Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedząca kobitka

Pytanie do FACETÓW ...

Polecane posty

Gość niewiedząca kobitka

Witam! Mam mały dylemat związany z tym, że moja wiedza nie obejmuje waszych męskich spraw panowie... Chce kupić bratu na gwiazdkę golarkę i nie wiem czy wybrać model starszy (z taką siateczką) czy nowszy ( z trzema kólkami). Ostatnio brat zachwycił się taka starsza golarka Brauna i powiedział, ze to super firma jesli chodzi o golarki. Ja znowu chciałabym mu kupić taką nowszą ale Philipsa. A dlaczego Philipsa ? ... bo jest duuuuzo tańsza od Brauna! I nie wiem teraz która mam kupić : starszą Brauna czy nowszą Philipsa. Nie znam szczegółow technicznych golenia sie takimi golarkami :) Mój budżet przeznaczony na ten prezent jest ograniczony do 180-200 zł. Co mam kupić żeby się cieszył ???

Gość nie gole sie golarką
więc nie wiem, a nie gole sie bo większośc golarek jest do ..... wg. mnie oczywiście:D

Gość niewiedząca kobitka
dzięki za info...jeszcze zapomniałam dodać,że ta golarka Philipsa jest niestety na kabelek :( tzn. golimy sie podłaczeni do gniazdka..i co lepsze?

daj spokój z kablami!!! Kiedyś taką maszynką musiałem się golić u ciotki, która nie ma kontaktu w lazience :) bo robiąc pralnię stwierdziła że w łazience nie potrzebne gniazko :) nigdy więcej kabel!!!

Gość kary25
ja mam brauna i sobie chwale. a co do philipsa to nie wiem bo nie uzywalem nigdy

Gość niewiedząca kobitka
czyli mówicie,że taka starsza Brauna bedzie lepsza niz kabelkowa Philipsa ??? a ten Philips tak ładnie wygląda ...hmmm...

Gość niewiedząca kobitka
juz sama niewiem co kupic. Zawsze masturbowałam sie golarką Philiipsa i myslałam ze są najlepsze. Chodz teraz chętnie sprobowałam sie zmasturbować Braunem :)

Gość to po co pytasz
skoro tak ładnie wygląda to kup i już

Gość niewiedząca kobietka
czy ktoś podpowie mi cos jeszcze ?

Gość bo sama ich nie dostrzegam
nie kupuje się tego co ładniejsze, tylko to co praktyczniejsze i wygodniejsze...moim zdaniem bez kabelków...

Gość sam1
Nie mow starsza brauna ani nowsza philipsa bo ta sa dwie rozne golarki i to ze brauna wyglada inaczej nie znaczy ze jest to starszy model. Moze to byc najnowszy model ktory tak wyglada , a robia ja taka bo uwazaja ze taka najlepiej goli niz ta z trzema kolkami.Philips probuje wypuscic cos na rynek nowszego zeby zbic klijenta dlatego takie wymysla. I to zalezy od faceta jaka bardziej lubi. Ja mysle zebys spojrzala na ilosc nozy wsrodku i jak blisko gola. Ja ci powiem ze tez wole brauna bo jest mniejsza, bardzo dobra firma i nie ma kabelka. Taka golarka moze nawet sie golic w samochodzie jadac do pracy a ta z kabelkiem bedzie kontaktu szukal.

Gość niewiedzaca kobitka
dzięki za wszystkie opinie...myśle, że teraz dokonam właściwego wyboru...w końcu przecież to nie ja bede się nią goliła :)

Uzywam w tej chwili juz drugiej maszynki Brauna...a skoro drugiej to znaczy, ze po doswiadczeniach z pierwsza bylem zadowolony :) Maszynki gola dokladnie, nie podrazniaja skory. Braun jest glosniejszy od Philipsa :). Polecam jednak Brauna z potrojnym systemem golacym i jednak z akumulatorem....sporo zwieksza wygode golenia :):P

Gość Oregano
>>używam Gilletteee ,mniammmmmmmmmmm:P

Gość mik876
Nie macie pomysłu na prezent dla faceta? Mnóstwo fajnych gadżetów znajdziecie na emilosc.pl A dla Pań polecam bieliznę na każdą okazję