Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość __ZAPŁAKANA__

Zycie nie ma sensu!!!!!!!!

Polecane posty

Gość __ZAPŁAKANA__

siedze od rana i ryczę!!!!!!!!!!!juz mnie bola oczy i nie mam chusteczek!!!!!!!!...mam dość wszystkiego!!!!!!!!

na początek napij się, potem stań na środku pokoju, zacznij kopać w stół, w ścianę, kop, klnij, wykrzycz się a potem siądź i powiedz mi co się stało.

Gość __ZAPŁAKANA__
wszystko sie wali w moim zyciu!!!nie mam juz siły na dalszą walke z tym wszystkim!!

to usiądź, wypłacz się, wykrzycz, odpocznij, wstań i zacznij nowe życie, gdy to nie jest proste.

Gość __ZAPŁAKANA__
nowe???????? ciekawe jak????????a rodzina, a dzieci, a praca..tego sie nie da zrobic!!!!!!!!!

jeszcze nie odpoczęłaś a już zabierasz się za zmiany. napiłąś się? wykrzyczałaś? Jak tak, to powiedz mi co się stało, że tak opadłaś z sił.

Napoczatek to wyplacz sie ile lez w oczach.To zdrowo dla nich. Potem zrób sobie kartke podziel na dwa po jednej napisz piekne chwilepo drugiej to dla czego zycie straciło sens.Napewno wyjdzie że nie jest tak zle.Powodzenia ja się podnioslam to i Ty mozesz.

Gość __ZAPŁAKANA__
no to juz dzisiaj nic nie pisze,,,....!!!!!!!ide do domu sie wypłakac w poduszke

jak dziś zrobi taki wykres dobre chwile i złe - to na dzień dzisiejszy więcej będzie złych, więc po co ma się załamać? Ja tylko chciałem, by wyrzuciłą emocje wszystkie, żeby powiedziała co i jak, żeby złapała oddech, odpoczęła, uspokoiła i rozsądnie podjęła jakieś kroki. Nie wiem co się stało, nie wiem jakie ma konsekwencje... Wiem, że sama sobie nie da rady.

Gość __ZAPŁAKANA__
nic sie nie zmieniło...oczy zapuchniete..problem pozostał!!!!!!!Boże...nie wiem co bedzie dalej!!!!!!!!!

Gość ale co sie stalo
????Wyrzuc to z siebie.Moze Ci tez pomozemy!

Gość __ZAPŁAKANA__
mama kaza mi posprzątać pokój!! a mi się nie chce i co ja mam teraz zrobić?????!!!!!!

Gość __ZAPŁAKANA__
zupełnie nie rozumiem jak moze komus sprawiać przyjemność podszywanie się pod inna osobę :-((.i nasmiewanie sie z czyjegoś nieszczęścia..To jest podłe!!!!!!..Nie da sie żyć na tym swiecie!!!!!!Wokół podli ludzie !!!!!!!!Nie wiem dlaczego nie ma dobrych ludzi którzy bezintereownie pomoga,schyla sie nad potrzebujacym...Koszmar a nie zycie!!!!!!!

Gość __ZAPŁAKANA__
a chodzi mi o to że jestem taka beznadziejna i nawet nie wiem po co tu piszę, miałam jakiś problem ale już zapomniałam jaki, kurwa mać, pisze już chyba 8 posta a dalej nie wiem o co mi chodzi, ale ja jestem walnięta :(

zaplakana jeszcze sloneczko dla Ciebie zaswieci-zobaczysz:) ja tez nie mam lekko:( wychodze powoli z anoreksji,okazalo sie ze facet mnie zdradzal przez pol roku,ale nie zalamuje sie:) ciesz sie drobiazgami:) 3maj sie cieplusio🌻

do ZAPLAKANEJ >>> ten podszywacz to Ci przysluge zrobil bardzo inteligentnie bo pozwolil Ci nagle sie otrzasnac i byc moze nabrac dystansu do siebie. bedzie dobrze trzymaj sie. co Cie nie zabije to Cie wzmocni.

Gość __ZAPŁAKANA__
wiesz Chydraulik..z tego nie da sie otrząsnąć...wiem, ze wydaje sie wszystkim jakąś rozhisteryzowaną wariatką!!każdy ma swoje zdanie..a ja jestem zagubiona i pogrążona w niemozności zdziałania czegokolwiek. Do podszywacza.... nie zyczę Ci , żebys musiał tak cierpiec. Znajdź w sobie chociaż odrobine współczucia.

Gość __ZAPŁAKANA__
czym najlepiej wydepilować klate?

Gość ssssssssssssssssssssss
odrobinę wspóczucia?? a co Ci się takiego stało? bo jak narazie to tylko przeżywaszi marudzisz, jęczysz i się nad sobą użalasz nie wiadomo z jakiego powodu!!!

Gość _ZAPLAKANA_
OPALIC NAD GAZEM . a mendy to wytepie poderzynajac jaja - a niech je krew zaleje.

Gość __ZAPŁAKANA__
co za fiut się podszywa a ja mam już dosyć!!!!!!!! powiecie w końcu jak bezboleśnie wydepilować klatke piersiową? :o

Gość przy twoim poziomie wrażliwośc
to możesz to zrobić rozgrzanym woskiem i nawet nie poczujesz :p

Gość zatroskana
klate najlepiej wydepilowac depilatorem troche boli ale dlugo nie odrasta......................................nie martw sie głupstwami zycie jest piękne czasem tylko za pozno to dostrzegamy........................Jabylam w takim dolku ze juz gozej nie moglo byc wiec pocieszalam sie ze teraz moze byc tylko lepiej.....................mialam 4 dzieci , nasz dochod wynosil 540 zł po oplaceniu rachunkow zostawalo 80 zl jak myslisz jak ja moglam utrzymac za to 6 os.rodzine?nie mielismy od kogo pozyczac bo nie mielismy widokow na zarobki.wtedy przekonalismy sie jacy naprawde sa ludzie.od tamtej pory wiem na kogo moge liczyc a kto bedzie sie tylko smial. dzisiaj po kilku latach wielu zazdrosci nam tego co mamy jednak zawdzieczamy to tylko sobie ,uporowi i determinacji no i troche dzieki pomocy rodziny..........................na zycie patrzymy zupelnie inaczej ................UMIESZ LICZYC LICZ NA SIEBIE.

ale ja dalej nie wiem co tak naprawdę ci się stało - bo bez tego ciężko radzić

Gość klukla
////////////////jesteś dziewczyna czy facetem?///// jak facetem to po co depilowac a jak dziewczyna to idz do kosmetyczki ona najlepiej ci doradzi

Gość JĘZOR
DO ZAPŁAKANEJ > miłość to słońce na niebie miłość to liście na drzewie miłość to paw w ogrodze milość to wszystko co nas otacza i dlatego warto żyć by z tobą być 👄 🌼

Gość __ZAPŁAKANA__
Ale bym possala jakas wielka palke 😘 Kto tez tak ma?

Gość klukla
wydaje mi sie ze nic ci sie nie stalo tylko jestes rozpieszczona nie znasz zycia i problemow jakie moga cie czekac .zamiast rozczulac sie nad soba spojrz na innych ,na swiecie jest wiele zlego i moglabys komus pomoc ,gdybys postarala sie dostrzec wiecej niz czubek wlasnego nosa