Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Duka

kosmetyki DR NONA kto zna ?? ??

Polecane posty

Gość wigorek
Znam konsultantki AVOn które przez lata uzywały tych kosmetyków,ale po wypróbowaniu Dr.Nony -AVON odstawiły- mówie tu o tych drogich kosmetykach AVON dla osób starszych. Tak swiec kazdy hwali swoje-ja też kupiłam kilka razy krem z AVON ale mi nie pasował. Dr.Nona jest dla wszystkich ,nawet tych z wrażliwa skórą. Zapraszam do współpracy i do rozmowy o produktach. wigor17@interia.pl GG 6627664

Gość kfnnfrngvenvjkqn
ATW jest do bani, okropne kosmetyki !!!!!!!

Gość narka53
A na jakiej podstawie tak oceniasz kosmetyki ATW? To za co by zdobyli ponad 70 nagród? Pewnie dla tego że ich technolog nie został nominowany do nagrody Nobla.

Teściowa zainteresowała mnie tematem preparatów Nony. Generalnie jestem max sceptyczna,ale w zw. z tym, że mój syn, notabene alergik ma od października kaszel, czyli już prawie 3 miesiące i ani antybiotyki, ani kuracje uodparniające, zyrteki i innej maści środki nic nie dały, jestem w stanie dać się namówić na coś nowatorskiego. A nóz wypali i może mu nie zaszkodzi (szkodliwośc dla portfela przemilczę, ale czego się nie robi dla dziecka). Widziałam, że wypowiadały się tu osoby związane ściśle z tematyką. Proszę o radę co mogłąbym dla niego zrobić.

Gość magda_konsultantka
Witam Cię. Jeśli jesteś zainteresowana poradą w tej sprawie to odezwij się na m.rapalska@o2.pl wyślę Ci ankietę dotyczącą zdrowia i na jej podstawie będę mogła polecić co dobrze byłoby synkowi podawać. Pozdrawiam!

Gość Pablo75
Potwierdzam działanie preparatów Dr. Nona. Sam z nich korzystam oraz moja cała rodzina, nawet dzieci. Tym którzy podważają ich działanie powiem tak, lećcie do lekarzy wydawać pieniądze na leki które niszczą nas. Czy w aptece dostaniecie krem lub balsam który można jednocześnie stosować wewnętrznie , zewnętrznie a nawet zjeść, chyba nie!!! Poznajcie najpierw dobrze te produkty a później oceniajcie. Ja osobiście polecam wszystkim którzy mają problemy zdrowotne , oraz tym którzy chcą zadbać już o własne zdrowie.

Gość upssss
pablo, no większej głupoty w życiu nie czytałam!! inni pija własna uryne i im rzekomo pomaga na wszystko i nie dziwię się, bo darmowa... kupujcie i piszcie dalej te głupoty, wasza kasa... ale jednak na alergię nie polecają

Gość magda_konsultantka
Na alergię także preparaty dr nona są polecane!

Gość narka53
Na alergie chodzę do tężni. Od nie dawna jest w Warszawie tężnia solankowa. I to okazało się wspaniałe wyjście. Jeśli chodzi o leczenie to korzystam tylko z medycyny wschodniej-tybetańskiej.

Gość ObObdaOOK
Witam! Zainteresowałam się tematem i nie wiem od czego miałabym zacząc. To fakt kosmetyki bardzo drogie ale jeśli są takie rewelacyjne to warto wypróbowac. Tylko co polecacie na łuszczycę, od czego zacząc? Pozdrawiam

Chciałabym w skrócie nakreślić fenomen działania produktów dr Nona. Produkty dr Nona to nie tylko kosmetyki, to również suplementy diety. Od prawie roku korzystam z nich ja i moja rodzina, mój mąż nie jest już astmatykiem, ja wyleczyłam się z chorób jelit (przykładów wyleczenia z przeróżnych schorzeń czy przewlekłych chorób mogłabym podać co najmniej kilkadziesiąt, bo dotyczą członków mojej rodziny i znajomych, ale nie jest to moją intencją) . Nikogo nie zamierzam przekonywać o skuteczności działania preparatów, bo sama wiem, jak ciężko uwierzyć, że może nas coś uleczyć, co pozornie! nie ma zawiązku z medycyną akademicką. I nie o wiarę tu chodzi a o konsekwencje w ich stosowaniu. Od roku nie odwiedziłam apteki, wszystko co nam potrzebne dostajemy używając produktów dr Nona. Jeśli ktoś zada sobie trudu, dowie się w czym tkwi fenomen ich działania, to nie są kremy czy balsamy z kiosku ruchu, najlepszej nawet drogerii, czy apteki - te nie wyleczą grzybicy czy właśnie łuszczycy (przecież astma też uważana jest za nieuleczalną) i nie oszukujmy się, na leczenie poważnych schorzeń potrzeba czasu i konsekwencji w przyjmowaniu preparatów. Produkty dr Nona - tak! Jestem pewna, że to medycyna przyszłości i czy to się komuś podoba czy nie, niech w końcu pokornie przyjmie, że będziemy leczeni lekami biologicznymi, tzw. biofarmaceutykami czyli lekami wytwarzanymi przez żywe organizmy. Te, stosowane są już w leczeniu najcięższych schorzeń, tych nieuleczalnych. Szacuje się, że w połowie tego roku 50% nowych leków będzie pochodzenia biologicznego a biotechnologia stanie się w niedalekiej przyszłości jedną z wiodących dziedzin nauki. Zawarte w każdym produkcie dr Nona DN-1 to chroniony licznymi patentami białkowy wyciąg z Archebakterii rozpuszczalny w wodzie i tłuszczach, hamujący rozwój komórek nowotworowych i będący matrycą do wytwarzania związków biologicznych istotnych dla prawidłowego rozwoju organizmów żywych. Skuteczność działania produktów tylko potwierdza istnienie porozumiewania międzykomórkowego (przypomnę, że za odkrycie i udowodnienie tego zjawiska kilka lat temu naukowcy amerykańscy otrzymali Nagrodę Nobla z dziedziny medycyny). Co 2 lata organizowane są na świecie konferencje medyczno - naukowe z udziałem lekarzy, naukowców, kierowników klinik. Przedstawiane są tam wyniki badań z wykorzystaniem preparatów firmy dr Nona. Czy zatem produkty którejkolwiek ze znanych firm kosmetycznych trafiają do szpitali, klinik, sanatoriów, na oddziały onkologiczne? Co do ceny, rzeczywiście produkty nie są tanie ale jeśli potraktujemy je jako produkty, które uzdrawiają i przynoszą korzyści ich cena staje się znikoma. Dlaczego wydajemy na antybiotyki porównywalne pieniądze i nie twierdzimy , że są drogie? Życzę wszystkim zdrowia, zainteresowanych proszę o kontakt, chętnie podzielę się swą wiedzą jj

Gość nowanna67
O łuszczycy mogę napisać Ci na e-mail.Napisz do mnie szerzej i dokładniej o swoim problemie. Wytłumaczę co zrobić żeby kupić produkty taniej. Ktoś kiedyś pomógł mi,a teraz ja chcę pomagać innym. Moja przygoda z firmą dr Nona zaczęła się około 5 lat temu miałam problemy skórne zaczęłam używać sól, Gonseen i balsam solaris. Moje problemy się skończyły,a ja rozpoczęłam współpracę z firmą, ale u córki pojawiły się problemy z gospodarką hormonalną. Lekarze próbowali leczyć ją hormonami, ale bez rezultatów. Wtedy zrobiłam jej ankietę zdrowia i oddałam do konsultacji. Zaczęła razem ze mną pić Gonseen, używać soli,balsamu Solaris, łykać Fazę3 i Jamseen. Wszystko wróciło do normy, przy okazji zrzuciła zbędne kilogramy i jest szczęśliwa. Od 3 lat cała moja rodzina pije Goonseen i używa suplementów diety każdy wg własnych potrzeb. Rok temu mój mąż przeszedł dwie operacje. Miał usuniętego czerniaka, ale ja wiedziałam,że wszystko będzie dobrze łykał duże ilości Okseenu i Ravseenu, pił Gonseen. Pobrano węzły wartownicze do badania i okazało się, że są czyste, jest zdrowy. Od trzech lat nie mieliśmy grypy, anginy czy innego świństwa, w razie kataru, lub kiedy czujemy, że coś nas zaczyna łamać sięgamy po Okseen, Gonseen z miodem i cytryną , moczymy nogi w soli smarujemy stopy i nos kremem Dynamicznym a następnego dnia wstajemy zdrowi.

Gość dr glinka
no , fajnie, że tylko konsultantkom pomaga, a zwykłym śmiertelnikom nie!!! ściema, jak zwykle..

Gość wiesia1950
Ania 1968 moglbys mi powiedziec jak sie nazyw aten krem cud?

Gość matka_polki
Polecam krem dynamiczny - trzeba poużywać trochę dłużej niż parę dni, żeby był efekt. Można kupić np. na allegro fajne książeczki dr Nona z poradami - znajduje się w nich wiele ciekawych informacji. My z mężem nie chorujemy - może to przypadek, a może te właśnie kosmetyki. A kwestia drogie i tanie jest na pewno względna. Chanel czy Dior są bardzo drogie, a czy takie rewelacyjne?

Gość wigorek
zapraszam na www.akademiazdrowiaiurody.com.pl - strona jest w przebudowie , służe pomocą i radą dla zainteresowanych produktami Dr.Nony-proszę wypełnić formularzkontaktowy lub pisać na e-maila ,dla zainteresowanych proponuję zakupy ze zniżką

Gość Aurora893
Odnośnie poruszanej wielokrotnie kwestii ceny kosmetyków i suplementów diety dr.Nona doszłam do wnisku, że w porównaniu z innymi kosmetykami renomowanych firm, w przeliczeniu na gramaturę np. 10ml ceny kosmetyków dr.Nona wcale nie są wygórowane, natomiast ceny suplementów diety w porównaniu z cenami leków dostępnych w aptekach także nie. Ponadto kosmetyki dr.Nona są bardzo wydajne (wystarczy odrobina kremu czy szamponu, gdyż są to koncentraty), oraz wchłaniają się i są przyswajalne w ponad 98% (wszystkie kosmetyki firmy dr.Nona należy stosować na wilgotną skórę dzięki czemu zwiększa się ich wchłanialnosć i wydajność). Co więcej kosmetyki dr.Nona nie służą tak jak inne do pastowania naszej skóry niczym preparaty do butów ale przenikają głęboko do wszystkich komórek naszego organizmu odżywiają je, regenerują, a te komórki, które są stare lub chore zmieniają w pożywkę dla zdrowych i dzięki temu regulują i wspomagają pracę całego organizmu, pomagając w jego oczyszczaniu. A co najważniejsze wszystkie kosmetyki i suplementy diety dr.Nona posiadają w swym składzie Kompleks Bio-Organo-Mineralny (BOMK), czyli wszelkie niezbędne dla naszego organizmu minerały (cynk, żelazo, fosfor, jod, miedź, cynk, selen, wapń itp), związki organiczne zawarte w roślinach właśnie jako olejki eteryczne i aromaterapeutyczne oraz wyciąg białkowy z archebakterii MM. Archebakteria żyła przez tysiące lat w ekstramalnych warunkach MM i jako jedyna nie zmutowała, ma taką samą informację (DNA) jak człowiek, a wyciąg białkowy, który jest zawarty we wszystkich preparatach dr.Nona jest taki sam jak nasza krew i limfa. To właśnie stanowi fenomen kosmetyków tej firmy.

Gość Prawie Starsza Pani
Poproszę o polecenie kremu, który będzie działał przeciwzmarszczkowo i ujędrniająco no i będzie skuteczny, co znaczy, żeby były efekty widoczne.

Gość Prawie Starsza Pani
Czy ktoś tu jeszcze zagląda?

Gość inneczka
A co z rozstępami ? Czy mają jakieś preparaty ?

Gość Prawie Starsza Pani
Może jest jakiś konsultant z Warszawy?

Gość Jankos
Do Prawie Starsza Pani i wszystkich potrzebujących pomocy: Jeżeli szukacie fachowej pomocy związanej z użyciem preparatów dr. NONA proszę zgłosić się pod numer: 722256704. Jest to numer osoby która osiągnęła w tej firmie status dyrektora i na temat preparatów wie prawie wszystko. GORĄCO POLECAM!!!!!

Gość Arletta.
Miałam krem-błoto (może maska) na rozstępy -Nie Warto nic nie zrobił z rozstępami,zapach brzydki,krem (błoto) brudzi. Krem pod oczy bardzo polecam :-) mam opuchnięcia,cienie i zmarszczki. Po żadnym kremie nie miałam takiej skóry pod oczami! Cudownie relaksuje oczy-nawet nieschłodzony w lodówce. Myślę,że wiem co piszę,bo stać mnie na drogie kosmetyki używałam pod oczy min: La Prairie,Clinique(all about eyes,all about eyes rich i repairwear) ,Biotherm Age Fitness, Shiseido Bio performance (nawet dosyć dobry),Chanel Precision,Thalgo krem,Thalgo żel.. i długo by wymieniać. Krem dr Nony jest najlepszy i bardzo wydajny. Kosztuje ok 230 zł ale w lodówce bardzo długo utrzymuje świeżość nie wysycha. http://torebka.kafeteria.pl/index.php?mode=view&id=12385

Gość bebelily
mam znajoma ktora jest konsultantka w tej firmie i bardzo sobie chwali te produkty i nie chodzi tu zeby kogos naciagnac. nie rzumiem niektorych ludzi. gdyby Wam powiedziano ze kosmetyki dr. nony kosztuje 50 zl to od razu byscie sie zachwycali, a bo mozee pomoze, a bo to a bo tamto. bo bylyby tanie. i moim zdaniem wiekszosc negatywnych opini na ten temat winika tylko z niewiedzy. ja bardzo duzo czytalam o tych preparatach, znajoma pokazywala mi autentyczne zdjecia ludzi ktorzy byli chorzy i dzieki tyemu sie wyleczyli. sama jednak podkresla ze kazdy z nas jest inny i np jenemu czlowiekowi z luszczycza pomoze jeden produkt (np szampon) a drugi musi zaywac trzy produkty zeby zobaczyl efekty. ja pomijajac cene wierze w jej lecznicze wlasciwosi. ja ciale ze sie czulam, mialam obnizone libido, nic mi ie nie chcialo, ciagle mnie bolal zoladek a lekarze za kazdym razem mi mowili ze wszystko sobie wmawiam i tak naprawde nic mi nie jest. zaczelam uzywac herbatki na czczo i czuje sie o niebo lepiej. Jakjuz powiedzialam na kazdego to dziala inaczej i nie ma co patrzec na cene jesli ktos chce sobie pomoc. ja osobiscie nie ufam lekarzom i tyle. Moj wujek zajmuje sie zdrowa zywnoscia (kryzys wieku sredniego), zaczal sie dobrze i zdrowo odzywiac od jakiegos czasu i tez potwierdza wlasciwosci tych produktow. zreszta jak pokazuja badania (tu wroce do lekarzy) np raka jest bardzo latwo uniknac zarzywajac duza dawke witaminy b12 ktora o ile dobrze pamietam jest np w pestkach dyni ale o takich rzeczach sie nie mowi bo dla instytucji farmaceutycznych i dla lekarzy jest to po prostu nieoplacalne! Kedys przez jakis czas w ktoryms kraju byl strajk lekarzy i ludzie musieli zaczac leczyc sie srodkami naturalnymi i co? spadla liczba zgonów o 60 procent. sami wyciagnijcie wnioski co do lekarzy. wracajac do nony, mysle ze do produktow trzeba sie przekonac, ja sie przekonalam, zreszta tak jak juz ktos powiedzial trzeba je stosowac regularnie i miec do tego cierpliwosc. ja nie jest konsultantka ale polecam te produkty. co do Avonu. moim zdaniem kosmetyki sa tanie ale prosze Was nie porownujacie ich :] kosmetyki avony to sama chemia, wiekszosc z nich uczucia albo wysusza skore.

Mój wujek stosował jakis krem do twarzy Dr. Nona - zachwycał sie nim bardzo - że mu zmarszczki znikają, że ma bardzo miękką skórę itp. Trudno mi było ocenic efekty u niego, bo bardzo dawno go nie widziałam, a to i tak wiekowy pan, więc trudno, zeby na jego twarzy nie było wiadać "śladów starości". W każdym razie zachęcona jego entuzjazmem zakupiłam ten sam kremik - był potwornie drogi, ale stwierdziłam, ze co mi tak. Niestety rozczarował mnie bardzo. Nie zauważyłam po nim żadnycgh specjalnych efektów - ani nie zmniejszyły sie zmarszczki, ani sińce pod oczami, ani nie zaczęła znikać ostuda (przebarwienia) - jakos specjalnie wielkiego nawilżenia tez nie zauważyłam. Ot, zwyczajny krem. Zużyłam całe opakowanie, więc trochę to trwało. Ale więcej do tej marki nie powrócę. Przerzuciłam się teraz na kosmetyki Urtekram oraz Everyday Minerals i póki co jestem zachwycona, chociaż stosuję je dopiero od kilku dni, więc to jeszcze nie jest wiarygodna opinia.

Gość aneczka290
Ja też się przekonałam wszystkie produkty są rewelacyjne i kosmetyczne i kapsułki , brałam yamseen na uspokojenie super , nie zamula nie otumania a czujesz się po tym super. Okseen działa jak antybiotyk tylko naturalny jak mnie łapie jakieś przeziębienie to od razu łykam i po sprawie bez trucia się lekami. Ale krem dynamiczny naprawdę jest na pierwszym miejscu . Nie ma ich w aptekach tylko dlatego że lekarze nie przepisują leków medycyny naturalnej , gdyby nie były rozprowadzane drogą marketingu sieciowego to mało kto by o nich wiedział i stały by sobie tylko na półeczce w aptece. Nie wiem czy wiecie ale ludzie biorą pożyczki na te produkty i się nimi ratują.

Gość Urzywam
Mówcie i piszcie co chcecie ja te kosmetyki używam i wiem jedno jest ogromna poprawa zdrowotna. Te kosmetyki wszystkie można jeść - one są naturalne z ziół i soli z Morza martwego więc są suuuuper :)

Gość Używam :))))
Używam :)