Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bonbonka

kapsułki samoopalające

Polecane posty

Gość bonbonka

czy ktoś stosuje stosował tabletki samoopalające?? chciałabym poznać opinie i inne rzeczy z tym związane. np czy mozna je łączyc z tabletkami antykoncepcyjnymi, czy są skuteczne, jakie przynoszą efekty, ile kosztują.... z gory dziekuje

Gość bonbonka
CZY nikt o takich tabletkach nei słyszał, nie stosował???

Gość kroliczek83
Sa doś drogie a przy tym efekty nie sa aż tak wspaniałe jakby sie chciało Lepiej zastapic je sokami marchwiowymi, marchewką i ewentualnie beta cakotenem w kapsułkach z Chance --jest niedrogi 100 tabl niecałe 20 zł i w jednej tabletce ma spora dawke karotenu= 10 mg .

Gość jak widzisz NIE

drogie i kolorytu specjalnie nie zmieniaja. za to swietnie chronią przed słoncem, ale teraz zima, latem to sie przydaje. no i sie szybciej opalasz. teraz to polecam soki z marchewki, codziennie:)

Gość Annni
hehe no niestety ja mam inne zdanie. Moja koleżanka brała takie tabletki 2 tabletki na tydzień i była pieknie opalona. Jedna tabletka kosztuje 8 zł. Niestety nie znam nazwy ale są w aptece na recepte tylko bardzo cieżko je dostać, niedlugo do mnie przyjedzie to mi poda nazwe.

Te tabletki Cie nie opala.One sa dobre jak np chcesz wyjechac gdzies nad morze i ladnie sie przy nich opalisz,ale jesli bedziesz je zarzywac i nie opalac sie nie bedzie widac efaktow:((

Gość kiciunia100
anni jaki e to tabletki podaj nazwe :) i gdzie mozna je dostac :)

Gość Wiktorynka1
a ja polecam przed zażyciem kapsułek jak i samym opalaniem aby sprawdzic jaki mamy fototyp skóry wówczas nasze opalanie moze byc najbezpieczniejsze http://blog.rimmel.info/news/view/1075