Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciarałka

Globulki antykoncepcyjne- które najlepsze??

Polecane posty

Gość ciarałka

Witam! Z powodów zdrowotnych mój lekarz nie poleca mi typowych pigułek antykoncepcyjnych. Chcę zabezpieczyć się w inny sposób- pomyślałam o prezerwatywie i globulkach. Wiem, że to nie daje zbyt dużej pewności, ale chyba nie pozostaje mi nic poza tym. Czy któraś z Was mogłaby mi polecić jej zdaniem najlepsze? Jakie są ich ceny? Słyszałam, że może to wywołać reakcję uczuleniową. Czy są jakieś hm delikatniejsze? ;) Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam!!

Gość moja kolezanka takze
uzywala tych wlasnie globulek razem z prezerwatywa przez dluuugi czas. zabezpieczenie to dawalo , ale dyskomfortd duzy podczas stosunku. Ochydna piania, i u niektorych pieczenie, poza tym trzeba przerwac gre wstepna zeby wlozyc globulke:)

Gość spoonmaster
Globułki są do dupy za przeproszeniem:] psuja caly klimacik i pozycja dozwolona tylko Ty na dole bo inaczej wszystko z Ciebie wypłynie:/// Na używam pigułek i 6 miesięcy juz kocham się prawie codziennie bez niczego!!!!!!!!! super komfort i satysfakcja:)

Wielkiego wyboru nie ma, bo na naszym rynku obecnie są dostępne tylko 1 globulki- Patentex Oval :/ Niestety żyjemy w takim kraju, że nie możemy dowolnie decydować i wybierać spośród wielu środków chemicznych, jesteśmy skazane na przestarzałe, pieniące się i szczypiace globulki...

Gość new_one
co to są globulki? Czy to coś przeciwplemnikowego??? Czy nie uszkadza prezerwatywy??? Powiedzcie mi, proszę