Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuńka

nic tak nie poprawia mi humoru jak.....

Polecane posty

Gość mamuńka

Jesteśmy zapracowanymi kobietami. Nieraz naprawdę wyczerpanymi. Jednak każda z nas ma sposób na przełamanie złego nastroju. Mnie np. nic tak nie poprawia humoru jak gdy wynajmę na 2-3 godziny panią do sprzatania i wracam z dzidzią do domu ze spaceru a tu posprzątane...aż miło się robi i to mnie naprawdę stawia na nogi. Raz na jakis czas to niewiele kosztuje a w dodatku daję pracę komuś ubogiemu.POLECAM! A co Wam poprawia nastrój?

Gość loretta 0000
bardzo dobry pomysl !jestes genialna !musze sprobowac !a tu czlowiek wraca do domu i jest zly ze balagan:P

Gość tesssssa
super pomysł, mnie berdzo pomagają książki Agaty Christie

Gość sashaaa
bardzo poprawia mi samopoczucie stosowanie samoopalacza i dobra muzyka np. fajny Jazzik

A ja nigdy bym nie wynajeła obcej pani do sprzatania! Wole właczyc sobie fajna muze i sama posprtzatac...

A ja traktuje prysznic jako taka mala przyjemnosc. Niby kapie sie codziennie, ale \"ten akt\" to jakby przestawienie sie nerwowego trybu \'praca\' na rozluzniony \'domowy\'. Zupelnie tak jakbym zmywala z siebie wszystkie zmartwienia dnia. Byc moze brzmi glupio, ale po takim prysznicu jeszcze dobra ksiazka i odplywam. A jesli mowimy o wiekszym dogadzaniu sobie to jednak...zakupy ;)

Pomysl ze sprzataniem tez jest niezly, ale przyznam, ze paradoksalnie - sprzatanie mnie rozluznia. Lubie patrzec jak spod warstewki kurzu wylaniaja sie moje ukochane mebelki. Znow powracam do momentu oczyszczania, chyba mam bzika :D Poza tym, jesli masz czysty dom, masz tez czysta \"glowe\"

Gość śledzik
nie będę oryginalna -ale mnie też relaksuje celebrowana kąpiel. Do tego maseczka na twarz, potem pachnący balsam. Otulam się w swój puchaty szlafrok i zaparzam dobrą herbatę. Cudownie wraca równowaga

Gość mikromio
a mni humor poprawiają małe zakupy,np.jakiś kosmetyk albo ciuch,nawet z lumpeksu.Poza tym dobra muzyka i swięty spokój.Czasem dobre słowo,czasem dobry seks,czasem dobry film obejrzany z najbliższymi,czasem cisza.

Mi najbardziej poprawiają humor komedie romantyczny. Mam swoje ukochane filmy na dvd i odtwarzam je przy lampce wina gdy mam gorszy dzień, Produkty dostępne są na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco. Jest mnóstwo tytułów.

Gość gość
...gorąca kąpiel ...dobra książka ...spotkanie z przyjaciółkami ...kawa z bitą śmietaną ...twix white ;)

Gość gość
Jak wracam z pracy i maluszki sie cieszą i piszczą ze szczęścia, te chwile gdy wygłupiamy sie na dywanie, śmiech buziaki... cały świat razem z problemami przestaje nagle istnieć :-)