Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

betii1

THERMLINE na odchudzanie

Polecane posty

Mnie też pomaga, ale ja biorę wersję therm line s bez kofeiny bo źle ja toleruję.

Gość krycha mia
Widzę, że znalazłam coś w sam raz dla mnie :) Tym bardziej, że w składzie jest chrom... moją słabością są słodycze. Mam nadzieję, że w końcu ograniczę je i uda mi się zrzucić kilka kilo nadwagi.

ja stosuje Thermo speed extreme i szczerze mowiac ja nie wierze ze takie wspomagacze rzeczywiscie daja jakies efekty. Owszem w ciagu 3tyg schudlam 3 kg ale zawdzieczam to ciezkim treningom na silowni oraz diecie :) jak dla mnie szkoda kasy wydawac na rozne typu takie suplementy :) aha dodam jeszcze, ze zakupilam ten suplement jakies 3 miesiace temu i bralam regularnie, czasem cwczylam a z dieta bywalo roznie i wogole nie schudlam wiec jak widac suplement wcale nie pomogl :D dopiero teraz wzielam ostro sie do roboty

Gość zimbka
To zależny jaki suplement, na mnie therm line forte zadziałał , ale też ćwiczyłam, nie ma tak lekko, bez diety i ruchu nawet najlepsze tabletki cudów nie zdziałają. Zdrowy tryb życia w odchudzaniu to podstawa, koniecznie trzeba zmienić swoje nawyki żywieniowe aby trwałe efekty uzyskać.

Gość kdklskdsk
Nigdy po to nie sięgaj !!! ja zeżarłam chyba 10 opakowań tego świństwa, mam tak poważne zaburzenia,że do dzis nie moge sobie z tym poradzic z wagi 70 kg doszłam do 100 .

Gość lilka kle
To już na pewno nie wina tych tabletek....o matko co ludzie wypisują....A poza tym trzeba pamiętać, że pomimo brania tabletek, dieta i ćwiczenia to podstawa.

Gość zarembina
Ja z therm line schudłam 11 kilogramów, ale czułam się bardzo dobrze i efektu jojo nie było. Jak ktoś czuje się podejrzanie to może powinien z kofeiny zrezygnować i brać TL S lub II

Gość krzyśka giera
No tak, jak ktoś bierze tabletki, obżera się jak "świnka", noie ćwiczy to tyje to już nie wina tabletek tylko nas samych. Trzeba się ostro wziąć za siebie i być stanowczym w postanowieniu. Mi się to udaje, również biorę te tabletki bez żadnych ale to żadnych skutków ubocznych.

Gość scarlet.ta
Z obżeraniem to już przesada, jeśli ktoś postanawia schudnąć to powinien uważać na to co je. Nawet jeśli bierze therm line to powinien w sposób zrównoważony się odżywiać.