Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fandrog

dlaczego kobiety zostają kochankami ...

Polecane posty

Gość fandrog

wyłącznie śmiałych, a z nieśmiałymi tylko się przyjaźnią

Gość karlakolumna
bo facet ich nie zaspokaja

Gość fandrog
mam rozumieć, że taka postawa jest wynikiem demoralizacji i instrumentalizacji mężczyzny ?

Gość A ty co
Jesteś nieśmiały i szukasz kochanki??

Gość fandrog
usiłuję zrozumieć

Gość kkkkkkkk
jezeli czuja sie odrzucone niekochane czegos im w zwiazku brakuje a wszelakie rozmowy na ten temat nie przynosza rezultatu

Gość fandrog
ale ja nie pytam czemu kobiety zostają kochankami tylko czemu kobiety zostają kochankami wyłącznie śmiałych mężczyzn.

Gość kkkkkkkk
bo jesli ktos jest niesmialy i wszelakie podchody nie daja rezultatu to jak niby,wszystko maja same robic?trzeba czuc ze ktos zgadza sie na taki ukald ze go akceptuje. zreszta zadna z nas nie zostaje kochanka bo ma takie zalozenie moze pociaga nas wlasnie jakas sila zdecydowanie faceta jego umiejetnosc ryzyka

Gość fandrog
to ciekawe ...

Gość zdaniemkobiety
wiekszosc kobiet woli smialych zdecydowanych facetow, to takie zludne przekonanie ze byc moze oni zapewnia nam to czego potrzebujemy podswiadomie- poczucia bezpieczenstwa, oparcia...a kiedy decydydujesz sie juz wejsc w zwiazek jako kochanka - to potrzeba silnego mezczyzny z podwojna sila - zeby przeciwstawiac sie calemu swiatu ktory tego nie akceptuje..

Gość fandrog
dzięki za ciekawe uwagi ... proszę płeć piękną o dalsze wpisy ! Uwagi płci brzydkiej też mile widziane.

Gość R. De Niro
Tak to jest że kobiety wychodzą za mąż za niesmiałych nudnych facetów a niezobowiązująco kochają się z ognistymi ogierami. Zaspokajają w ten sposób 2 potrzeby: niesmiały małoatrakcyjny mąż zapewnia stabilny byt finansowy dzieciom i rodzinie. Jest wierny i nie robi boków bo jest niesmiały a ogier dostarcza przyjemności cielesnych fizycznych oraz, co najważniejsze, materiału genetycznego dla potomstwa (którym de facto opiekował sie będzie niesmiały mąż wierząc głęboko że to jego własne dziecko) hehe tak to z grubsza wygląda, mówili o tym w pewnym dokumentalnym programie na dwójce kiedyś

Gość nie mylmy pojęć
kochanek to ktoś do kogo się coś czuje i tu wiele kobiet ma problem. to znaczy wcale nie jest im tak fajnie bo żyją w dwóch światach które się ze sobą kłócą znajomy do kopulacji ale krótko trwałej to dobre określenie

Gość nie mylmy pojęć
właśnie chyba nie...kobieta wiedząca czego chce układa sobie życie w zgodzie ze sobą

Gość kkkkkkk
a jesli z tych ukladanek nic nie wychodzi to nie jest tak prosto wszystko zamknac chociaz mozna do tego zmierzac niekoniecznie go kocha,kwestia emocji,cos jest zrozumienie,moze lepszy sex albo jedyny ale nie wiem czy od razu mozna to wlozyc w worek milosci

Gość nie mylmy pojęć
"motylki" są fajne ale oprócz niech są też inne odczucia. Kobieta- kochanka jak najbardzie ale trzeba być do tego stworzonym. Jeśli romans trwa dłużej zawsze uczucia się pojawiają....niestety

Gość nie mylmy pojęć
dokładnie, nie mam na myśli miłości tylko tych wszystich, często skrajnych uczuć

Bo generalnie kobiety wolą facetów silnych i zdecydowanych. Takich jest dość mało, więc zgodnie z zasadą, że lepszy bylejaki mąż niż zaden, wychodza za ciaptaków. Ale mieć kochanka ciaptaka, to juz zadna nie chce. Bo jeżeli juz żyć w takim układzie, to tylko z facetem z jajami.

Gość nie mylmy pojęć
movering ja znam to od strony kochanki...nigdy więcej za dużo mnie to kosztowała. nie było miłości...w sumie to tylko złe emocje (pomijając czas spotkań)

Gość nie mylmy pojęć
movering właśnie nie, gdyby w moim życie było wszystko ok nie pakowałabym się w coś takiego

Gość nie mylmy pojęć
niech Ci będzie...wystarczy mi rozmyślania na ten temat 🖐️

no dla \"motylków\" w brzuszku też, ale mnie osobiście baaardzo kręcą nieśmiali faceci ;)...zdobywanie ich sprawia ogromną przyjemność a i potem mozna sie miło zaskoczyć... :)

Gość AQUA DI
-->movering to smutne co piszesz 3l.trwania w związku z poczuciem winy,czy wybaczyłeś ,bo takich rzeczy nie można zapomnieć ;P

Gość jakis_facet
Kobiety, spojrzcie na to z innej strony. Moze facet pracujac na rodzine nie ma naprawde czasu na nic. Wolny czas w weekendy poswieca np. dziecku. Czasami moze byc zbyt zmeczony, zeby sie wami zajac. Moze warto by go odciazyc - np. pojsc do pracy, jezeli jestescie niepracujacymi zonami, a dzieci np. sa w przedszkolu.Moja byla nie chciala pracowac, miala duuuzo wolnego czasu - nudzila sie. Potrzebowala wiecej adrenaliny, lepszych klimatow w zyciu,...A teksty o braku zainteresowania - coz - kazdy potrzbuje wymowki, usprawiedliwienia, nawet przed samym soba. Kobiety sa w tym mistrzyniami. Zreszta niektorzy faceci sa w tym rownie dobrzy. Nic nie usprawiedliwi zdrad, oszustwa, klamstwa wobec partnera, ktory stara sie byc dobrym i kochajacym mezem i ojcem. Jezeli cos ci nie pasuje - to od niego odejdz, ale go nie oszukuj i nie zdradzaj, bo to podle i chamskie (nie zasluguje na to) - taka jest moje zdanie. Moze w taki sam sposob bedziesz sie usprawiedliwiac za 20 lat przed dzieckiem, gdy dowie sie prawdy?

Gość jakiś facet to dla mnie
bardzo mądry i dojrzały facet, rzadko czyta się takie zdroworozsadkowe posty na topikach dotyczących kochanek. Facet pozdrawiam