Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Skalniak69

Jak dziewczyna szuka facete ??????

Polecane posty

Większośc takich pań jest bardzo dziecinna jak na swój trzydziestoparoletni wiek. Spazmują, są złośliwe, szczególnie w smsach.I jak czegoś nie dostaną - faceta, bo on kocha inną to płaczą, tupią nogami, albo łapią na ciąże. To ostatni sposób, aby mie go dla siebie.

Gość upupuuuup
skalniak , a Ty taka dobra partia jesteś?

Gość nokia3410
ale o co ci dokladnie chodzi?

Gość ale o co Ci chodzi
???

No właśnie lepiej być samą ,popłakać kilka razy w roku ,bezwglęnie wyżywać sie w pracy niż meczyć sie w zwiazku z mięsniakiem zaczytanym w Men\"s Health

Gość nokia3410
no ale napisz o co ci dokladnie chodzi

lepiej byc sama....zdecydowanie niz byc w chorym zwiazku dzieki za pozdrowienia(chyba ze to nie o mnie chodzi) ale nadal nie rozumiem tematu............

Gość do Skalniaka69
Jeśli pytasz, czy lepiej samej czy z facetem, odpowiadam : lepiej samej z facetem... od czasu do czasu :)

Gość nokia3410
hmy no wiec jesli chodzi o to....chyba rzeczywiscie lepiej byc samej, a ja bym nigdy sie nie zblaznila i lapala aceta na dziecko

Gość tsytujkabie
Nic bardziej błednego Jestem ok 30, nie szukam faceta na siłe , nie jestem załosna gdy sie z nimi umawiam, i jesli ktorys nie chce ze mną sie spotykac, to zazwyczaj rozumiem słowo nie. Nie to nie. Mam dume której nigdy nie chowam do kieszeni. A na dziecko??????????? po co sa w koncu jeszcze banki spermy, przynajmniej nie bedzie w przyszłosci kłopotów. POZDRAWIAM AUTORA TOPICU.

A może mam bardziej odpowiada układ z lużnymm związkiem ,spotkanie od czasu do czasu ,wspolny weekend ,jakis wspólny urlopik. No i najważniejsze zaspokojone potrzeby seksualne.

Gość no heja
Cześć TMT! Fajnie że znowu jesteś!:)))

Kiedy kogoś szukam i usilnie chcę mieć przy swoim boku partnera, zazwyczaj nic z tego nie wychodzi, kiedy dam juz sobie spokój to zdarza się ze wtedy trafiam na kogoś kto po pewnym czasie stanie mi się najwazniejszy, jednak najgorsze jest to ze kazdy moj facet wydawal się na początku tym jedynym, wyśnionym, wymarzonym, tym na zawsze a potem nie wiadomo kiedy i jak nagle coś się w nich zmienia ( są zupelnie inni niz byli- albo to ja się zmieniam i tego się obawiam :O) eh...:O tak bym chciala zeby ten to byl TEN NA ZAWSZE, nie mam juz sily ani ochoty szukać :O

mnie w ogóle nie interesują zajęci faceci, więc nie mam takich dylematów. jeśli dziewczyny wiedzą, żę jesteś z kimś, muszą założyć, że możesz nie chcieć z nimi zostać, to ich ryzyko. natomiast jesli nie określasz sprawy wprost, mają prawo się zakochać i chcieć więcej od ukochanego, czyż nie? osobiście byłabym zdegustowana faktem, że facet mnie podrywa, sypiamy razem a potem mówi pa pa bo ja kogoś już mam. dlatego unikam zajętych facetów, bo nie będe potem żebrać o miłość kosztem czyjegoś szczęsica /tej drugiej/.