Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sie narobilo

Kiedy mam jej powiedziec

Polecane posty

Gość sie narobilo

no to sie zacznie jazda ....Ale coz musze sie z kims tym podzielic . Poznalem dziewczyne ona jest zareczona ze swoim chlopakiem i ma zamiar zerwac te zarenczyny - ma tam jakies powody . Ja jestem z zona w seperacji i nie mieszkamy razem - poprostu wierzymy ze sie wszystko naprawi i wrocimy do siebie . od miesiaca spotykam sie z ta nowo poznana dzieczyna i wszystko wychodzi na to ze chcielibysmy sprobowac ze soba - tylko ja jej nie powiedzialem ze jestem z zona w seperacji - ominolem ten fakt - powiedzialem jej ze mam dziecko i ze nie zyje z matlka mojego dziecka . Jak mam jej to powiedziec ?? tak poprostu - ?? Uwielbiam komplikowac sobie zycie .

Gość smieszneeee
no to ja juz nie czaje:) jestes z zona w separacji ( ok nie mozecie byc teraz razem ale wierzycie ze uda sie pokonac konflikt) a z drugiej strony chcesz sprobowac z inna dziewczyna. To ja juz sie sama pogubilam:) Rozumiem , ze zanim wrocisz do zony to obydwoje sie wyszalejecie:)

Gość sie narobilo
mi sie wcale nie spieszy z powrotem do zony - i to nie jest moim problemem . Tylko jak mam powieedziec tej drugiej o tym ?? Zreszta i tak bede musial - w sumie to nie potrzebbnie tu chyba zajrzalem

Gość hihi_____
mam nadzieje ze twojej zonie tez sie nie spieszy do Ciebie:P jak facet, pewnie zmyslisz jakas bujde aby byc z ta druga wiec w czym problem? co ty sie nas radzisz jak i tak masz juz plan w glowie!

Gość takasjedna
Daj mi jej numer ja jej to powiem!

Gość laVita
jesli jej powiedziales, ze nie zyjesz z matka dziecka...to powiedziales prawde...wiec o co chodzi? boisz sie ze zona sie dowie ...i straci biedna nadzieje na "hapy end" z toba, czy bardziej boisz sie ze nowa wybranka zarzada abys najpierw uporzadkowal swoje "sprawy"...i jedno i drugie mozna zrozumiec...ale problem jest gdzie indziej, a mianowicie - problemem jest ( w moim mniemaniu), ze ty nie wiesz czego chcesz - tanczyc na dwu weselach jednoczesnie...dopoki nie musisz byc na obu weselach swiadkiem...

Gość A mnie sie wydaje zebys
powiedzial dokladnie jak to jest z owa sytuacja jak najszybciej...nie sklamales, powiedziales ze nie mieszkasz z zona, tylko moze nie do konca powiedziales na jakich zasadach jestes z zona...

Gość powiedział że nie zyje
z "matką dziecka" a nie z "żoną"...jest to pewna różnica

Gość ogólnie to oczywiście jak
najszybciej powiedzieć...niech to dziewcze jeszcze przemyśli zrywanie zaręczyn..