Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ksandraa

Które lepsze??????

Polecane posty

Gość Ksandraa

Witam :) Prosze o porade :) ktore tipsy są bardziej wytrzymałe oraz ładniej wygladaja? zelowe czy tez szklane?????? prosze o opinie gdyz w najbliszym czasie mam zamiar podac sie tej probie a jako poczatkujaca nie mam pojecia o tym ;)

Gość podobno żelowe są zdrowsze
i tak nie niszczą płytki :) ja miałam żelowe i ślicznie mi odrosły obgryzione paznokcie.

Gość Ksandraa
a czy jest jakas specyficzna roznica w wygladzie miedzy zelowymi a szklanymi??? tezslyszalam ze zelowe sa pdobno zdrowsze ale nic o szklanych nie wiem :)

Gość Ksandraa
no prosze!!!! zadna z Pan nie mam tipsów????? a ja tu czekam i czekam :( prosze o poradeeee !!! :(:(

Gość CHYBA ZARTUJESZ
zelowe na tych szklanych szybko widac odrosty

Gość kasandraa
no tak moze i wuidac ale to u kazdych tak jest~. a moze akrylowe????? albo juz lepeij te zelowe??? rany nie mam pomysłu!!! :(

ja mam zelowe na koncowce turskusowe hologramy i rozowe oczka i sa super, jestem bardzo zadolwolona.Mam je 3 tyg a wogole nie widac odrostow z tego wzgledu ze sama je trochy wypilowalam, sa dlugie na maksa a odziwo zednedo nie zlamalam :).Jutro robie sobie inne juz takie sylwestrowe zeby pasowaly do sukienki.Ja paznokcie nosze od roku oczywiscie nie te same ale oglonie i gluio sie czuje jak nich nie mam zwracam bardzo duzo uwage na dlonie ludzi i dziwnie wyglada kobieta z niezadbanymi

Gość kasandraa
Barbiepoznan nie ja ma dosyc daleko do Poznania ;) jestem ze Sląska :) a mam jeszcze pytanie czynaturalne paznokcie sa wjakims stopniu po sciagnieciu tipsow uszkodzone czy zniszczne??? mam obawy :(

wiadomo ze sa zniszczone bo one nie oddychaja przez ten czas 1. trzeba je umiejetnie sciagnac 2.kupic dobra odzywke 3.nawilzac oliwka skorki( po sciagniecie i wtedy jak je masz) 4.myls e ze w ciagu miesiaca dojada do siebie Sluchaj najwazniejsze jest dobre zalozenie i umiejetne sciagniecie.

Gość naturalne paznokcie
są zawsze zniszczone, bo zwyczajnie trzeba je spiłować przed nałożeniem żelu, alkrylu, porcelany czy innego wynalazku. Miałam raz założone tipsy, kazałam sobie w miare krótko je przyciąć, żeby wygladały naturalnie. Faktem jest, ze były ładnie zrobione i ładnie sie prezentowały, po prostu wtedy mi się podobały, nosiłam je trzy miesiące i drugie tyle leczyłam moje własne :P Powiedziałam sobie nigdy więcej, zainwestowałam w odżywki nail tek, teraz moje własne paznokcie są jak beton i przede wszystkim są naturalne. Więc bądź mądra przed szkodą i zamiast fundować sobie sztuczne szpony :P, zadbaj o swoje własne paznokcie. Jak zastosujesz dobre odżywki (polecam nail tek xstra dla paznokci właściwie spisanych na straty) to twoje paznokcie będą piękne i zdrowe :)

ja wole zele nie musze ciagle przy nich dlubac bo zawsze wygladaja ladnie nie mam czasu na malowanie paznokci to ci lakier odprysnie to i sie zlamie ciagle cos.Ja jestem zabiegana na takie rzeczy nie mam czasu.Sprobuj a sie sama przekanoasz :D

Gość kikaaaa
Barbie a kogo polecasz z Poznania, bo ja jestem stąd i chciałabym sobie zrobić takie cudo.

A moze kogos polecacie z Warszawy?? ale takie spradzwonego i z certyfikatami, zeby nie okazal sie samoukiem z allegro ;)