycznie mają inne pogłady na zycie niz my polacy a le zasadniczo byłam bardzo szanowana w ich towarzystwie ,dla nich polka z cyganem to niemalze zaszczyt...szkoda tylko ze mój cygan jednak tego nie rozumiał.Mamy córeczke podobna do taty tylko moje oczy niebieskie ma!!!wychowuję ja sama ,on kochał mnie bardzo to wiem!!!tylko ze na swój sposób ,nigdy nie mialam nic do powiedzenia ,bił mnie itd do dzis nie potrafię zrozumiec czemu tak było.kilkakrotnie próbował do mnie wrócic 2 razy sie zgodziłam z nadzieja ze sie zmieni ale sie tak nie stało złosliwie za kazdym razem szukal sobie nowej zony,nie ukrywam ze mnie to bolalo i boli nadal poniewaz wszoraj doswiadczylam jego ucieczki z jego pseudo zona na własne oczy malo czego laska ma 13 lat 0,5 roczną córeczke (nie z nim) zostawiła ja i u ciekla z moim cyganem pomijajac juz fakt ze jest to jego siostra cioteczna.Uogólniajac opinię moją odnosnie cyganów mogę stwierdzic jedno !Kompletne zero zasad moralnych i kultury osobistej!!!

Gość Karolina 1984
hej nikusia 2211.....mam podobna sytuacje do twojej...tez mam dziecko z cyganem...syna....moze miałabys ochote ze mna porozmawiac. ja obecnie jestem w trakcie rozpraw sadowych o pozbawienie praw i stosowan przemoc nade3 mna....a jak twoja sytuacja prawna? to jest moj adres meil....tojakarla@wp.pl, jak masz ochote to napisz