Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OcZkO153

Dlaczego Faceci Lecą Tylko Na Chuderlawe Dziewczyny????

Polecane posty

No wlasnie o to wlasnie chodzi nie jestem zbyt szczupla i nie czuje sie ztym dobrze. slysze na swoj temat wiele komentarzy (od plci pzreciwnej) nie koniecznie pozytywnych. mam przyjaciolke ktora jets o wiele szczuplejsza ode mnie i nawet jak idzemy razem do pabu to wokol niej jest wiele spojrzen wzrokow usmiechow a ja? Na nie nawet nie spojrza. Czy to prawda ze faceci wola chude dziewczyny? :(

Gość taka prawda
To pytanie czysto retoryczne... równie sensownie jest pytać "dlaczego kobiety leca na wysokich facetów?" no cóż, tak juz jest...

nieprawda ja waże 70kg a mam powodzenie. Oczywiscie nie korzystam z niego bo poznawanie facetow w pubach to nonsens. Kiedys wazylam 55 i mam wrazenie, ze teraz bardziej sie podobam mezczyznom, a przynajmniej wiecej facetow to okazuje

Gość no to gdzie
alanina, to gdzie Ty poznajesz tych facetów?? puby i tego typu miejsca sa obecnie, niestety, głównym ośrodkiem życia towarzyskiego:o

Gość Never Forget
Bo takie są teraz kanony piękna i faktycznie szupłe są bardziej seksowne. Pozatym jeżeli ma np do 25 lat to jeszcze zdanie kumpli, którzy wyśmieją go jak by chodził z grubą.Prosze kobiety o niebluzganie na mnie bo ja tego nie wymyśliłem tak poprostu jest.

Gość Never Forget
Pisze bzdury to możesz mi wytłumaczyć dlacze jest nawet osobny dział na forum pt DIETY ??? !!! Wy same chcecie być szczupłe bo widzicie, że szczupłe mają większe powodzenie i nie przytaczać mi tu przykładów, że ja znam taka...itp. Autorka topicu sama nawet opisała jak to mniej więcej wygląda.Acha nie chce cię smucić ale możliwe, że koleżanka chodzi z tobą dla "promocji" przy tobie zawsze będzie uważana za tą "ładniejszą". A może ty mi Violet wytłumaczysz dlaczego jak kobieta płacze to jest uznawana za wrażliwą, romantyczną (np jak ją chłopak zostawi) osobę, a facet jak płacze uznawany za lalusia, mazgaja, maminsynka? Na oba pyatnie jest tylko jedna odpowiedz......Bo tak jest i koniec!!!Btw schudnij i tobą równierz się chłopacy zainteresują.

Gość ile wy macie lat ze piszecie
takie bzdury. istnieją grubi faceci i grube kobety, istniejś szczupłe piękne kobiety, i mężczyźni. każda potwora znajdzie amatora. lecz prawdą jesy, że mężczyzna wybierze zawsze tę szczup;ekszą, jeśli ma do wyboru gurbą i szczup;ejszą od niej. problem grubych pań jest w ich psychuce. dlatego też, drogie panie, nie odchudzanie ale praca nad sobą. 🖐️

Pierdoły takie, dyrdymaly powyzej, ze plakac sie chce... To ja sie pytam, ile Ty masz lat? Czlowiek to nie przedmiot. I moze chlopaczek, co jeszcze od ziemi nie odrosl, pod presja kolegow wybierze te chudsza, ale mezczyzna (a o takich jest tu rozmowa) patrza wglab! A kobieta to juz nie ma wnetrza, tylko sama powloke, ze sie wybiera wieksza albo mniejsza, jak pokrowiec na telefon? Zalosne takie gadanie: \"zawsze wybierze chudsza, jak ma dwie do wyboru\". Moze u was w gimnazjum tak jest... Po prostu brak slow...

Hmmm .... z tego co widze to w temacie bylo postawione pytanie szczuple czy grubsze ? Wiec dlaczego teraz mieszacie do tego sobowosc, charatkter itp. Owszem, sa one wazne - o ile nie najwazniejsze, ale autorce topiku chodzilo o prosty zwiazek zwiazek miedzy waga a popularnoscia wsrod plci przeciwnej. Gusta bywaja rozne, ale zdecydowana wiekszosc facetow, majac wybrac jedna z dwoch dziewczyn grubsza i chudsza (chociaz waga to rzecz wzgledna), dodatkowo powiedzmy o podobnych charakterach, wybiora ta chudsza, a konkretniej poprawnie zbudowana. Piszac chudsza nie mam tu namysli anorektyczki itp, ale dziewczyne bez wyraznej nadwagi. Co do diet, DarkViolet piszesz ze sa one dla kobiet ktore zle sie czuja we wlasnych ciałach - oki. Ale pytanie dlaczego tak sie czuja ??? Poniewaz nie sa \"akceptowane\" przez plec przeciwna, chca sie podobac, i dlatego chca schudnac, ale nie tedy droga. Szcuplosc nie jest gwarantem powodzenia u facetow, ale faktem jest ze bardzo w tym pomaga. Liczy sie ogolny efekt, kombinacja wygladu, osobowosci, zachowania itd. Milego weekendu Pa

Witam!! Z gory dzieku Dareczek masz racje nie chodzi mi o charakter ale o wyglad. (chyba niestety) Nie zgodze sie ze kobieta nie akceptuje siebie i jest przygnebiona ... wiele kobie a nawet i dziewczyn jest wesola rozbawiona lae brakuje jej tego czegos a konkretnie tej 2 polowy do szczescia ... a jak ma ja znalezc skoro wiekszosc patrzy na opakowanie?? Fakt iz chlopcy sa pod wplywem kolegow .. a mezczyzni mysli bardziej dojrzale ale .. no wlanei jest to ale .. No wiec FACECI pytanie do was grubsza czy chudsza?? I Dlaczego??

--> DarkViolet i nie tylko Wlasnei gruby oblesny facet leci na piekna laseczke z okladki a ona (czesto sie zdaza) na niego A facet to nie moze miec tlusciutkej zonki? A jesli kobieta zacznie tyc po slubie? (nie liczac ciazy)?

Gość salomon morela
A dlaczego bociany leca do Afryki?

Gość A co tutaj duzo szukac
...Dark Violet ma racje, tylko coz, faktycznie nie na temat...tutaj nie chodzi o glebsze uczucia... Wystarczy ze popatrzymy dookola siebie, mam na mysli billboardy, reklama, media...aktorki itp...nawet nie za bardzo zdajemy sobie z tego sprawe, ale jestesmy na codzien manipulowani...to nie jest tak ze nam sie podoba, to ma nam sie podobac...wiec coz, zeby nie stanac obok tego calego medialnego trendu dopasowujemy sie do niego... Jezeli znacie obrazy Rubensa to zrozumiecie o co mi chodzi...16-17 wiek, to raczej te przy kosci byly jego inspiracja i nie tylko jego...

Gość moje zdanie
Istnieje tlum niedojrzalych facetow (w roznym wieku), ktorzy oceniaja tylko i wylacznie na podstawie wygladu, a swoje partnerki unieszczesliwiaja, bo jakie by one nie byly piekne to i tak spotkaja sie zawsze z ich krytyka. Tacy panowie maja laske po to, zeby sie nia chwalic, a nie zeby ja kochac i nie wstydziliby sie byc tylko z modelka ze zdjecia, a wiadomo, ze zadna kobieta, nawet modelka, nie wyglada tak, jak na zdjeciu 24 godziny na dobe. Ale tacy faceci to zakompleksieni gowniarze, na szczescie latwo ich rozpoznac i ich zdaniem nie ma sie co przejmowac. (Jak mialam 10-15 lat to tez szczytem moich marzen bylo miec w przyszlosci bogatego i przystojnego meza, inne wartosci byly bez znaczenia) Kobieta piekna to kobieta, ktora potrafi pieknie wygladac, a ponadto potrafi pieknie kochac, pieknie zyc i byc dobrym przyjacielem. Taka kobieta wie, co naprawde jest w zyciu wazne i z taka kobieta da sie zyc i na niej polegac. Taka kobieta zawsze zwroci uwage mezczyzn, nie tylko tych zakompleksionych, ale przede wszystkim tych NORMALNYCH, NADAJACYCH SIE DO ZYCIA. Zastanow sie jacy faceci Tobie sie podobaja? Modelowe pieknosci czy ci zwykli? i z ktorymi chcialabys stworzyc zwiazek, czy na pewno z tymi idealnie pieknymi?

Gość nie nie tylko
faceci leca na dziewczyny, ktore czuja sie piekne. Kiedy mialam 16 lat to wazylam 10 kg mniej, a czulam sie grubsza i brzydsza, wygladalam jak szara mysz, po prostu wstydzilam sie byc piekna. Teraz mam 26 lat, waze 10 kg wiecej, jestem zadbana, fajnie ubrana, zawsze usmiechnieta, radosna i zyczliwa ludziom, czuje sie piekna i jestem piekna, od facetow nie moge sie opedzic. A mam szczuplejsze kolezanki, ktore nadal chodza w szaroburych swetrach i postarzajacych je fryzurach i placza, ze sa samotne! Waga nie ma nic do rzeczy (o ile sie nie wazy ponad 100kg, albo ponizej 40)

Gość zadowolona z siebie
DarkViolet ,przeczytalam wszystkie twoje wypowiedzi,czy ty jestes napewno facetem?Jestem pod wrazeniem "trafiles" w dziesiatke, szkoda ze tak malo babek mysli tylko o tym jak mnie widza,czy to odpowiada,czy mnie zaakceptuja, zwroce w ten sposob na siebie uwage?A gdzie podoba MI sie tak ,czuje sie tak DOBRZE ,gdzie jestem jaka jestem,czysta,zadbana, zdrowa, wesola,poprostu Soba :D

:) Dzieki ... to chyba tyle co mam wam do powiedzenia ... Co racja to racja ... sa faceci dojrzalci no i ci mniej dojrzalsi ... Jednak niestety moim zdaniem wiekszosci (absolutnie nie chce nikogo obrazic) facetom chodzi tylko o sex i pokazanie sie w tlumie. A wiadomo ze im ladniejsza tym lepsza nie wazna jaka jest w srodku. A moze ja poprostu trafiam na samych gowniarzy ... ??

Gość do salomona moreli
? Bo Murzyni też chcą mieć dzieci!

faceci lubia usmiechniete dobre dziewczyny no i lubia byc doceniani nawet za male rzeczy wszyscy jestesmy ludzmi i wszyscy mamay kompleksy

Gość do autorki..........
sama zauważyłaś, że na te szczupłe zawracaja większą uwage i piszesz tu o wnętrzu, że sie dla nich wcale nie liczy. Ale kto powiedział, że jak dziewczyna jest ładna to juz bezwartościowa?, jeżeli tak stawiasz problem, to tez nie za dobrze o tobie świadczy, strasznie go spłycasz. I zadam Tobie takie pytanie. Chłopak jest niski z nadwaga z pryszcxzami, ale uważa si e za bardzo wartościowego, może i jest nim w istocie, i co jak szybko zwrócisz na niego uwagę, oczywiście taką pozytywną, i ile czasu potrzebuje taki wysoko wysportowany, dobrze ubrany?. Takie sa realia

Gość x box
Faceci Lecą Tylko Na Chuderlawe Dziewczyny dlatego, ze wiedza, ze sie roztyja po dzieciach.

Nikt nie powiedzial, ze jak ladna to bezwartosciowa. Ja mowie tylko, ze grube nie znaczy brzydkie. Dlaczego wszyscy uwazaja, ze jak dziewczyna jest grubsza, to automatycznie jest brzydka? Czy tylko szczuple sa ladne? Moze macie mylne pojecie dotyczace tego, co chce wyrazic. Ja nie mowie, ze atrakcyjne sa takie nieforemne pulpety, ktorym wszedzie wyplywaja waly tluszczu, maja nogi w iks od swojego ciezaru, tluste wlosy, pryszcze, brudne paznokcie, smierdzacy oddech, zero makijażu i pretensje, ze nikt ich nie kocha. Zapomnialam dodac, ze chodza w jednych dżinsach, glanach i polarze, bo nie ma na nie ciuchow. Ja nie mowie o takim czyms. W swoich wypowiedziach za każdym razem mam na mysli zadbane, inteligentne kobiety, ktore maja wiecej ciala. Do \"do autorki\" :Co do pytania o pryszczatego chlopaka, to oczywicie, ze nie zwrocilby mojej uwagi, a nawet odrzucalyby mnie jego pryszcze. (Jesliby nic z nimi nie robil i mial na twarzy pelno takich bulgoczacych z zoltym czubkiem... Przepraszam, za szczegolowosc opisu ;) ). Ale tak samo mezczyzna nie zwrocilby uwagi na dziewczyne, ktora opisalam w mojej powyzszej wypowiedzi (ta w polarze). Ja nie naleze do tej grupy kobiet, ktore klamliwie twierdza, ze wyglad nie ma znaczenia, bo liczy sie tylko charakter. Tak jak wiekszosc facetow uwazam, ze w pierwszej kolejnosci zwraca sie uwage na wyglad nowopoznanej osoby. Dla mnie wyglad mezczyzny bardzo sie liczy... Ale: no wlasnie \"ale\"! Wyglad liczy sie dla mnie i to jest tylko i wylacznie moja subiektywna opinia, czy mezczyzna jest przystojny. Nie patrze, czy jest podobny do Beckhama, a jak nie jest, to juz nie ma szans, bo tak napisali w Bravo Girl, albo moje przyjaciolki tak uwazaja, a ja nie mam odwagi sie sprzeciwic, bo beda sie ze mnie smialy i odwroca sie ode mnie... A niektorzy mezczyzni mysla niestety takimi kategoriami... Kobiety, o zgrozo, tez... \"Moja przyjaciolka jest moja wyrocznia\"... No comment...

ja bym chciałą być gruba , ale nie miec tych pryszczy !! kto się zamieni?? BO schudnąć można a pryszczy to naprawdę cieżko się pozbyć ! JA już od 10 lat nie umiem!!!!!! A pryszczatych tez nikt nie lubi... takjak i grubych

Jeśli o mnie chodzi, nie znoszę grubych kobiet.Są po prostu mało estetyczne. A pytanie DarkViolett (:D) zaostawię bez odpowiedzi, ponieważ mam wrażenie, że poza tymi możliwościami nie ma pojęcia o kobietach.