Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konwalia333

Co myslcie o tej sukience??/

Polecane posty

Gość Konwalia333

czy nadaje sie na sylwestra jakie buty by pasoawaly do niej ?

Gość bumtararara
ale ze co? linka brak

Gość pewnie ze sie nadaje

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaab
no ja bym tego nie ubrala, ale jak CI pasuje to na sylwestra jest ok

Gość bardzo pasuje.
moja kolezanka miała identyczny fason i wygladała prześlicznie. do tego odpowiednia fryzurka i bedziesz boska wyglądac. ona dodatkowo sprawiła sobie czerwone delikatne bucki wiązane wokół łydki . we włosach miała dwa patyczki wpięte w charakterystycznego koka. delikatny makijaz i bedziesz super.

Gość Konwalia333
dlaczego nie moze napiszecie cos wiecej nie chce by byla to sukienka na jeden raz w sumie mi sie podoba ale nie wiem sama...moze mi doradzi ktos z dobrym gustem

Gość bardzo pasuje.
to od ciebie zalezy czy ta sukienka bedzie na jeden raz. jak potrafisz dobrac ubiór do okolicznosci, to mozesz ją spokojnie jeszcze wiele razy założyc.

Gość halonka
Jesli ja mam wtracic moje 3 grosze to jest zupelnie nie w moim guscie, ja bym w takiej nie pookazala sie publicznie, gdyz wszelkie nawiazania do chinskich wzorów, trndów sa dl;a mnie badziewiem i brakiem elegancji, ale to nie ja bede w niej chodzic, napisalam tylko co o niej mysle, nie mialaam na celu bezpodtsawnego krytykowania :)) pozdraiwam:)

Gość konwalia333
dzieki halonka zalezy mi na roznych opiniach wiec doceniam twoje zdanie

Gość konwalia333
odswiezam:)

Gość niebieskookaa22
mi się nie podoba, ale ogólnie możebyc na sylwka ;]

Gość a ja uwzama iiiii
ja bym jej nie ubrala,ale mysle ze pasuje do pewnego typu urody...jak dla mnie jest dla dziewczyny o ciemnej karnacji,ciemnych wlosach, oczach... zaden bladzioch nie powinien jej ruszac;)

Gość mnie sie rowniez nie podoba
moze lepiej cos klasycznego wykabinuj...Jakas sukieneczke na widok ktorej wszystkie laski beda jeczec z zazdrosci. W tej raczej beda smiac sie z ciebie i tyle.Moje zdanie:)

Gość do ja polecam
MAKABRA!!!! :o Dynastia i Moda na sukces w jednym :o

Gość sukienka jest w porzadku
tylko troche mzoe przesadzone ma te falbanki:) Ale cos w tym stylu jest swietne. A tak wogole pytanie do autorki - czy idziesz na bal czy bardziej impreze??

Gość Konwalia333
To raczej taki sylwester w gronie znajomych zaden wielki bal mam ciemna karnacje i ciemnobrazowe wlosy do twarzy mi w czerwonym chcialam tylko sie upewnic czy taka styliowana na chinska sukienka nie bedzie troche przesadzona myslalam by zalozyc do niej takie czarne delikatne sandalki i gladko uczesac wlosy niewiem sama co myslicie o tym?

Gość Konwalia333
hmmmm a moze podacie swoje typy sukienek?

Gość Konwalia333
hmmmm a moze podacie swoje typy sukienek?

Gość Konwalia333
Jeśli chodzi o kostiumy – to w tym sezonie modne są elementy orientalne, chińskie, stylizowane na chińskie, czyli z jedwabiu z takimi motywami jak smoki, kwiaty, na czerwonym tle, fioletowym, granatowym. Dwa ostatnie kolory przetrwają ten sezon i będą modne w następnym. W takich sukienkach – jak zapewnia Piotr Zachara – bardzo dobrze wyglądają prawie wszystkie kobiety – to taka moda, która działa na korzyść pań. Oczywiście – ważne są jak zwykle dodatki, które powinny być jak najmniej utrudniające zabawę. W dodatkach musi być porządek i zasady. Najlepiej jeśli to np. oryginalna biżuteria i nie ciężka (np. stare srebro, lub stylizowane na takie). Najmodniejsze jednak i najbezpieczniejszy pomysł na biżuterię to - broszki. nie jestesm jakos niewolnica mody ale teraz tak sobie szperalam i znalazlam to wiec moze to nie bedzie objaw bezguscia jak bede w takiej sukience?

Gość Konwalia333
Jeśli chodzi o kostiumy – to w tym sezonie modne są elementy orientalne, chińskie, stylizowane na chińskie, czyli z jedwabiu z takimi motywami jak smoki, kwiaty, na czerwonym tle, fioletowym, granatowym. Dwa ostatnie kolory przetrwają ten sezon i będą modne w następnym. W takich sukienkach – jak zapewnia Piotr Zachara – bardzo dobrze wyglądają prawie wszystkie kobiety – to taka moda, która działa na korzyść pań. Oczywiście – ważne są jak zwykle dodatki, które powinny być jak najmniej utrudniające zabawę. W dodatkach musi być porządek i zasady. Najlepiej jeśli to np. oryginalna biżuteria i nie ciężka (np. stare srebro, lub stylizowane na takie). Najmodniejsze jednak i najbezpieczniejszy pomysł na biżuterię to - broszki. nie jestesm jakos niewolnica mody ale teraz tak sobie szperalam i znalazlam to wiec moze to nie bedzie objaw bezguscia jak bede w takiej sukience?