Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęśliwaaa

Mam 35 lat i jestem w pierwszej ciąży. Radość i rozterki....

Polecane posty

Gość szczęśliwaaa

Właśnie się dowiedziałam.... , jestem na 100 % w ciązy. Jestem przeszczęśliwa :-) , ale i pewna obaw.... :-( Pomóżcie , co robić i jak dbać , żeby wszystko było dobrze i zdrowo.....

Gość przyszła mamusiaa
Gratulacje !!!!!!! W sierpniu bedziesz chodziął z wózeczkiem !Super.

Gratulacje - zdrowo sie odzywiać, dbać o siebie i nie popadać w przesadę. : D I tak wszyscy lekarz będą marudzić \"Bo w pani wieku...\"

Szczere gratulacje. Rok temu też byłam w pierwszej ciąży i tak ja Ty też miałam skończone 35 lat:) Teraz od maja jestem najszczęśliwszą Mamą na świecie:) Olkaa ma rację nie popadać w przesadę. Zresztą na pewno cały czas bedziesz pod opieką lekarza. Ciąża to nie choroba więc ciesz się tym cudownym stanem a wszystko będzie dobrze. Ja osobiście nigdy nie odczułam i nie usłyszałam od żadnego lekarza- \"bo w Pani wieku\":) Co jeszcze mogę napisać chyba tylko to, że przez cały okres ciąży czułam się wspaniale, nie dopadły mnie żadne ciążowe dolegliwości ...Tobie życzę tego samego. I jeszcze rada- do wszystkiego co przeczytasz w książkach, gazetach, na forum podchodź z dystansem- każdy jest inny i u każdego ciąża inaczej przebiega. Jeszcze raz wszystkiego dobrego. I jeszcze jedno- już jest taki temat\" trzydziestokilkuletnie oczekujące dziecka\" moża warto tam zajrzeć:) może akurat są tam dziewczyny, które właśnie podobnie jak Ty oczekują dziecka. Dobra już kończę bo zanudzam:)

Gość szczęśliwaaa
Nie zanudzasz..... :-) Przyznaję ,że długo wchodzę na forum, ale rzedko wchodziłam na te tematy, " ciąża , ......... " ., ale teraz będę tu stałym gościem. :-) I na te , jakże fascynujące tematy mogę teraz dyskutować non stop, i ciągle.... Jestem optymistką , i wierzę i wiem , że będzie wszystko dobrze.... ale pogadać z doświadczonymi .... zawsze można.....

Gratulacje 🖐️ W ubiegłym roku, w sierpniu, w wieku 35 lat, urodziłam piękną zdrową córeczkę. Trzymaj się ciepło i dbaj o siebie !

Gość szczęśliwaaa
Dziękuję..... No właśnie..... Wszyscy mi mówią i piszą ,..... " dbaj o siebie"..... Dbam , a raczej staram się , jak moge , wiadomo że nie szaleję :-), ale jak to dbanie , tak naprawde ze szczegółami ma wyglądać ?

Gość fhyey
Do góry ....

Gość mgiełka1970
Ja też mam 35 lat i jestem w pierwszej ciąży i już niedługo będę miała synka! NIe usłyszałam od lekarza nic na temat swojego wieku , a i czuję się nie stara na urodzenie dziecka. Sił zapewne mam tyle co i dziesiec lat młodsza. Tak więc wszystko będzie dobrze !

Gość DHEEYU
Podobny temat , t.w. , ale ja też jestem w początkowej fazie dopiero , i szukam takich porad..... wiec odświeżam....

Gość RYEGDGD
do góry....

Gość DIEJUD
do góry.... Nikt więcej nie pomoze... :-(