Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inga z Poznania

Jacy są Przemkowie?

Polecane posty

Gość Inga z Poznania

Jeśli znasz kogos o takim imieniu,napisz jaki jest.

Gość a pooo coooo
?

Gość znam
znam dwoch - oboje smierdza i sa brzydcy

Gość benny hill
nigdy sie nie kloca, raczej wychodza

Gość zdrajcy
i podrywacze😭 NIE UFAĆ!

Gość CO ZA DEBILIZM
CO ZA POJEBANA DZIEWUCHA???? A KURWA SKAD MAMY WIEDZIEC??? LUDZIE SIĘ ROZNIA OD SIEBIE I NA PODSTAWIE IMIENIA NIC NIE WYWNIOSKUJESZ!!!!!

Gość racja..........
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 -smierdza :D:D:D:D -podrywaja -wkurzaja - ale czy brzydcy?

Gość Przemkowie
są strasznie, niewyobrażalnie tępi, nie myją zębów, a kąpielówki traktują jak majtki :(

Gość ale uprzedzic się można
Przemkowie są blee

Gość chce chce chce
To babiarze ;)

Gość BRUDASY ALE ŚWIETNIE
PŁYWAJĄ I ROBIĄ MINETĘ

Gość jedyny Przemek jakiego znam
jest mężczyzną spokojnym, zadbanym, przystojnym, zrównoważonym, inteligentnym, skrytym, ma uzdolnienia muzyczne a wykonywany zawód to lekarz. nie sądzę jednak, żeby to miało jakiś wpływ na przemków co to kąpielówki noszą zamiast bawełnianych slipów.:D

Gość niektórzy z nich
wydłubują sobie paznokciem pyszności z dziurawych zębów, nie mówiąc o ich notorycznym niemyciu, a najmądrzejsze słowo jakie znają to "sugerujesz coś" - nadużywają go karygodnie

Gość kto pyta nie bladzi
Znaczenie imion sprawdza sie czasem,np.Andrzeje to najwieksi znakomici podrywacze.Przemka niestety zadnego nie znam.

Gość mam w rodzinie Andrzeja
ma 36 lat i żonę, z którą jest już od podstawówki. do tego straszna z niego ciapa i pantoflarz.:D

Gość kto pyta nie bladzi
Notak różni,ale niektóre cechy maja podobne.

Gość np. po parze uszu

Gość undertaker to pieczony wonż

Gość buahahaah
wszyscy faceci maja pracie:D

Gość a kuku
szedł se górol po giewoncie i pierdolnął pierun w prącie 🖐️

taaa, Przemek. moge smialo napisac ze dal mi popalic podczas naszego chorego zwiazku. nie dosc ze Przemek (mam awersje do tego imienia z dziecinstwa-znalal strasznie piegowatego i chamskiego dzieciaka o takim imieniu) to do tego spod znaku skorpiona. mieszanka wybuchowa:O ale jak widze, imiona znakomicie komponuja sie z cechami charakteru;) moj ex Przemek byl: -wysmienitym plywakiem (starszy ratownik WOPR) -zapalonym silaczem;) - pracuje jako instruktor na silowni w w-wie bodajze w marriocie -papal silnymi skolonnosciami do uzywek i tych lzejszych i tych mocniejszych, nie pogardzil pigula a tym bardziej zielem -nie dbal o stan swoich pozolknietych zabkow -nie koniecznie zalezalo mu na schludnym wygladzie -kapielowki - to juz bylo - traktowal jako bielizne -glosno bekal i pierdzial - nie zaleznie gdzie sie znajdowal :O -siarczyscie klal -jak cos robil w domu, np. sobie kanapke - upieprzony byl duzy pokoj i kuchnia :O -nie myl wanny po sobie -obsrywal kibelek -dlubal w nosie przy stole (i nie tylko) -byl zapalonym graczem komputerowym - jakies gry strategiczne -smial sie jakby ... jakoby kon na blache lal :O -byl ordynarny i chamski -podczas klotni wychodzil z domu i wracal po kilku piwkach -nie wedzial co to znaczy byc gentlemanem -nie myl uszu -obgryzal paznokcie -cholernie zazdrosny -podejzliwy -z nastrojami jak baba -ach i najwazniejsze w tym calym swoim chamskim obejsciu, pozorach macho byl maminsynkiem :O wytrzymalam z nim rok - jak tego dokonalam, nie mam pojecia, ale wiem jedno, Przemkow mijam lukiem. 🖐️ -

Gość nooo nie wiem
takich mamy partnerów na jakich zasługujemy:D widocznie chłopak już się nacierpiał co swoje i w ramach zakończenia pokuty wszyscy świeci uwolnili go od ciebie:P

Gość buahahaah
No teraz to nie chce mi sie smiac :(

Gość nooo nie wiem
bo to ja jestem tym mega pierdolnietym kolesiem :( JAK MOGLAS MNIE OBNAZYC PRZED CALYM SWIATEM teraz w akcjie depresji pojde zjem sobie gluta albo dwa

Gość buahahaah
Widze,ze ktos bardzo nie lubi Przemka...I stad takie teksty pod pomaranczowym nickiem.

Gość mój znajomy Przemek
mówi do siebie, strasznie mlaszcze, myśli że jest niezłym ogierem, a w rzeczywiśtości lecą na niego tylko sprute panny z wiejsiej wichury i to wyłącznie kiedy stawia, ma wypukłe czoło i jest wzrostu siedzącego psa

aaa i wszystkie moje klezanki sie za nim uganiaja, zreszta laski sie zanim uganialy od podstawowki, pod okno przychodzili i wrzeszczaly, a on mial kazda jedna w dupie, taki charakter,, jako siostra moge stwierdzic calkiem obiektywnie ze jest przystojny