Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zwyczajny_facet

Pytanie do facetów.

Polecane posty

Co myślicie o facetach, którzy noszą kalesony pod spodniami? Zamierzam na 19.00 iść na basen i nie wiem, czy założyć pod spodnie, czy nie. Boję się, że inni faceci w przebieralni mogą się ze mnie śmiać, a z drugiej strony jak później będę wracał z basenu, to nie chcę się przeziębić.

Gość hyfgh
ale masz problem . ja nosze i jakos nikt na to nie zwraca uwagi

--> hyfgh No tak, ale co innego nosić na co dzień, a co innego jak się trzeba przebrać. Pamiętam jak kiedyś jak miałem w-f to nie zakładałem, żeby koledzy w szkole się nie śmieli, a teraz już nie te lata :-)

Gość hyfgh
a bedziesz ze znoajmymi? bo jak sam to nja bym nie wnikal w nieznanych mi ludzi a jak znajomi hmm zalezy jacy

Gość franek bigos
pamietaj też o tym, aby włozyć ciepłą czapkę, bo możesz nabawić się kataru

Gość zakladaj
jak jest zimno :P a co mnie to obchodzi ze beda sie smiac :o co ty masz chlopcze 7 latek ze sie tym przejmujesz? :P

Gość devil faker
zamiast kaleson wciśnij sie w "kolarki" lydki przecież nie przemarzną to nie syberia.

Gość u yh yh
ej sory ej , ale nie jest jeszcze tak zimno zeby zakladac kalesony! zresztą to twoja sprawa co nosisz i nikogo to nie powinno obchodzic! jest jeszcze mozliwosc ze mozesz przebrac sie za parawanem albo w łazience...... miłego pływania :) Franek 🌼

Mieszkam niedaleko \"Suwaliszek\" ale nie powiem dokładnie skąd bo jeszcze ktoś mnie po IP wytropi i napisze moje dane personalne w Internecie, że taki X Y nosi kalesony :-D

No i założyłem wczoraj te kalesony. Akurat nie zauważyłem, żeby ktoś się jakoś na mnie dziwnie patrzył. Zresztą dwóch innych facetów też było w kalesonach :-)

Gość Ale sztynks

Gość swietna sprawa
opowiedz cos wiecej o tym, to bardzo ciekawe:)