Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieuffffna

Czy kazdy facet .... ???

Polecane posty

Gość nieuffffna

nosi ze soba kondomy, np. w portfelu i czy to swiadczy o niewiernosci? Znalazlam to u mojego, niechcacy, a dodam, ze my kondoma nie uzywamy od lat 3 ... Nie podejrzewam go o nic, ale czy to NORMALNE??? Panowie moze cos tu poradza, bo nie chce sie juz kompromitowac podejrzeniami, wczoraj i tak byla mala awanturka :(

Gość nie każdy
jesli nie jest potrzebny? tego raczej nie dają na promocji w supermarketach więc trzeba kupić, a po co...?

skoro ma, znaczy ze używa, a skoro nie używa z Tobą, to ... z inną :-/ Przykro mi, ale tak to widzę!

Gość hapetka
No cóz, jeśli nie stosujecie gumek, a on nosi je w portfelu... Wlaściwie chyba pytasz tylko po to, żeby znaleźć potwierdzenie swoich przypuszczen. Moim zdaniem niekoniecznie używa ich z inną, ale na pewno liczy na okazję.

Gość nieuffffna
dzieki wam, dodatkowo odnalazlam opakowanie gumek w kolorze czerwonym, nigdy takich nie uzywalam, 2 szt. brakuja. Czy mam z nim zerwac??? Dziewczyny! Czy bylybyscie dalej z facetem jesli go kochacie ... jestem zdolowana, chce mi sie wyc!!!

Gość KUUJBOIH
ja miałam też to samo i podpisuje sie pod koleżanką wyżej....gumki w kiszeni których nie używaliśmy....zapieranie ze ma tak zeby mieć i ze mam chore urojenia a potemmmmm.........sam wpadł jak śliwka w kompot...i po wielkiej miłosci z puszczalskim frajerem!!! 99% facetów zdradza ---daj se siana z n im!!!!!!!!!!!!

Gość nieuffffna
Oj dziewczyny ... a mialy byc takie ladne swieta, potem sylwester i wyjazd zima w cieple kraje, jestem kupka niesczescia teraz!!!! Powiem wam, jestem nieufna i bylam zawsze, bo jego ojciec zdradza zone i to w perfidny sposob! Wszyscy o tym wiedza. Ale ludzilam sie, ze MNIE ten los nie spotka! Teraz trzese sie jak galareta, siedze jak na goracych wegielkach, wlasnie na niego czekam ... Prawda, nigdy zbyt czuly nie byl, ale cos nas laczylo. jakies wspolne pasje, podobne charaktery. A seksu mielismy jak na lekarstwo, myslalam, ze biedaczek zawsze taki zmeczony ... Ale on zawsze wine spycha na mnie, ze narzekam. Sadzicie, ze przyszlosc z takim facetem jest niepewna? Mam 28 lat, latka leca, slubu nie mamy.

Gość moj chlopak
tez nosi a tez nie stosujemy W naszym przypadku jest to ze wzgledow czystego bezpieczenstwa wiadomo ze tabletki ktore biore to 99% a czasem mozna miec ochote na 100% :) ja teraz mam przerwe w braniu, wiec, mozna powiedziec ze powdow dla ktorego je nosi ze soba jest logiczny. Ale pociesze Cie, ze jak bralam caly czas tableteczki, to je nosil ze soba:) a jakos ich nie wykorzystywalismy:) Niedlugo znowu wracam do pigulek, i jestem pewna ze i tak zawsze bedzie miec je ze soba:) Moze zapytaj go... nie wiem moze maja jakis komfort psychiczny hehehe czy cos:) Czemu do razu myslec o najgorszym:|

Gość przebij go spokojnie czekaj
na reakcję

Kurwa no nie ma sie co oszukiwać :O Też kiedyś nosiłem takie rzeczy na wszelki wypadek ;) Wygląda na to że Twój facet dupcy na boku :)

to że masz 28 lat nie znaczy , że musisz się tak go trzymac.... kurwiarz jebany! w nooooogi!!

Gość moze on je nosi
jako ochrone przed zimnem albo z kolegami puszcza wodne bomby?: a zaraz tam zdradza.

Gość Na twoim miejscu
porobiłabym w tych kondomkach malutkie dzurki. Po jednej dziurce w każdym ale tak żeby dziurki były prawie niewidoczne, aby się łajdak przypadkiem nie zorientował. Potem bym sobie żyła dalej i w milczeniu obserwowała jak sytuacja sie rozwinie. Acha... to wszystko oczywiście po podjęciu decyzji o rozstaniu oczywiście, ale to wszystko tuż po pojawieniu się baby z brzuchem

Gość moze on je nosi
no co to za pomysly TO DYWERSJA

Gość obcą babę chcesz krzywdzić
może on wyrywa laski na dyskotece i tak dziecko bez ojca zostanie kopnij chama w dupę i tyle

Gość fififkjs
jasne ze cie zdradza no przestan kobieto nibadz naiwna,jak ja bym znalazla kondomy u mojego faceta a tez nieuzywamy to bym z nim rozwod wziela serio

moj facet pomimo ze uzywamy gumek nie nosi ich w portfelu.sama wiem ile zuzywamy kiedy kupujemy itp. skoro on je ma, na dodtaek ilus tam brakuje to go rzuc. albo szczerze pogadajcie.