Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta_pracująca

Szorty zamiast spódnicy na chłodne dni?

Polecane posty

Gość kobieta_pracująca

Co sądzicie o noszeniu szortów(z grubszego materiału)zamiast spódnic np wiosną,jesienią czy nawet zimą?Moim zdaniem są bardziej wygodne i swobodne,ja czasem noszę szorty(mam ich kilka,od takich do pół uda do ledwo zakrywających tyłeczek)zarówno do grubych jak i cienkich rajstop.Myśle że to zestawienie wygląda elegancko i oryginalnie,mam 28 lat.Jakie jest wasze zdanie na ten temat?

Gość moje zdanie
narazasz sie tym na kpiny i smiech w koncu taka mloda juz nie jestes wiec ludzie beda sie smiac

kiedyś była moda na spódnico-spodnie i nosili je wszyscy, bez względu na wiek. niedawno widziałam takie szorty, ale nie ma jeszcze zalewu, a więc nie są \"modne\" = powszechnie akceptowane ;) a z tym wiekiem to przedmówczyni grubo przesadziła, ja mam 26 lat, a w sklepie proszą mnie o dowód przy zakupie piwa :D chyba tylko nastolatka mogła napisać, że 28-latka nie jest już taka młoda :D

Gość A ja jestem za
To fajnie wygląda szczególnie do długich kozaczków. Osobiście wolę rybaczki- bo w szorcikach za zimno mi. Ale nie mam nic przeciwko, nawet mierzyłam takie w sklepie.