Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak myslicie

czy ktoś kto w młodosci wiódł rozwiązłe życie sexualne ...

Polecane posty

Gość jak myslicie

ja myślicie czy ktoś kto w młodosci wiódł rozwiązłe życie sexualne , czesto zmieniał partnerki i ogólnie był uważany za bawidamka może stworzyć dojrzały piękny związek? mój facet własnie taki był. sądzi że sie wyszumiał, wyszalał, ze to juz za nim, ze teraz chce miec żonę, dzieci, prowadzic spokojne życie. co o tym sądzicie? macie takie przykłady związków w swoim środowisku? jak sie układa tym ludziom?

Gość ciekawy temat....

wlasnie takiego meza od 2 lat w dodatku latynoska kiedy pobieralismy sie powiedzial mi ze u niego roiznie bywalo ale okolo 30 lasek zaliczyl. jego zaleta to to ze nigdy mnie nie oklamal w niczym bolesna prwade ale powiedzial. jak jest teraz? jestesmy bardzo sszcesliwi on praktycznie nosi mnie na rekach jest bardzo kochany i wierny do przesadty ze wszystkiego mi sie tlumaczy gdzie byl itd zawsze dzwoni z pracy po kilka razy dziennie wszedzie poakzuje moje zdjecia znajomym, wspolpracownikom, wszyscy mowia ze mam szczescie ze mam tak kochajacego meza. to na tyle co bedzie dalej? nie wiem ale nawet najwieksze niewydymki meskie odstawiaja takie numery ze hohoho chyvba nie ma reguly ze casanowa nie moze sie ustatkowac a lajza bedzie wierna milosc to milosc jak jest to nie zdradzi jak nie ma to nawet najwieksza lajza zdradzi. zycze szcescia

mialam byc moze latwiej sie zdecydowac czy za niego wyjsc kiedy zobaczylam jego ojca i matke ktorzy caly zcas sie trzymaja za rece i ojciec sie do matki zwraca -po hiszp dlatego nie brzmi to dla mnie dosc komicznie- slicznotko, moje milosci itd sa niesamowici gdy ich zobaczylam zapragnelam by moj maz byl dla mnie taki sam i jest no ale wracajac do tematu autorko topiku pamietaj ze po prostu zawsze tzreba miec oczy i uszy szeroko otwarte nie dawac mu powodu do zazdrosci nawet dla zabawy to wtedy i on nie bedzie dawal tobie a jesli da tzn ze jest ten powod prawdziwy i masz do czegoi sie przyczepic to jest moja metoda

watpie zeby sie zmienil,moze teraz tak mowi,ale po jakims czasie, po paru latach zacznie porownywac Cie z innymi. Znam pare takich osob.. moje znajome np. wszystkich chca przekonac,ze kiedys beda lepszymi matkami od tych ktore sypiaja z jednym chloapkiem lub wogole nie maja zycia seksualnego... same siebie oklamuja. Partner osoby rozwiazlej bedzie ciagle posadzal ja o zdrade itd. Zastanow sie czy tego wlasnei chcesz.

musisz sobie przede wszystkim zadac pytanie czy tobie nie preszkadza jego przeszlosc

uwierzyłbym w to ,że się wyszumiał, gdyby istniała możliwość wyspania sie na zapas, czy najedzenia się na zapas.... jak kto lubi ten sport, to może twierdzić, że wyszumiał się jak Puszcza Białowieska.....

Gość puszczalskie mialy takie zycie
i pewnie nadal sie puszczaja

Gość zasranekody
jahaira, poludniowcy maja zdrade we krwi i mozna powiedziec, ze panuje tam przyzwolenie na male skoczki w bok, byle robic do dyskretnie, takze nie lodz sie, ze twoj jest inny:D

Gość zasranekody
o ludzie, * nie ludz sie

Gość ciekawy 200

Gość ciekawy 200
ja się zastanawiam czy ktoś kto w młodości wiódł rozwiązłe życie seksualne nie ma potem problemów z chorobami narządów rodnych?

Gość sfgbhnbgf
hahahah sami tacy hahaha

ZASARANEKODY- tak masz racje tylko ze moj maz mentalnie latynosem nie jest bo od dziecka wychowywal sie w calkowicie innym kraju gdzie tez teraz zyjemy , kolegow latynosow tez nie ma bo ma mniejwiecej o nich takie samo zdanie jak ty ale nie szufladkuj, ludzie sa naprawde rozni

Gość buburubu
do Jahaira, ale nie daje Ci cos do myslenia fakt, ze sie ciagle ze wszystkiego tlumaczy??? Bo to dla mnie podejrzane...

no i niestety racje musze przyznac BMBLONDYN cos w tym jest :)

nie to nie jest tak ze mi sie tlumaczy mowi mi po prostu co robi, gdzie za ile bedzie czy ile sie spozni, nie jakos tak maniakalnie. nie wiem dla mnie byc moze to nowosc bo chlopak z ktorych chodzilam 5 lat spoznial sie standardowo od 3- 5 godzin :) druga strona medalu jest jeszce taka ze zyjemy w japonii i on pracuje od 9 rano do 8 wieczorem lub czasem 10 scisle wdlg grafiku i zawsze wraca do domu punktualnie a gdy wychodzi pic z ludzmi z pracy zawsze jako jedyny zabiera mnie hehehehe. wolne spedzamy razem badz on idzie sobie grac w baseball czy do salonu gier wiadomo ze musimy tez pobyc troche sami. zdrada jak sie ma przydarzyc to sie przydarzy poza pielegnowaniem milosci inaczej zapobiec jej nie mozna niestety....gdybym miala siedziec i myslec czy on tam czasem teraz mnie nie zdradza czy co oszalalabym i nie mialabym zapalu i energii na co innego a tak wykorzystuje ja po prostu na milosc.