Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nie z tej epoki

swiateczne prezenty

Polecane posty

Go艣膰 nie z tej epoki

Jak co roku rozpoczela sie mania zakupow swiatecznych :) mozna bezkarnie obdarowac wszystkich ktorych kochamy :) wiem ze jedni to lubia inni nie, ja osobiscie nie lubie robic zakupow (miliony ludzi przepychajacych sie w sklepach za prezentami), dlatego zawsze prezent obmyslam na spokojnie i pozniej sie po niego udaje :) ale uwielbiam pozniejszy efekt - moment otwierania prezentu ... i ten usmiech milego zaskoczenia :)) jedyny problem w tym zeby dobrze wybrac ... i tu mam problem - brakuje mi jednego prezentu dla kobiety kolo 40 - zony, matki, ktora niestety nie nosi bizuterii ( pisze niestety poniewaz uwazam ze bizuteria jest wdziecznym pomyslem na prezent jesli tylko poszuka sie czego niespotykanego). oczywiscie chcialabym zeby to byl prezent da niej a nie dla domu ;) blagam - rzuccie jakies pomysly. prezenty robimy sobie symboliczne - drobiazg ktory sprawia radosc (tak do 30zl). napiszcie jak jest u Was - czy wszyscy kupuja wszystkim czy moze losowanie w domu (wiele moich kolezanek z pracy ma takie wlasnie rozwiazanie, ktore nie nadszarpuje az tak budzetu domowego).

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Proponuj臋 jak膮艣 chust臋 lub apaszk臋 (tego nigdy do艣膰 byleby dobrane odpowiednio) albo co艣 z mydlarni... p艂yn, sole lub babeczeki do k膮pieli, albo jakie艣 ekskluzywne myde艂ko. Mo偶e te偶 by膰 jakie艣 skorowidz, kalendarzyk lub notatnik do torebki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 julita1212
Mnie by ucieszy艂 dzbanek z filtrem Dafi , wla艣nie jestem w podobnym wieku, niby bizuteri臋 nosz臋, ale mam sw贸j gust, tak偶e...O tym dzbanku i ogolnie firmie Dafi i czyta艂am i slysza艂am od znajomych, dobry, tani, woda smaczna po przefiltrowaniu. Niestety u mnie jest ma艂y problem. Mieszkam w miejscowo艣ci , w kt贸rej go nie kupi臋, a przez internet nigdy nie zamawia艂am. Tak偶e taki prezent bym chcia艂a.

Udost臋pnij ten post