Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shera

znowu problem bo ida swieta

Polecane posty

Gość shera

witajcie!mam odwieczny problemik z moja tesciowa i tesciem!pokrotce powiem ze oni nigdy mnie nie polubili i niezaakceptowali,jestesmy para z mezem 7 lat a oni nie znaja moich rodzicow bo......nie chca przed naszym slubem wyjechali zagranice pozniej na jakis czas wrocili i nic nie odwiedzili moich rodzicow choc moi rodzice czekali na ten gest raz moi rodzice pojechali do nich to jak tesciowa zobaczyla ich z balkonu to udala ze jej nie ma!i wiecie co powiedziala ze nie odwiedzili bo..tak wyszlo ze ja im nie powiedzialam ze maaja ich owiedzic!paranoja no powiedzcie sami!?!teraz zada od nas zebysmy tworzyli normalna kochajaca sie rodzinke co jest dla mnie zupelnym absurdem po jej wczesniejszym zachowniu!dzwonila ostatnio do nas tez mieszkamy zagranica z zapytaniem o swieta szczerze chce je spedzic tylko z mezem w domu a ona wielce obrazona ze JAK TO ?ZE CZUJE SIE OBRAZONA A JAK JA MAM SIE CZUC JAK ONA WYPIELA DUPE NA MOICH RODZICOW I TYM SAMYM NA MNIE? ITP.....powiedzcie mi mam prawo sopedzic swieta tak jak mi sie podoba zachowanie tesciowej po uslyszeniu ze chcemy spedzic swieta samotnie bylo karygodne!!!!jak sie do tego ustosunkowac?

A musisz się jakoś do tego ustosunkowywać? Daj sobie spokój i ciesz się nadchodzącymi świętami, i najbardziej tym, że takich teściów masz daleko od siebie. Wiesz ile mężatek może Ci tylko pozazdrościć?