Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiemcomowie

Chcesz odzyskac faceta?

Polecane posty

Gość Zuellen
Myślę, że po rozstaniu należy zadbać przede wszystkim o siebie. Pójśc do kina, umówić się z przyjaciółką w kawiarni, wyjechać na parę dni. Niech facet zobaczy, że mimo, że Cie rzucił, nie łamiesz się i starasz się iść do przodu. Takie postępowanie udzi mój podziw. Natomiast serdecznie odradzam pokazywanie mu na jakiejś imprezie, jaka to jesteś wesolutka, rozchichotana i w ogóle dusza towarzystwa, bo to może wyjść dość żałośnie - sztuczna radość jest zwykle żałosna.

Gość a co jesli...
... chce odzyskac meza? Zauwazylam, ze oddalilismy sie od siebie i diabli wiedza, dlaczego. Zakopal sie w pracy po czubek glowy, nie ma dla mnie czasu, moze sie z kims spotyka? Szlag by to trafil, bo ja nie jestem z tych, co sie poddaja, ale przeciez nie zaczne pokazywac sie z innym facetem. Co zrobic w takiej sytuacji?!

Gość vinyla
a co jeśli związek sie rozpadł w wyniku mojego błędu?? do tego związek na odległość??? jak teraz sie zachować?? musze przyznać ze faktycznie moglam wyglądac nieco żałoście, przekonując go jak bardzo żałuje i jak bardzo chce zebysmy dalej byli razem..nie chodzi tu o zdrade... jakos nie widze sposobu, żeby to jakos poskejać a tak bardzo chce...od mca okropnie sie mecze i końca nie widać :( poradźcie cos...

Gość czekoladatoffi
vinyla - chyba o mnie piszesz... moze razem cos wymyslimy, co juz zrobilas?

Gość vinyla
czekoladatoffi pojechałam do niego..tak na świeżo. po moim wyjeździe wyglądało na to, ze powoli wszystko wroci do normy, ale nie wrocilo. on zaczal miec coraz wieksze jazdy i mowil mi, że nie wie jak bedzie, czy mi znowu zaufa itp..przez jakis czas bylo dobrze,potem nagle podczas rozmowy przez tel. powywlekaliśmy nie wiem po co jakies sytuacje..i on stwierdzil, ze lepiej bedzie jak sie rozstaniemy. ja znowu chce sie z nim spotkac, ale on nie chce...duzo o tym gadalismy, przekonywałam go jak moglam :( i poki co nic :( a Ty?? Twoja sytuacja jest taka sama??

Gość czekoladatoffi
troche inna, ale tez go zranilam, przyznajac sie do czegos, probowalam wyjasnic, pisalam do niego, ale on nie odpowiada, a podobno taka bylam wazna...tak nagle przestalo mu zalezec? czemu sie nie odzywa, nie probuje walczyc? tego nie rozumiem

Gość vinyla
właśnie mi sie wydaje, ze jesli związek jest ważny, kiedy sie kocha, to można wybaczyć...1 błąd i do widzenia?? tak to wygląda u mnie. chociaz mówi, że kocha, ze nie chce być z nikim innym. może po prostu potrzeba im czasu?? faceci wolniej podejmują decyzje, myślą..jesli chodzi o uczucia;)

Gość czekoladatoffi
ale z drugiej strony ile mozna czekac? uschniemy z tesknoty, vinyla.........

Gość vinyla
a ile juz czekasz?? ja sie boje, że i tak nic z tego nie wyjdzie...a bardzo mi zależy :(

Gość kocham nad zycie
ale dlaczego tak wszystko uogolniacie i wrzucacie wszystkich facetow do jednego wora? my sie kochamy z moim i nie zostawiłby mnie na pewno dlatego ze jestem posmarkana ,nachalna itp!! lubi keidy sie nim interesuje, kiedy sie martwie o niego, kiedy jestem, zazdrosna, kiedy kocham i oddaje mu całe serce.. widocznie trafiacie na jakiś wypaczonych :o