Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkiirjhnfo

Czy jak dziewczyna mówi że....

Polecane posty

Gość lkiirjhnfo

zostawił ja w marcu drugi facet i nie ma siły na następny związek i mówi to trzymając mnie czule za ręce i cudownie patrząc w oczy po czym daje mi sie pięknie pocałowac w czółko to co ma do cholery o tym myśleć ?? Nie chce mnie ? Czy jeszcze sama nie wie ??? nie znam sie na kobietach :(

Gość arra
To znaczy, że lubi być zdobywana.

Gość lkiirjhnfo
tzn ???

Gość to znaczy
że masz patrzeć w jej cudne oczy i pięknie całowac w czółko... aż zmieni zdanie ;)

Gość lkiirjhnfo
przeczuwam jednak że będzie to piekny kosz...:(

ona tylko się droczy :D nie uważam, żeby była aż tak \"bojaźliwa\" i chciała być zdobywana. skoro nie przeszkadza jej całowanie w czółko i trzymanie się za ręce. co za obłuda, bleeee :D

Gość arra
Obłuda - przyznaję rację. Bleeee - również przyznaję rację... :D Ale dziewczyny lubią być zdobywane nie dlatego, że są "bojaźliwe" czy coś takiego, tylko dlatego, bo są wielkimi romantyczkami! Większkość chciałaby być zdobywana przez całe życie. Oto i moje skromne zdanie ;)

Gość ech faceci..
tzn. że jak masz być taki - jak poprzednicy ( :p ) to lepiej nic nie zaczynaj, bo jeśli trzeci raz ktoś ją tak skrzywdzi, to nie podniesie się z tego łatwo

Gość lkiirjhnfo
łudze się naiwnie jak dziecko ze jeszcze nie wszystko skończone ale dostałem od niej kilka dni temu smsa abym dla swojego dobra o niej nie myślał... :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Gość lkiirjhnfo
porzadnie "wzieło mnie" na nią wiec JAK MAM KOBIETO O NIEJ NIE MYSLEC ????

Gość arra
To tylko potwierdza moją tezę. Jeśli dziewczyna jest faktycznie załamana rozstaniem z facetem, to nie opowiada o tym na prawo i lewo i nie flirtuje z innymi menami.

Gość frankaaaa
przegrales. Nie wiesz, ze gra miedzy dwojgiem ludzi toczy sie doputy, dopoki jedna ze stron nie zdradzi sie z uczuciami? jesli pokazales, ze ci zalezy, przegrales. Sorry Winetou.

pomyśl więc, czy jak ktoś kogoś kopnie w dupsko, należy o nim myśleć ? pewnie tylko - dlaczego to zrobił ? a poza tym zgadzam się z arrą 🖐️

Gość lkiirjhnfo
nie rozumiem to skąd na ulicach te wszystkie zakochane pary ? trzymają sie za rece , obejmują, całują nie mówiąc sobie kocham cię, pragnę cię ????????????

Gość frankaaaa
oni przeszli etap podchodow. Przeszli do kolejnego etapu gry:)

zdobywaj ile sił... skoro warto :) całuj w czółko aż sie przyzna że CHCEEE CIEBIE :)

Gość lkiirjhnfo
nie rozumiem ? jakiej gry ??? jesli sie czule obejmują , całują to chyba przed tem musieli ze soba rozmawiac na pewne tematy i sie jakos wzajemnie okreslić ? czyz nie tak ????

Gość frankaaaa
poza tym co z ciebie za facet, czego od niej chcesz? zeby cie poprosil o chodzenie? lol :D zeby z toba poszla do lozka? zatanow sie czego od niej chcesz. Napisz w punktach swoje cele Np kasia trzyma mnie za reke, Kasia idzie ze mna do kina, Kasia...a potem realizuj. poza tym facet ktory zniecheca sie takim tekstem...chyba jest dosyc slaby. A po co kobiecie taki mieczak? Zastanow sie, mowi, ze jest zalamana, wiec jej popraw humor. Ni truj jej dupy, ze chcesz znia byc itepe, tylko zabierz na musical, powyglupiaj sie, rozsmiesz ja jakos, wez do miasteczka grozy, zabierz na spacer, wez na barana, zrob cos, zeby jej poprawic humor. I nie badz taka oferma, bo ja bym cie tez nie chciala :P

Gość jak długo ją znasz
??? co o niej jeszce wiesz oprócz przytulania i czułego spogladania sobie w oczka? skoro rozmawiałeś z nią i powiedziała, że "nie jest jeszcze gotowa" to odczep sie od niej chamie bo zrobiez jej tylko krzywdę :P

Gość frankaaaa
poza tym moze ona za krotko cie zna, zeby sie okreslac, co? Idz i wyj pod jej oknem: badz ze mna luuuuuuuuuuuba,ojjjj:D na pewno cie kopnie.

Gość frankaaaa
zdobadz ja, badz fajny, energetyczny, poprawiaj jej humor, miej fajne pomysly, zabierz ja na przejazdzke, pusc glosno jakis smieszny kawalek w samochodzie, zrob cos chlopie, a nie truj jej "zeby sie okreslila" > tacy jak ty maja postawe roszczeniowa" niech sie okresli", boszszszs

nie łaź za nią z tekstami typu \" Bądź ze mną...\". zamknij czasem pyszczek, zacznij robić COŚ, mówić o czymś INNYM. no chyba ze masz 15 lat i chcesz ją zapytać: czy bedziesz ze mną chodziła? :P

Gość lkiirjhnfo
Chama to sobie znajdz w rodzinie !!!!!! chciałem tylko aby zaczeła spedzac ze mną troche wiecej czasu , własnie takie wyjścia : kino, spacery , pub .Liczyłem ze po jakim czasie albo cos z tego wyniknie albo nie ale jesli nie chce mi dac nawet tyle , to chyba faktycznie dam jej spokój

Gość frankaaaa
to ja zabierz na ten spacer, zaproponuj cos, ile ty masz lat chlopino?

Gość frankaaaa
tacy faceci jak ty od razu odpadaja. Trzeba przec do celu, trzeba wierzyc, ze sie uda, trzeba byc optymista. dziewcztny lubia energetycznych chlopakow, takich, ktorzy je rozweselaja, a nie cieple kluchy. Denerwuja mnie takie ciotki, jak ty, sorry. mam dosyc, na razie

Gość lkiirjhnfo
zgadza sie..romantyzm i wrażliwość nigdy nie był za bardzo w cenie !!!!! trzeba być "cool" "trendy" , byc wiecznie rozesmianym, luzakiem, pewnym siebie playboyem... szkoda slow...otworz serce przed kobietą a zdepcze cię , wysmieje, "ciepłe kluchy" - bez komentarza

Gość frankaaaa
nie chodzi o to, by byc sztucznym luzakiem. Ale pokaz jej, ze warto z toba spedzac czas, spraw, by czula sie dobrze w twoim towarzystwie. Nikt nie lubi ludzi, ktorzy w kolko smeca, zala sie, prosza "badz ze mna, mila" Koszmar!! ty bys chcial dziewczyne, ktora za toba chodzi i mowi" badz ze mna, badz ze mna, chce byc z toba, czemu nie chcesz ze mna byc" Ja takich kolesi nie trawie!!

Gość lkiirjhnfo
ciekaw wiec jestem po przeciętnie jakim czasie znajomości i zakochania chłopak/dziewczyna sie uzewnętrznia tej drugiej stronie