Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paniena20

Obawa

Polecane posty

Gość paniena20

Mam takie pytanie. Mianowicie 2 miesiace temu kochalam sie z Moim chlopakiem. Mial gumke ale na chwile ja zdial a pozniej znow zalozyl. Nie doszlo u Niego do orgazmu. Miesiac po stosunku dostalam okres, ale teraz to spoznia Mi sie juz miesiac. W sumie to zawsze Mi sie opznial i to nawet sporo ale topierwszy razm gdzie nie mam juz ponad miesiac. Nie ma dolegliwosci jak podczas ciazy. Zalzywalam kiedys tabl. antykoncepcyjne ale je przerwalam, odstawilam. Mam nadczynnosc tarczycy i duzo stresow. Czy to jest mozliwe zebym byla w ciazy?? Prosze odpiszcie!

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuu
piecioraczki masz jak w banku

Gość paniena20
Piecioraczki :/?? Prosze nie doluj Mnie tylko powiedz szczeze!! :(

Gość ipytanie z cyklu depilne
a nie mozesz isc do lekarza?? MAmy CI zdiagnozowac sytuacje przez monitor?? Czasem zastanawiam sie co popycha ludzi do zadawania takich debilnych pytan

Gość mnie tez....

Gość .uuuuuuuuuuuuuuu
nie dołuje;-) popatrz- brałas pigułki, potem nie brałas, zaburzenia hormonalne z tego co piszesz, stres który poteguje to wszystko i blizniaki jak nic gotowe no nie dziewczyny? zeby to tylko bliznaki ........uuuu

Nie rozumiem w czym problem, nikt Ci tu nie odpowie z całą pewnością, czy jesteś w ciąży, czy nie. Zrób test, albo lepiej idź do lekarza. Dwumiesięczną ciążę lekarz rozpozna już bez problemu. Najprawdopodobniej w ciąży nie jesteś, ale warto byłoby wyjaśnić sprawę opóźniającego się okresu, a przyczyną mogą być te stresy, o których piszesz. A teraz dochodzi jeszcze jeden, ten związany z ciążą.