Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę być ładniejsza

Polska edycja programu chcę być piekna

Polecane posty

Gość chcę być ładniejsza

wcześniej ogladałam na tvn style i na tv4..wersje zagraniczne tego programu. Co o tym myślicie? Czy warto sie zgłosić? Mam strasznie niskie poczucie wartosci i czuje sie brzydka..a w tym programie podobno robia wszystko...zęby, włosy, skóra, nawet korekcja wady wzroku..i odsysanie tłuszczu...napiszcie co myślicie o takim programie..i czy miałybyście odwagę się zgłosić. Ja chciałabym w sobie zmienić: zęby, wadę wzroku, krzywą przegrode nosową, blizne na czole usunąc...i może wcięcie w talii wymarzone mieć..Biustu nie chciałabym poprawiać, w ogóle jak najmniej takich poprawekz uzyciem skalpela, chyba nawet bałabym sie takiego odsysania tłuszczu( w sumie nie mam nadwagi)juz lepiej samemu sie odchudzić..podobno oni w tym też pomagają. Mam na myśli tylko proste pozbycie sie największych kompleksów. Ciekawe jak mozna sie zgłosic do takiego programu....

Gość no to weź się zgłoś

Gość jussstine2005
wystarczy wysłac esa... i tyle

to jest polska edycja tego programu??????? pierwsze slysze.... ja bym zmniejszyla nos, worki pod oczami, zeby (wysunięta gorna szczeka) hmm...co jeszcze..piersi zostawiam, no i intensywny trening wzmacniajacy, rzeźbiacy miesnie. to tyle:D

Zglos sie! Wyslij smsa! Co chwile na dole leci ogloszenie wiec nie ma na co czekac jesli tylko chcesz !

Gość jussstine2005
ale nie wiem czy znajdą u nas dobrych chirurgów.... może to taka wersja bez głębszych ingerencji?

Gość cytrynaaaaaaaaaa
Ja też bym się chętnie zgłosiła...Tyle tylko, że moja mam jest lekarzem i mówi, że oni to tylko na pokaz robią, bo potem jest duzo komplikacji...Sama nie wiem

Gość trzeba byc naprawde
brzydkim zeby byc w tym programie-zreszta to na pewno zauwazylas... Nie biora zwyklych ludzi musisz byc baaaaaaaaaardzo brzydka niezadbana baba:)

Gość lib
właśnie, ze oni nie biorą bardzp brzydkich!! biorą raczej baaaardzo zaniedbanych... z bardzo brzydkiej osoby nie da sie zrobić piękności, a przecież efekt musi sie nadawać do pokazania w TV:o

Gość froozia
qrcze ogladalam ten program ze 2 razy i bylam pod wrazeniem, co oni robia z tych brzydkich kaczatek... Niesamowite. Ciekawa jestem tylko jak potem te babki dbaja o siebie i czy sie nie zapuszczaja tak samo. Czy nie wystepuja jakies skutki uboczne tych operacji. Efekty byly niesamowite, ale nad kazda taka babka pracuje sztab specjalistow. Czy po programie taka babka bedzie umiala sama tak sie ubrac i umalowac zeby wygladac efektownie? Moze warto nad tym sie zastanowic na czym polega fenomen tych kobiet przed i po metamorfozie.

Gość czarnaaaaa
podajcie numer na jaki sie esa wysyla???!!!

Gość czarnaaaaa
podajcie numera plssss:D

Gość xaxaxa
W lecie Antyradio prowadziło taki program, codziennie lekarze specjaliści (po wyborze już jednej Pani) wypowiadali się co i jak będą teraz robić, jak przebiega gojenie itp. Nie słuchałam jednak tego programu więc nie znam szczegółów.

Gość dzindzilinka
nr smsa 75550 w treści PIEKNA ja już wysłałam wczoraj i mam nadzieje że się dostane.

Gość kiedy i o której
kiedy jest ten program w tvn style?

Gość chce byc ładniejsza
hej, sorki ale pomyliłam programy, ten co teraz leci jest na clubie i nazywa sie Ekstremalne Metamorfozy, jest codziennie o 8.35 rano i 21 wieczorem a ten drugi program to "Łabędziem być", jest na tv4 o 16.10 w sobote 🌻 byłam dzisiaj u fryzjera i troche już mam lepsze zdanie o sobie;) hihi, jak nieduzo trzeba żeby sobie hunorek poprawić...buziaki..a smsa jeszcze nie wiem czy wyśle..mój facet jest stanowczo temu przeciwny

Gość porucznikowa
ta jest - a do tego potem rok terapii u psychuszki , bo ludzie mają trudność z przyjęciem do wiadomości , że ich stare ja na zawsze zniknęło. Ludzie , idźcie do fryzjera , wizażystki , zróbcie sobie porządny makijaż , zapiszcie się na siłownię albo basen , przestańcie wszędzie podjeżdżać samochodem , kupcie sobie jakieśsexi szmatki i będzie to samo , tylko zdrowiej. Cholea , sama mam duży nos , ale to MÓJ nos i po nim mnie ludzie rozpoznają. Po co mam zmieniać to , co mnie właśnie wyróżnia?

Gość Olgaa
Ja bym sie bala, moze tez dlatego ze nie potrzebuje tak strasznie radykalnych zmian w wygladzie? Moze tylko ciut wyprostowac zeby i zoperowac nos, albo schudnac? Eee ale i tak zle nie wygladam...chyba byc w rozpaczy zeby zgodzic sie na to wszystko co oni tam wyprawiaja...

Gość Olgaa
chyba trzeba byc.. A swoja droga to ciekawe jak one pozniej zyja?

Nie, nie zgłosiłabym się do tego za Chiny. Choćby mi nawet dopłacano. Tak, mam sporo zastrzeżeń do swojej fizyczności. Chciałabym mieć mniejszy nos, bardziej kobiece kształty, powieki, które nie opadają, bla bla bla. Ale dziwnie czułabym się, wiedząc, że moją metamorfozę chłonęło przed telewizorami pół Polski. Bo wtedy to żadna metamorfoza, co najwyżej taka kontrolowana przemiana.

Gość aboabo
no i jak tam dziewczynki oglądałyście przed chwilą finał Łabędzia? w szoku byłam że wygrała Ruda (sercem byłam za nią). Myślałam że wygra ta blondyna, nie wiem czemu sędziowie postawili jednak na Rudą, może dlatego że wygląda na taką która ma więcej charakteru i wyrazu bo w końcu chodzi o pracę fotomodelki... Jak myślicie? Jeszcze pytanko - czy tej małej "skośnookiej" która weszła dofinału skracali nos? wyglądała ładnie ale ten nos miała chyba taki sam jak wcześniej....

Gość kurcze przegapiłam finał
ale będzie powtórka?

Gość to własnie nistety jaaa/
moze troche nie na temat ale... chce byc ładniejsza tzn nie che isc do zadnych programow w TV i w ogole tylko szukam na necie jakiejs strony ktora mi doradzi co mozna zrobic by stac sie ociupinke ładniejsza moze macie jakies rady poprostu wkurza mnie moj wyglond dzien w dzien ten sam no szajbe jakas mam w ogole moze jaks nienormalna jestem ostatnio zeby se cos na buzi zmeinic byłam u kosmetyczki brwi itp. ale nic:/ aa cholera... jak cos to podajcie mi jakies strony na necie POOOOSZEEEE!!! i dzieki z gory...

Gość izabelka17
Wiecie co wy piszecie cały czas ze macie za wielkie piersi albo celulit! powiem wam cos to jeszcze nic macie mały problem a ja mam 18 lat(wiem ze mało)ale mam bardzo krzywe zeby przez co mam problemu z wymową mam krzywy nos przez co mam problemy z oddychaniem mam twarz i dekolt cały w bliznach nie czuje sie kobieta piekna choc mój ma mói ze jestem piekna ale ja tego nie czuje! nie mam ochoty nawet patrzec w lustro dnie spedzone w szkole sa dla mnie koszmarem kolesie an ulicy patrza sie na mnie i sie usmiechaja ale ja wiem ze patrza sie na moja figure i na nic wiecej mam dosc zycia w którym pełnie role brzydkiej nie atrakcyjnej osoby wszystko bym oddała za to zeby byc piekna. Nie mam pieniedzy na te operacje nie wiem co poczać !!!!Błagam, pomóżcie mi nie mam ochoty zyc jesli nic sie nie zmieni to zejde z tego swiata mozecie sie smiac ale tak jest jestem zdruzgotana moim wyglądem !!!!! niechce mi sie nawet wstawac rano do szkoły czy do pracy !!!wy wiecie jak to wogule jest a wy mi tu piszecie ze macie celulit lub za duze piersi ja ich wogule nie mam i co nie chce juz zyc mam dość!

cześć wam mam 22lata i mam problem.. tak wiem może wam się wydac to śmieszne bo młoda ale posłuchajcie 6 miesięcy temu urodziłam mojego kochanego synka..po nim mam olbrzymie rozstępy na piersiach udach i pośladkach i brzuch też nie wygląda super włosy garściami mi wychodza a cera strasznie mi sie pogorszyła.. przez to czuję sie mało atrakcyjan i czuję że oddaliłam sie od męża..nie chcę mu sie pokazywać nago czy myslicie że można z tym cos zrobic? chcialabym sie zgłosic do takiego programu ale niewidze kontaktu pomóżcie

Gość BYło nie rodzic
i po co ci to w wieku 22 lat? teraz masz znisczone ciało i mozesz sie pocąłowac w d.. za to masz idziecko i niech ci ono to wynagrodzi. tego programu nie ma w polsce, a jak chcesz byc piekna to sobie sama zapłać a nie ktos bedzie ci sponsorował:P mogłas wczesniej o tym pomyslec, uzywac kremów czy balsamów a teraz mysllisz ze ktos za darmo ci pomoze:O

Gość ŁABĘDZ
Oj...kobietki;) czytam i smieje sie;) Jestem jedna z uczestniczek i powiem wam tylko tyle...TO BYŁO NAJPIEKNIEJSZE SZESC TYGODNI W MOIM ZYCIU.. I wiecie co? dalej dbam o siebie bo szkoda by mi bylo tego wszystkiego co dal mi ten program. Gdyby dzis znow ktos zadzwonił i powiedzial.... jedziesz? Spakowalabym sie bez wahania;)) A bol? ech...zawsze spoooro sie gada ale usuniecie migdałka bywa chyba bolesniejsze;))

Gość blondines
no pieknie jak dawno tutaj nikogo nie bylo.

Gość zdebi
Nooo:) Podobała mi się sama formuła programu. To było uczciwe. Zero tekstów w stylu- zaakceptuj siebie taką jaką jesteś. Przecież wiadomo,że nie zawsze jest to możliwe- mimo najszczerszych chęci. Nie mam nic przeciwko operacjom plastycznym. Oczywiscie jeśli przeprowadza się je w odpowiednich miejscach ( czytałam pozytywne opiniie o iq medica w Warszawie) - jakby nie było to operacje a nie zwykłe zabiegi.