Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana zona

Usg wykazało ze ciąża obumarła!Tragedia.

Polecane posty

przykro mi ...wiem co czujesz... musisz poczekac na wyniki his-pat i jak beda ok to starania mozecie zaczac od 3 cyklu poozdrawiam!

Wyobrażam sobie co teraz czujesz ja też kiedyś to przeżywałam.Taka sama diagnoza-serduszko nie biło w 6 tyg.Po pięciu miesiącach zaszłam w ciążę tym razem nie planowaną(chciałam dłużej poczekać) ponieważ bardzo się bałam.Teraz mam dwuletnią córkę.Bardzo dużo kobiet dotyka taka tragedia i nawet część z nich nie ma o tym zielonego pojęcia!Życzę Ci powodzenia,głowa do góry:)

Gość załamana zona
dziękuje za słowa wsparcia. Jest mi bardzo smutno ale staram sie logicznie podejśc do tego co mnie spotkało. Dlaczego tak sie dzieje......?

Gość magda30755
Witam Wszystkie konbitki które są po stracie ciąży.Ja Wam powiem że okazało się że chyba nie długo dołącze do klubu kobiet które wlaśnie przeżyły.Tydzień temu zobaczyłam że plamie, odrazu poszłam na drugi dzień do lekarza na uzg, okazało się że nie ma tętna.Lekarz mnie odrazu skierował do szpitala.Tam w szpitalu okazało się że również nie ma tętna.Leżalam w szpitalu około 6 dni .Lekarze nie podjeli żadnych kroków aby mi zrobić zabieg.Kazali mi czekać aż sama poronie.Wypisali mnie do domu tylko że mam sie zglosić do nich za dwa tygodnie.Chyba że zaczne wcześniej krwawić.Mam prośbe w jakim odstępie można zacząć krwawić.Czy mieliście podobną sytuacje.