Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkiirjhnfo

Czy jak dziewczyna mówi że....

Polecane posty

Gość arra
Po 73 dniach, 9 godzinach i 11 sekundach od początku znajomości. W przeciwnym razie wszystko stracone :D Moja rada: Zostaw tę biedną dziewczynę w spokoju. Zaoszczędzisz sobie, nam i, głównie, Jej kłopotu :P

Gość lkiirjhnfo
z bólem serca ale chyba tak zrobie... choc ostatni wieczór który spedziłem z nią zaliczam do tych które zostają w człowieku na zawsze i którego życze KAŻDEJ z WAS spadających gwiazd dobranoc....

Gość frankaaaa
ale cipka z ciebie. Myslisz, ze jak spytasz laske czy z toba bedzie, ona sie zgodzi, to juz bedzie super i nie trzeba bedzie nic wiecej robic? Nie! trzeba zabiegac o kobiete, starac sie o nia, a nie lezezc i czekac, az cos sie wydarzy, on aprzyjdzie i powie "wez mnie" Slimak z ciebie. Dobrze, ze dasz dziewczynie spokoj, nic by po tobie nie miala.

a ja Ci radzę abyś był cierpliwy, zdobywła ja powoli, może ona chciałaby być z Tobą, ale potrzebuje czasu??? jeśli Ci na niej zależy to nie rezygnuj z niej. Zaproponuj czasem spacer, może kino, pisz do niej mile sms-y. Zobaczysz, w końcu Ci zaufa!! Faceci bądźcie cierpliwi w zdobywaniu kobiety!! Życze powodzenia:)

jesli nie jest jeszcze gotowa na kolejny zwiazek to daj jej troche czasu, ale na kazdym kroku pokazuj ze ci zalezy. nie odchodz. ona tego nie chce. ona nie jest jeszcze pewna swoich uczuc. czasami pewnie wracaja bolesne mysli o poprzednich zwiazkach. zdobywaj ja- to takie męskie i kobiety zatym szaleją! powodzenia

hej powiem ci cos... jetsem w podobnej sytuacji tylko ze ja jestem na miejscu tej twojej kolezanki.... koles za mna biega, wiecznie słucham jego jeków i smutkow, ze sie zakochal nieszczesliwie i takie tam.. z poczatku podobal mi sie i to bardzo ale jak zaczal tak jeczec to stalo sie meczące!zaczęłam go unikać przestan jeczec tylko wez sie za siebie, zapros ja gdzies i nie gadaj wiecznie o tym zeby sie wreszccie zlitowala i dala ci szanse! TO ODSTRASZA!!!

Gość Close Combat
No właśnie ktoś mu zarzucił roszczeniową postawe a wy co przedstawiacie sobą ??? Powiem ci tyle stary, z doświadczenia wiem, że nieopłaca się starać o kobiete dłużej niż 1 miesiąc.Ty bedziesz robił wszystko by jej humor poprawić, zabierał na spacery itp a ona po pół roku ci przedstawi nowego chłopaka którego poznała tydzień temu w knajpie.Stary musisz mieć HONOR daj do zrozumienia że nie jesteś lovelas a sama przyjdzie.Ty już się odkryłeś teraz pora na nią.

Gość malenstwooo
Ty Close Combat to sobie jakąś żabę do tulenia znajdz jakj w reklamie IKEI a nie takie tu rady dawać będziesz

Gość finia
no wlasnie STARAC sie, a nie wymuszac na niej jakies deklaracje.

Gość lkiirjhnfo
Niczego nie mam zamiaru na niej wymuszać, a tym bardziej jakichkolwiek deklaracji !!! no ale skoro nie chce kina , spacerów czyli mówiąc oględnie częstszego przebywania w towarzystwie mojej osoby to chyba coś oznacza , czyż nie ? MUSZĘ to przyjąc do wiadomości uciekam do pracy papap