Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielki brzuchol

Czy SZÓSTKA WEIDERA faktycznie działa???

Polecane posty

Gość wielki brzuchol

Gość wielki brzuchol
Help!!! :O

Gość Konwalia333
dziala dziala sprawdzilam na sobie po 2 tygodniach mam 5 cm mniej w talii i coraz bardziej plaski brzuszek moja przyjaciolka skonczyla cale 6 tygodni i wyglada super cwiczenia sa troche meczace i trzeba wykonywac je codziennie ale daja efekty przy odrobinie silnej woli

Gość a co to za cwiczenia
??

Gość Konwalia333
na kafeterii jest mnostwo linkow na ten temat wystarczy wpisac w wyszukiwarce lub w google 6 weidera i juz:)

Gość ikonka
działa :) stworzyłam u siebie mały kaloryferek :) choć nie to było moimcelem :)

Gość a ja mam taki lekki
brzuszek na dole:( da rade tym treningiem go zlikwidowac?

Gość Konwalia333
tak mialam 72 w talii teraz mam 64 cm to prawda ograniczam slodycze ziemniaki biale pieczywo ale nigdy sama dieta tyle nie osiagnelam poza tym jem normalnie tylko mniej aaaa i polecam jescze pilates cwiczenia nie sa meczace a bardzo skutecznie ksztaltuja sylwetke warto chodzic na zajecia prowadzone przez instruktora bo trzeba sie nauczyc prawi dlowo oddychac i wykonywac poszczegolne cwiczen pozniej mozna cwiczyc samemu w domu naprawde polecam studiuje fizjoterapie i te cwiczenia sa rowniez swietne na kregoslup

Gość wielki brzuchol
ja mam własnie 72 w talii,ale najgorszy jest brzuchol,poniżej talii...te ćwiczenia to moja jedyna szansa!O pilatesie też słyszałam i byłam nawet na jednych zajęciach-faktycznie super sprawa,ale one nie spalają tłuszczu tylko wzmacniają.A ja muszę się najpierw pozbyć tłuszczu!!!Konwalia napisz proszę po jakim czasie zauwżyłas efekty i czy ćwiczyłaś z tej stronki którą Ci wkleiłam?

Gość konwalia333
tak to te cwiczenia trudno mi powiedziec po jakim czasie po juz wczesniej bylam na diecie zaczelam 2 tygodnie temu i widze efekty a co do pilates mylisz sie one wzamacniaja ale jednoczesnie ksztaltuja sylwetke poprzez napinanie poszczegolnych grup mm pracujesz nad budowa calego ciala trzeba czasu ale spalisz tez tkanke tluszczowa nie tylko aerobic i cwiczenia po ktorych jestes zlana potem spalaja tkanke tluszczowa wazna jest tylko systematycznosc

Gość konwalia333
tak to te cwiczenia trudno mi powiedziec po jakim czasie po juz wczesniej bylam na diecie zaczelam 2 tygodnie temu i widze efekty a co do pilates mylisz sie one wzamacniaja ale jednoczesnie ksztaltuja sylwetke poprzez napinanie poszczegolnych grup mm pracujesz nad budowa calego ciala trzeba czasu ale spalisz tez tkanke tluszczowa nie tylko aerobic i cwiczenia po ktorych jestes zlana potem spalaja tkanke tluszczowa wazna jest tylko systematycznosc

Gość a ja mam taki lekki
no wlansie ja zaczelam wczoraj-zobaczymy,dzis mnie tak kurwesko bola miesnie brzucha ze az starch pomyslec co bedzie pozniej:D Mam 67 cm z pasie-no nie powiem fajnie byloby zleciec do 64;) ile wazyłyscie/wazycie?

Gość ja tez sprobuje
wage mam ok bo 53kg/165 cm ale cialko wyglada nie tak jak nalezy:( a cos na pupe znacie?

Gość no wlasnie
dolna czesc brzucha- tu jest problem bo z gorna nie ma problemu bo brzuszki bardzo dobrze sie sprawdzaja, na boczki - skrety tulowia i tez jest git ale co zrobic z dolna czescia brzucha? jakie cwiczenia? chodzi mi o takie w domu ?

Gość tak jeszcze raz dla pewnosci
co do tej szostki np. 1 dzień - 1 seria po 6 powtórzeń w każdym ćwiczeniu to znaczy ze mam wykonac wszystkie 6 cwiczen i kazde z nich 6 razy? a np.7,8,9,10 - dzień - 3 serie po 8 powtórzeń w każdym ćwiczeniu kazde cwicznie po 8 powtorzen i to wszystko raz 3 ? 1 cwiczenie -8 powtorzen, 2- 8 powtorzen.. i tak do 6 wlacznie a potem jeszcze tak dwa razy? jedna seria - to wykonanie wszystkich 6 cwiczen? tak? dzieki za pomoc bo powoli zbieram sie za to 6 - tyle osob to chwali moze jedank jest skuteczna

Gość odp brzmi tak dokładnie tak

Gość a jak te serie
powtarzac?trzeba od razu? czy mozna jedna rano a jedna popoludniu?

Gość ile wazylyscie
przed cwiczeniami a ile teraz?podawajcie ze wzrostem

Gość ile wazylyscie
przed cwiczeniami a ile teraz?podawajcie ze wzrostem

Gość z tego co ja zrozumialam
to te serie trzeba robic jedna po drugiej ale wszystko nie moze trwac dluzej niz 25

Gość z tego co ja zrozumialam
25 minut oczywiscie tak pisza na stronie

Gość a ja nie wiem
czy jak robie juz 2 serie to kazde z cwiczen robie po 2 razy od razu-tzn 1 cwiczenie 12 razy 2-12 razy itd czy cala serie a potem nastepna??

Gość do wielkiego brzuchola
no i co robisz??

Gość 6 działa
1 seria to jest 6 ćwiczeń, jedno po drugim. A 6 seri tzn. ze robisz 6 razy taka serie czyli wychodzi na to ze każde cwiczenie robi sie 6 razy. Wlasnie o to w tym chodzi żeby w momencie kiedy brzuch jest napięty wytrzymac 3 sekundy. Ja wtedy az sie cała trześe. Cwicze drugi dzien - i nie mam żadnych zakwasów. Z tym ze ja robie wiecej serii, do tego brzuszki i inne ćwiczenia. Ale nic tak nie napina mieśni i nie daje takiego wycisku jak 6 weidera!!! Jeszzce do tego hula hop i na wiosne bedziemy mogly pokazac swoje brzuszki bez wstydu:D

Gość 6 działa
Jeśli ktos ma zrobic juz 2 - 2 serie po 6 powtórzeń w każdym ćwiczeniu to robi całą szóstke Weidera 6 razy, wtedy każde cwiczenie jest powtórzone 6 razy, potem jeszcze jedna serie tak sama bo musza byc 2 serie. Nie mozna rozumiec tego tak, że jedno ćwiczenie powtarzamy 6 razy, potem drugie 6 razy. Nie!!! Tu chodzi o to zeby kazde robic po kolei i cala szóstke powtarzac "Ćwiczenia "szóstki" wykonuje się jedno po drugim bez żadnych przerw na rozluźnienie mięśni "szóstka" składa się z sześciu ćwiczeń następujących po sobie"

Gość no to ja juz nic nie rozumiem
robie wszystkie cwiczenia 1 raz -czyli cala szostke i powtarzam 6 razy?? :O

Gość oooo matko
a jak ktos przez 2 dni powtarzal 6 razy kazde to juz sie nie liczy??:(

Gość 6waider
mam 13 lat zaczolem 2 tygodnie temu miałem do dzisiaj 51w tali dzisiaj mam 45