Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinaa

proszę wejdźcie..

Polecane posty

Gość malinaa

Powinnam dostac wczoraj okres ale narazie go nie ma, pare dni przed miesiaczką mialam chwilowe plamienie(pare kropelek i koniec), co to moze oznaczac? Nie uprawialam jeszcze seksu, ale petting z moim chlopakiem, ale bardzo uwazalismy wiec to nie mozliwe bym byla w ciazy(on tem mnie wtym upewnia)..ale i tak bardzo sie boje ( mam wrażliwe piersi i troche bolące jak zawsze przed miesiączką ale narazie jej brak( bardzo dlugo mialam nieregularne okresy ale juz od okolo 3 miesiecy juz byly regularne.Czy mam sie czym martwic? bo strasznie sie boje :(( ps. jesczez jedno pytanie, czy jesli wzielabym tabletki na wywolanie okresu to czy jesli by mi sie pojawil okres to oznaczaloby to ze nie jestem w ciazy?? bardzo prosze o komentarze...

Gość A ile masz lat
Nie bierz żadnych tabletek, jutro dostaniesz okres i po sprawie, uszy do góry, wcale nie jest tak łatwo zajść w ciażę :( A na drugi raz uważaj i nie polegaj na facetach, bo oni zawsze gadają, że uważają. Jeśli masz zamiar rozpocząć współzycie to idź do lekarza i poproś o radę w sprawie metod antykoncepcji! Bądź dorosła!

Gość malinaa
myśmy nie zaczęli jesczez współźycia.. i staralismy sie zawsze uwazac, a wiece co mzoe byc rpzyczyną tego plamienia pare dni przed orkesem(trwalo to chwilke).. cyzli uwazacie ze nie mam powodou do strachu?.. mzoe przez te nerwy mi się spożnia.. a jakies sa pierwsze objawy ciazy oprocz braku meisiaczki czy odrazu po paru dnaich mozna jakeis wyczuc?

malinaa, to, że nie zaczęliście współżycia to nie jest argument, żeby nie iść po radę do kogoś bardziej doświadczonego. :) Po drugie - każda kobieta ma różne dolegliwości w cyklu, nawet takie plamienia i to zwykle nie oznacza nic ponad to, że w Twoim organiźmie doszło do zaburzenia równowagi hormonalnej. A co do wczesnych objawów ciąży - ja w terminie spodziewanej miesiączki miałam uczucie zdecydowanego powiększenia piersi, nie bolały, za to na pewno były \'tkliwe\" a oprócz tego pociemniały brodawki. Jeszcze raz Ci napiszę - od pettingu jeszcze nikt w ciążę nie zaszedł, chyba, żeby ktoś wziął spermę na palec i wprowadził do pochwy głęboko i przypadkiem trafił na płodne dni... Będzie dobrze! :)