Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no ktooo

KTO WIE??? NO KTO ????

Polecane posty

Gość no ktooo

PYTANIE- DOSTALAM KIEDYS OK 3 LAT TEMU 2 MANDATY- 1 ZA PSA BEZ SMYCZY 200 ZL - OBOSZE! :) ,A DRUGI ZA NIEPRAWIDLOWE PARKOWANIE- I TERA TAK- JESLI NIE PRACUJE NIGDZIE,MOJ MAZ TEZ NIE,CO MOZE ZROBIC MI KOMORNIK??? WLASNIE BYL U MNIE,ABSOLUTNIE GO NIE WPUSCILAM,ROZMAWIALAM Z NIM NA KLATCE:) , ON NALEGAL- ALE JA PRAWA SWOJE ZNAM:) TOJEGO 1 WIZYTA U MNIE,POW.ZE JESTEM NA UTRZYMANIU RODZICOW :), ON DOMNIE ,ZE JAK NIE PRZYJDE DO NIEGO W PONIEDZIALEK- SPRAWE KIERUJE DO SADU GRODZKIEGO- I PYTANIE- CO W ZWIAZKU Z TYM??? SKORO JESTEM BEZROBOTNA - ??????, PROSZE OODP.LUDZI Z POJECIEM

Gość ona22.....
te pieniazki zawsze mozesz odsiedziec przez pare miesiecy w ZK ;)

Gość oj ten kraj
Najpierw łazi z psem bez smyczy i nie umie jezdzic a potem kombinuje.............teraz plac :O takie zycie gdyby kazdemu mieli tak darowac???

Gość i tak bedziesz musiala
zaplacic :P Zwlekaj jeszcze dluzej to ci niezle odsetki naliczy kretynko :P

Gość proste
jasne... idz w poniedziałek mów ze za mieszkanie płaca rodzice, tv tesciow, meble tesciow, samochod macie? jaki ? ile lat? jak pomyslisz to nic ci nie zrobi

Gość BZDURA
komornik i tak wejdzie i zabierze:P Myslisz, ze na gębe jej uwierzy?? Co za idioci naiwni :O

Gość no ktooo
i DLATEGO ZAZNACZYLAMZE "LUDZIE Z POJECIEM"....:( TZN,,,HMMM,,TROSZKE WYKSZTALCENI NP.I ZNAJACY TEMAT,,,A NIE "I TAK BEDZIESZ MUSIALA ZAPLACIC" ,,,, NO WLASNIE CHODZI O TO- NA JAKIEJ PODSTAWIE MAM ZAPLACIC?????????? SKORO NIC NIE MAM NA SIEBIE I JESTEM OD LAT ZAREJESTROWANA W POSREDNIAKU JAKO BEZROBOTNA??? WIEC CO TO ZNACZY- I TAK???MATKO DROGA!!! JAK BYM MIALA JAKIKOLWIEKDOCHOD - TO TAK,WIEM,SIADANIE NA KONTA,NA PENSJE I TAKIE TAM,,,ZNAMTEMAT,,,,ALE NIE POSIADAM NIC!

Gość wprzód na dupie

Gość znająca życie
Bo komornicy też się chcą dorobić. Nie znasz przypadków, że biorą co nie dłużnika( tylko rodziców na przykład) i dają w długą? I co im kto robi? Skarge napiszesz? Do kogo? Do tego, co ma odsyp od komornika ?

Gość no ktooo
NIEE,,,NO SMIAC MI SIE CHCE--ALBO JESTESCIE TAK NAIWNIJAK STARE BABCIE- ZE BYLE KTO ZAPUKA DO DRZWI-- I WSZYSTKO BY ODDALY-ALBO SAMI TAK BOICIE SIE ZYCIA-I NIEPOTRAFICIE KOMBINOWAC- DLATEGO PEWNIE WIEELKIE GOWNO MACIE- PRAWDA???:p ,MNIE STAC ZEBY ZAPLACICV,NAWET I Z ODSETKAMI - TYLKO SKORO NIE MUSZE-TONIE PLACE- DLATEGO PYTALA,CZY KTOS ZNA SIE NA PRAWIE,A NIE -WYPOWIEDZI GIMNAZJALISTOW,,, ALBO PRZESTRASZONYCH LUDKOW ROBIACYCH W MAJTY NA SOWO "KOMORNIK" :p ! TODOPIERO JESGO 1 WIZYTA, TAKIE SPRAWY SIE LATAMI CIAGNA,TU CVHODZI O MARNE 200ZL,,, :) ,ON MI Z POLICJA ZA 2 STOWKI DO DOMU Z DRZWIAMI NIE WJEDZIE,,,:p PYTAM TYLKO- POJAKIM CZASIE COS TAM MOZE SIE RUSZYC ITP- A NIE WEJDZIE I ZABIERZE- CO MI ZABIERZE??????????????:p:p:p

Gość oj ten kraj
ty chyba nie masz dobrze z głową,jaka dziwna baba....wydaje się że nawet prymitywna :P jak ty piszesz,bardziej co piszesz, bo nie chodzi mi o błędy......wredna się bardzo wydajesz :P

Gość za to ty
to potrafisz swietnie kombinowac, skoro od ilus tam lat na bezrobotnym siedzisz i zyjesz na koszt panstwa czyli w sumie na koszt innych, pracujacych ludzi do roboty sie wez darmozjadzie pieprzony, to bedziesz miala za co zaplacic mandaty !

Gość znająca życie
Spoko stara, ja mam szwagra komornika :D Ale jak wiesz lepiej...

Gość oj ten kraj
zgadzam sie z przedmowca :P taka prawda,takie wrazenie sprawiasz :P darmozjada,ktory niby ma ale kosztem innych, i co z tego ze moglabys zaplacic,nawet z odsetkami (!!!),jak to nie Twoje pieniadze :O i maz nastepny...............ale zescie sie dobrali :P

Gość polokokta
no ktooo ===> jestes osoba wierzaca??

Mandaty przedawniają się po upływie 3 lat od daty ich nałożenia. Bez względu na to czy egzekucja została wszczęta czy też nie.

Nie wiem o co chodzi ? Ludzie jak macie posute klaiwtury to nie piscie bzdur na forum. Lub też wyciśnijcie taki przycisk z napisem Caps Lock.