Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evita8

laktacja

Polecane posty

Gość gość
Zgadzam się z Wami. Uwazam ze nie ma lepszego środka na rynku niż własnie Prolaktan.

Gość taotoula
Tylko dziewczyny, pamiętajcie, same cudowne środki cudów nie zdziałają. Musicie pić więcej wody, przyjmować odpowiednią ilość kalorii, przystawiać dziecko do piersi częściej, organizm nie wyprodukuje mleka, jesli nie będzie wiedział, że potrzeby są większe.

Gość Michaszka9
Dla mnie podstawą na rozkręcenie laktacji było bardzo częste przystawianie Małej do piersi, czasami nawet co godzinę. Bywało, że miałam troszkę dość, ale w końcu maleństwo nauczyło się odpowiednio ssać :) piję też dużo wody i dobrze się odżywiam, a samą laktację wspieram lactosanem mama. Lubię go pić, szczególnie z mlekiem lub jogurtem, a że zawiera też melisę to pomaga mi się wyciszyć i mniej stresować nową sytuacją.

Gość gość
Ja też jestem zadowolona jesli chodzi o działanie Prolaktanu. Spokojnie moge polecić kazdej mamie mającej problem z pokarmem.

Gość gość
To prawda dziewczyny, podstawa to woda i odpowiednie nawodnienie. Pokarm nie bierze się znikąd. Mówię z własnego doświadczenia, mam dwoje dzieci i przy pierwszym popełniłam dużo błędów. Z drugim piłam wodę i lactosan mama, a laktacja ani razu mnie nie zawiodła. Nie miałam najmniejszych kłopotów z karmieniem piersią.

Gość tracepokarm

I chyba tracę pokarm:/ od tygodnia mam coraz go mniej, dziecko jest coraz bardziej głodne, a ja już nie daję rady:(powiedzcie mi, który środek na laktację mam wybrać?? Co ważne, aby nie był zbyt drogi:/

Gość mamazosienki

poczytaj odpowiedzi w tym wątku, jak widzę, to dominuje prolaktan, więc może go wypróbuj. Kiedyś z niego korzystałam i pomógł mi:)i nie jest drogi, kupiłam go za niecałe 20 zł:)

Gość tracepokarm

mamazosienki dziękuję za poradę:)byłam w aptece i kupiłam ten środek za 20 zł z groszami:) jestem już po kilku dawkach i czuje, że jest jakby więcej pokarmu:)

Gość mamazosienki

tracepokarm u mnie zaczął dosłownie działać po trzech dawkach i teraz biorę go profilaktycznie, raz na jakiś czas:)

Gość tracepokarm

Minęło już trochę czasu, więc mogę się pochwalić, że moje problemy z laktacją znikły:)a wątpiłam w takie środki, a tu taka niespodzianka (brałam raz dziennie i  po trzech dniach były już efekty):)warto było wydać te 20 zł:))

Gość dziubasek

Super:)warto brać te saszetki na laktację, szczególnie, że mało kosztują i pomagają:)

Gość lalalala

Dołączam się od zadowolonych mam:)brałam je przy moich kryzysach laktacyjnych i powiem, że bardzo mi pomogły:)