lala19 0 Napisano Grudzień 12, 2005 witam, mam pytanie, bardzo wazne dla mnie, dlatego prosze o pomoc:-( otoz jestem w czasie 7 dniowej przerwy w braniu tabletek, dzis powinnam dostac okres-rano:-( wczoraj chcielismy sie z chlopakiem kochac jednak balam sie i wszedl we mnie tylko na chwileczke, czy to jest jakies ryzyko?prosze pomozcie bo tak sie schizuje ze zaraz oszaleje, gdzie ten okres??? :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinka. 0 Napisano Grudzień 12, 2005 Jak bierzesz tabletki to nawet w czasie tej przerwy jestes zabezpieczona, takze moim zdaniem ryzyka nie ma, a okres pewnie ci sie spoznia bo sie za bardzo stresujesz. Zreszta poł dnia spoznienia to zadne spoznienie. Glowa do gory.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ej no... Napisano Grudzień 12, 2005 ... nie ma się czym martwić. Ja też zawsze miałam dokładnie okres o danej godzinie trzeciego dnia, a tu nagle nic. Zaczęłam schizować i kumpela następnego dnia mnie pocieszyła. Przestałam o tym myśleć i gdy wróciłam z uczelni do domu miałam niespodziankę... okresik. Nie martw się kobieto! Oczywiście jak bierzesz tabletki to w czasie tej przerwy jesteś zabezpieczona. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach