Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niejadek

jak poprawić apetyt pomocy -

Polecane posty

Gość niejadek

mam niedowage lekarz zalecił mi diete na przytycie ale nie mam apetytu co robić mam 23 lata nie chce do końca życia wyglądać jak chudzielec co robić?

Gość pola55
ten sam problem, wypowiadajcie sie:)

Gość ja mam odwrotny problem
i właściwie to strasznie Wam zazdroszczę :)

Gość niejadek
nie ma czego zazdrościć mi widać kości nie mam anoreksji ale boje sie że to mnie dopadnie jak nie mam apetytu )-;

Gość miniaturka
ja jem kozieradke na przytycie dopiero miesiąc ale raz dziennie powinnam więcej może wtedy będe miała apetyt ? mam 6 kg niedowagi >-:

Gość moja metoda
miałam podobny problem i znalazłam niekonwencjnalną metodę na łaknienie-mianowicie któregoś razu, przeglądając przepisy na jakieś tam potrawy w necie, stwierdziłam, ze fotografie ilustrujące dania są tak sugestywne, że dostaję ślinotoku. Od patrzenia na fotki robiłam się głodna. Może więc chodzi o poprawienie sobie estetyki jedzenia? ;) Teraz jestem w ciąży i wcinam aż mi sie uszy trzęsą, bez pomocy.

Gość jakizapach
mi pani ze sklepu zielarskiego podała mieszanke na apetyt; 2łyżeczki zmielonego korzenia żywokłostu , 2 kozieradki, 1 bylica borze drzewko ,2 siemia lnianego, - zmielić to wszystko w młynku + tyci cukru . jadać 1 łyżeczkę 3 razy dziennie po 1 tygodniu ma być apetyt ale jeszcze tego nie jadłam boje sie ziół

Gość tykawica
Nie wiem czy coś Wam to pomoże, ale nie szkodzi spróbować. Mnie apetyt wzrasta po regularnym piciu Actimela. Naprawdę! Coś w nim jest takiego, że zaraz mam ochotę na coś do jedzenia. A też jestem raczej z niejadków. A to z Actimelem nie tylko ja zauważyłam.

Gość miniaturka
ja słyszałam że gorzkie zioła pomagają na brak apetytu

jezeli chodzi o przytycie i niedowage najlepsza metoda jest wysokokaloryczna dieta + suplementy diety herbalife moj chlopak dzieki temu przytyl 7 kg jest to zdrowa metoda bo tyje sie z umiarem okolo 3, 4 kg miesiecznie . suplementy sa 100% naturalne dostarczaja organizmowi wszystkich składnikow i witamin ktore organizm potrzebuje do prawidlowego funkcjonowania ..... gg 9605921

Gość gość
spróbuj pyłek pszczeli gal :) mnie bardzo pomógł :)