Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ameretat

JAKIE SA NAJCZESTSZE PRZYCZYNY...

Polecane posty

Gość ameretat

...poza zdrada, rzecz jasna, rozpadu zwiazkow, malzenstw? Czy bylo lub jest cos, co sprawilo, ze powiedzialyscie "dosc"? Jak rozpoznac, ze sa szanse na zmieny na lepsze, ze jest sens czekac, walczyc? Od jakiegos czasu mam meza tylko na papierze, bo dla niego praca jest najwazniejsza, przez co nie pamietam, kiedy ostatni raz mielismy chwile dla siebie. Jestem samotna. On wie, ze mi z tym zle, jednoczesnie nic nie robi, zeby cos zmienic. Kocham go, ale nie wiem, czy milosc wystarczy, bo z kazdym dniem jestem smutniejsza i bardziej przybita. Czasami chcialabym gdzies uciec, moze wtedy by zrozumial, ze cos traci, cos bezpowrotnie mu umyka, ale nie mam dokad, zreszta nie ma gwarancji, ze by sie udalo...

Gość Noise
Własnie tkwię w próżni.... Mój mąz tez - najważniejsza sprawa to ta która jest jego....tzn praca, praca...do tego mało dochodowa - jest policjantem. Wyprowadził sie w sobotę z domu, bo rzekomo miał dosc awantur - których de facto nie było, bo prawie się nie odzywaliśmy.... zaczął znikac z domu,, teraz mieszka u teściowej, która oczywiście próbuje doszukiwać się przyczyn w moim złym postępowaniu wobec czystego jak łza synka - jest u niej pięc dni a jakby go nie było....Np dzisiaj do tej pory do niej nie wrócił, a przeciez tam nie ma awantur tylko mamusia go przytuka i próbuje łagodzić jego nieszczęscie :( i doszukiwać sie co ja zrobiłam....