Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinga78

odkladam tabletki po jakim czasie bede mogla zajsc w ciaze?

Polecane posty

Gość kinga78

od 5 lat biore Triquilar i czas najwyzszy zostawic tablety i starac sie zajsc w ciaze. wiecie ile czasu potrzebuje organizm bym mogla starac sie o dziecko?

Gość maratica
słyszałam, że najlepiej odczekac dobre 4 miesiące, aż organizam zacznie sam działać bez dodatkowych hormonów, do tego warto zacząć braż coś z kwasem foliowym itd, radze zapytać lekarz, on najlpeiej to wyjaśni

Gość very very me
ja zaszłam w ciążę w pierwszym cyklu po odstawieniu pigułek (Logest 4 lata)... podobno najlepiej jest odczekać 3 m-ce bo wcześniej w wyniku rozchwiania gospodarki hormonalnej organizmu mozna się załapać na bliźnieaki albo więcej... :D u nas naszczęście jeden synek, którego zobaczę za już za miesiąc. :)

Gość kinga78
wielkie dzieki dziewczyny za rade :-)

Witam! Ja po odstawieniu tabletek hormonalnych miałam 1 raz miesiączkę (1 cykl) i po tym cyklu zaszłam w ciążę, ale nietsety w 9 tygodniu poroniłam. Najlepiej brać przez 4 miesiące przed planowaną ciążą kwas foliowy najlepiej FOLIK 1 raz dziennie. Ja po poronieniu muszę brać go 2 razy dziennie. Powodzenia

Gość kinga78
dzieki IWONKA22 mam nadzieje ze szybko zajde w ciaze zwlaszcza ze zmarl mi tesc i tesciowa szybciej doszla by do siebie po stracie meza gdyby wiedziala ze czeka na wnuka. dzieki bardzo. pozdrawiam