Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OcZkO153

Dlaczego Faceci Lecą Tylko Na Chuderlawe Dziewczyny????

Polecane posty

Gość gość
8.20 a jakie Cię kręcą?

Gość gość
Moja kumpela ze szkoły średniej waży obecnie ok.100 kg. Jednak w młodości była szczupła i ogólnie zgrabna. Miała jedynie grube łydki.Ona miała szczęście gdyż męża poznała jeszcze gdy była szczupła. Dopiero po urodzeniu dzieci zaczęła tyć. Ona nie będzie samotna gdyż ma już męża. Gorzej mają kobiety, które od urodzenia są otyłe. One mają mniejsze szanse na poznanie faceta niż te szczuplejsze od nich.

Gość gość
09:02 O normalnej, kobiecej sylwetce. Mające biust, tyłek i nie wyglądające jak wieszak.

Gość gość
fiu.fiu.powodzenia.

Gość gość
Lecimy na sexowne i inteligentne kobiety i waga nie ma znaczenia, no oczywiście bez przesady. Tylko te szczuplejsze są zazwyczaj pewniejsze siebie i sexy a te trochę przy tuszy są zakompleksione i ubierają się w worki

Gość gość
Ja się brzydzę tłustymi grubymi babami co nie potrafią opanować tylko Żrom bez opamiętania i się tłuczą jak takie maciory ohyda

Gość gość
Znam wiele kobiet które po porodzie też wyglądały niekorzystnie ale szybko zdałem sobie sprawę i zaczęły nad sobą pracować takie dziewczyny kobiety Podziwiam i szanuję wiadomo że nie będą miały już płaskich brzuszków Ale tak są cudowne buziaczki dla tych kobiet

Gość gość
leca na chude , ale jak widze teraz wiele mlodych dziewczyn jest grubych i ma chlopakow :O

Gość gość
Nie chuderlawe tylko nie na grubasy

Gość gość
Idioci

Gość gość
A Wam, chudy facet sie podoba? Bo mi szczuple tak bo sa podobne do mnie chude. Chociaz czy az tak chudy przy 176/69kg?

Gość gość
One chcialy by byc jak zachodnia europa podwojne standardy.

Gość gość
Piszcie ile wazycie i ile wzrostu, bo dla mnie przy kości oznacza 165cm i góra 75 kg, a tu piszą osoby otyłe 120-140 kg że są pulchne lub przy kości. Znaczenie ma też figura , waga nie ma takiego znaczenia jeśli jest to klepsydra, najgorzej wygląda grube uda, gruby tyłek, wiszący bebech i małe piersi tzw gruszka.

dziewczyny o okrągłych kształtach są seksi, czułe, piękne i namiętne. Problem w tym, że przez lata wytworzył się stereotyp, że dziewczyna musi być szczupła i wielu mężczyzn nawet, jak podobają im się kobiety plussize ukrywają to i nie chcą wchodzić z takimi kobietami w relacje. Poza tym być kobietą plussize to nie znaczny być zaniedbaną, z cellulitem, wiszącym brzuchem i nadmiernie otyłą. Po prostu chodzi o okrągłe kształty ale też trzeba umieć o siebie zadbać a bywa, że takie kobiety odpuszczają całkowicie i doprowadzają się do chorobliwej, nadmiernej i nieapetycznej nadwagi. Uwielbiam kobiety o kształtach plussize ale zadbane. https://78.media.tumblr.com/a119a1aeb98a31248dc9681c1b515a5d/tumblr_o61fslXfLz1ueik9ro1_1280.jpg

Gość gość
09:48. To chyba zależy od budowy. Ja mam 161cm ważę 50-51kg (przy 54-55kg już źle się czuje- po ciąży tyle wazyłam). Tak wiec gdybym przy 161 wazyła 71kg to byłabym już nie pulchna a gruba ( bedac w ciążach wazyłam po 62-53 kg i wydawało mu się, że już jestem "duza"). Wydaje mi się, że wyższe osoby mogą ważyć trochę więcej (jakoś inaczej im się to rozklada), przy niższym wzroście to już dobrze nie wygląda