Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

calineczka mala

Dziwne pytanie-Jak to sie ROBI

Polecane posty

No wlasnie bardzo dziwne bo przeciez w tych czasach nawet dzieci w przeczkolu wiedza jak to sie robi!Ja tez wiem tylko nie wiem jak to zrobic zeby z tego cos wyszlo:Dtzn. dziecko:) Powiecie mi dziewczyny starajace sie o dzieci czy przed owulacja nie uprawiacie seksu?czy po stosunku odrazu mozna isc pod prysznic czy trzeba jakis czas odczekac???czy wy albo wasi waceci specjalnie sie odzywiacie albo w jakis specjalny sposob przygotowujecie do tego dnia-czyli do owulacji:)?????dziwne pytania ale niestety nie znam na nie odpowiedzi:O moze ktos z was zna:)Czekam na wasze opinie i pozdrawiam Calinka🌼

Według mnie to własnie przed owulacją powinno się uprawiać seks, a nie w dzień owulacji, bo to może być za późno (czas dotarcia plemniczków do jajeczka ;) ).

My robiliśmy to co drugi dzień od kiedy skończył mi się okres i w drugim miesiącu się udało.Nie leżałam z nogami do góry ani nic takiego.Kochaliśmy się jak zawsze i efekt jest w moim brzuszku.

Calineczko.. tylko nie nastawiaj sie bardzo na JA CHCE.. bo to moze troche byc przeciw tobie... A co do tych dni przed owulacja.. ja jak zaszlam w ciaze.. dowiedzialam sie dopiero ze plemniki w kobiecie maja nawet zywotnosc do 6 dni... Wiec staranie zacznij juz mniej wiecej ok 8 dnia po @ Ja najprawdopodobniej zaszlam w ciaze dzieki igraszka w ok 8-10 dniu cyklu... Gdzie moja pani ginekolog powiedziala ze to sa jeszcze bezpieczne dni.. Efektem tych bezpiecznych dni jest 12 tydzien ciazy :) Zycze milego poczecia :)

W sumie warto się intensywniej kochać już 3 dni przed owulacją ale...... Polecam \"nie staranie się\" ;) Wtedy najlepiej wychodzi :P A Tobie już teraz polecam brać Kwas foliowy (o,4 dziennie) i dbać o zdrowoą dietę, żeby zgromadzić zapasy na cięzkie początki ;)

Gość Aga nr 1
a co z tym prysznicem mozna isc odrazu czy faktycznie czeba czekac:O?????????????????

cos mi się wydaje ze lepiej poczekać żeby plamniczki miały sznse do szyjki sie przedrzec ;)