Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Byla Zona

Przejscie na druga strone ...

Polecane posty

Gość Byla Zona

Czesc Zastanawiam sie jak wiele zdradzanych zon przyjmuje role kochanki... Moj maz (wkrotce byly maz) mial romans w biurze. Bylismy malzenstwem 6 lat. Kochalam go nad zycie, robilam dla niego wszystko. Nie mielismy dzieci, cala moja energie poswiecamal mojemu zwiazkowi - seksu mu nie brakowalo i romantycznych wieczrow i wogole a mimo to poszukal sobie czegos nowego... Teraz jestesmy w separacji, nie szukam nowego zwiazku bo to zbyt duzo kosztuje, szczegolnie emocjonalnie. Ale jestem mloda i mam swoje potrzeby i tu jest klopot. Znalazlam sobie zonatego pocieszyciela. To ja jestem ta druga... Ale nie oczekuje od niego niczego innego niz kilku chwil zapomnienia, zadnych obietnic, planow i klamstw. Zastanawiam sie jak wiele zawiedzionych mezatek przyjmuje role kochanki. I prosze darujcie sobie uwagi typu - ty *******

Gość Fascynuje mnie_
Bez klamstwa sie nie obejdzie...chyba ze zyje z wolnym zwiazku ze swoja zona? To nie sarkaz, ale jeden z punktow ktorego oczekujesz od kochanka poprostu nie moze sie spelnic. Chyba ze oczekujesz szczerosci tylko i wylacznie wobec wlasnej osoby...tez trudne, jezeli klamie to i Ciebie moze klamac...skomplikowane, musisz byc bardziej "elastyczna" w wymaganiach, pozdrowionka

Gość Byla Zona
Ten warunek 'bez klamstw' jest tylko i wylacznie stawiony wobec mojej osoby - moj maz oklamywal mnie przez caly czas naszej znajomosci. Ja wiem ze moj kochanek kocha swoja zone i gdyby ona tylko byla bardziej otwarta na seks nie szukal by go ze mna...

Gość Fascynuje mnie_
sama sie przekonasz z czasem ze jezeli bedzie oklamywal zone to i Ciebie moze oklamywac i tak samo latwo moze mu to przychodzic..rozumiem co chcesz przez to powiedziec, ale jezeli czlowiek nie jest szczery w stosunku do siebie samego, jak moze byc szczery w stosunku do innych.

Gość Fascynuje mnie_
aha, nie chce Ci prawic moralow, czy wiesz ile czasu przed slubem sie znali? Jezeli ten problem z sexem jest od zawsze to cos tutaj nie gra...nie uwazasz? W tej nowej roli powinnas podchodzic do wszystkiego z dystansem (nowa rola = kochanka) i przymruzac oko na to co Ci facet opowiada , tzn na powody ktore Ci podaje dlaczego potrzebuje Ciebie

Gość ciekawe bo
mnie też to spotkało z tym że mój się wziął rozwiódł i to już sie działo sporo lat temu i jestesmy malzenstwem.nie wiem co ci napisac, bo ja mialam inne podejscie

Gość mego serca ból
Ratunku, co za grafomania. Niedobrze sie robi :O I ten akompaniament... jak z radia Maryja... I to ma mnie wzruszyć?

Gość aco tam jest bo ja nie moge
posluchac i zobaczyc ???

Gość piosenka z grafomańskim
tekstem, napisanym przez jakiegoś niespełnionego poetę :O, z akompaniamentem całej orkiestry z syntezatora i wykonana przez dzieci, żeby było bardziej wzruszająco :( Ohyda, hipokryzja, teatrzyk....

Gość do byłej zony
w takim razie nie rozumiem dlaczego sie rozwodzisz skoro umponuje ci kochanek który zdradza, twój stary robił to samo jednego z tego samego powodu odrzucasz a drugiego adorujesz

Gość ha hahaha
ale song, ja nie moge, extra :D normalnie gotyk :D :d :D :D oj nie moge, dzięki, uśmiałam się :D

Gość ludzie ..
jak można dzieciom kazać coś takiego odśpieawać ?????????????? jestem oburzona..